Ρε Daemon αφου η δικη εγινε το 2001 και να καταδικαστικες για πλημμελημα εχουμε 2006 και εχει περασει η 5αετια. Οποτε παραγραφεται. Για ψαξτω με καποιο δικηγορο .![]()
Ρε Daemon αφου η δικη εγινε το 2001 και να καταδικαστικες για πλημμελημα εχουμε 2006 και εχει περασει η 5αετια. Οποτε παραγραφεται. Για ψαξτω με καποιο δικηγορο .![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
22-10-2001, για μαλακες τους περασες?Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
την δεκαετια του 80 μεχρι σημερα σε βινυλιο.......εδω πηγαιναμε σε αλλες "περιεργες" συναυλιες.......αφιλοκερδωςΑρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Ασχετο προς zolotas...
Τους εχεις ακουσει ποτε?![]()
Μου ζητανε τα δυο βινυλια για τρελλα ποσα αλλα δεν τα αποχωριζομαι![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
Καπου σε μια κασσετα υπαρχει και αυτη, αν παιζει ακομα..
Πόσο τρελλά; Πρέπει να έχει κάποια βινύλια ο αδερφός μουΑρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Μου ζητανε τα δυο βινυλια για τρελλα ποσα αλλα δεν τα αποχωριζομαι![]()
![]()
Τι να σας πω ντροπη.Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Πόσο τρελλά; Πρέπει να έχει κάποια βινύλια ο αδερφός μου![]()
Παλιοφιλοχρηματοι![]()
Δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι η αξια καποιων πραγματων δεν μετριεται σε χρηματα;
Θα αγοραζατε ποτε την αγαπη ρε, η ενα συναισθημα βαθυ..... και μυρωδατο (ουπς σορυ bad tuna).
Λοιπον σε δινω φαιβ γιουρο για τα βινυλια, αφου δεν εισαι σε θεση να τα εκτιμησεις.![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
22-10-2001, για μαλακες τους περασες?![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
τελικα με την βολτα τι θα γινει ????
ποσο κανει μαστορα????
..............ελα βρε τωρα, θα τα βρουμε!!!!!!!!!
Εεε.. δεν ξερω.. Εγω θα παω απ'το περιπτερο και αν υπαρχει διαθεση (ερθει κανενας) παμε. Στο πολυ χαλαρο, εννοειτε
τι λες να αλλαξουμε κατευθυνση και να παμε στο Σουνιο! και πιο ωραια διαδρομη και πιο κοντα, σταματαμε και στα λιμανακια!!?????
ποσο κανει μαστορα????
Εγω δεν εχω προβλημα, αλλα παλι πρεπει να βρεθουμε εκει σε περιπτωση που ερθουν αλλοι. Δεν εχω τα κινητα τους..![]()
ποσους περιμενουμε??
σε βολευει ή θα πας για να περιμενεις?
δεν εγινε και τιποτα αν βρεθουμε εκει!
αν παλι ειναι σιγουρο για σουνιο δινουμε ραντεβου στο ΒΡ τερμα βουλιαγμενης.
σε περδεψα??
ποσο κανει μαστορα????