φερτα ρε πατριδα Κορινθιε....και σταφιδα μην ξεχασεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από πανας
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να φερω τα πατατακια. οεο:rotflmao:
![]()
φερτα ρε πατριδα Κορινθιε....και σταφιδα μην ξεχασεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από πανας
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να φερω τα πατατακια. οεο:rotflmao:
![]()
να σε καλα αγαπητε μουΑρχικά δημιουργήθηκε από koutroulis
αγαπητέ φίλε Πάνα,
χαίρομαι με τα σοβαρά ερωτήματα που μου απευθύνεις και θα ήθελα να σου απαντήσω!
καταρχήν, αν το πρόσθεσες εσύ αυτο:
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΡΗΣΗΣ.
μάλλον εσύ δεν γνωρίζεις την παράδοση, πιστεψε με εγω το έχω ψάξει αρκετά μιας και έτυχε να το ακούω από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου
μαλλον τζαμπα το ακουγες μου φαινεται
2. αν για σένα ονειροπόλοι είναι αυτοί που θέλουν να αλλάξουν κάτι στο κόσμο, μάλλον εσύ είσαι σε λάθος δρόμο, ή μάλλον έχεις δεχθεί οτι όλοι θα παμε σαν το σκυλί σταμπελι και το περιμένεις! εγω πάλι δεν το δέχομαι
ειπα κατι τετοιο??????
3. η φράση "ο κόσμος γέμισε σταρχιδιστές, οι καλοί μας λείπουν..."
δεν αναφερόταν σε σένα, ήταν γενικότερη ηπαρατήρηση, αν και είμαι νεός στο φόρουμ, μπορείς να δεις τα ποστ μου και θα καταλαβεις οτι εδω μέσα δεν έχω προσβάλλει ποτέ κανένα
δεν κρινω απαραιτητο να χρεισημοπειεις τετεοιες εκφρασεις ειδικα οταν μιλας σε καποιον που δεν τον ξερεις
4. είπες "ξεκινατο μονος σου και μην περιμενεις απο καποιον αλλο.
λοιπον."
δεν ξέρεις αν έχω κάνει κάτι οπότε τα συμπεράσματα είναι αβάσιμα...
5. η ιδέες και οι προτάσεις μόνο αερολογίες και γενικότητες δεν είναι
καλες ειναι αλλα και οι πραξεις καλυτερες
6. είπες "αλλα συνηθες φαινομενο πλεον του νεοελληνα να προσπαθει να προβαλει το καθε θεμα γενικα.και να προσπαθει να βρει το δικιο του πισω απο καποιο νομικο συλλογο η φορεα."
αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για όσουν δεν είναι δικηγόροι!
πρεπει να γινουμαι ολοι δικιγοροι????
7. και τέλος, σύνηθες φαινόμενο αυτού που εσύ αποκαλείς νεοέλληνα είναι να μπαίνει σε μία συζήτηση όπου παρατίθενται επιχειρήματα, γνώμες και απόψεις και να γράφει 4 αράδες χωρίς κανένα νόημα ή επιχείρημα και να χαλά τη συζήτηση
μμμμμ ετσι λες?
βαριεμαι να γραφω αναλυτικα ειμαι τεμπελακος.
βαριεμαι επεισης αυτες τισ ατελιωτες συζητησεις οπου απλα λεγονται και ακουγονται διαφορα ασχετα και σχετικα
εφικτα και ανεφικτα και ουσιαστικα λεγονται για να λεγονται.
ας γινουν συγκεκριμενες και ουσιαστικες προτασεις και θα ειμαι ο πρωτος αγαπητε που θα σε βοηθησει.
αν βρήκες τα λόγια μου προσβλητικά λυπάμαι,
και εγω λυπαμαι
αν δεν θέλεις οι άλλοι να βγάζουν συμπεράσματα απο τα ποστ για το τι είσαι και το τι έχεις κανει (εγω δεν εξέφρασα καμία άποψη για αυτά) υπάρχουν δύο τρόποι
1. γράφεις μία σοβαρή άποψη που να βοηθα τη συζήτηση και να αντανακλα όσα εχεις κανει
μμμμ το τι ειναι σοβαρο κι τι σοβαροφανες σε αλλο post
2. απέχεις από μία συζήτηση που δεν σε εκφράζει ή που πιστεύεις δεν συνεισφέρει, άσε λοιπόν τους υπόλοιπους "ονειροπόλους" να κάνουν κάτι που για αυτούς συνεισφέρει
ουτε το ενα ουτε το αλλο....(την συνεχεια δεν τι λεω δεν κανει κακο!!)
φιλικά και χωρίς καμία προσβλητική διάθεση!
![]()
ΑΝΑΞ Σικυωνίων.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από πανας
να σε καλα αγαπητε μου
![]()
φίλε μου να είσαι και εσύ καλα!
παρεπιπτόντως είσαι και πατριώτης!!!
![]()
Common Sense is not that COMMON after all!!!!
Επειδή αναφέρθηκε το όνομα μου...
Η βάση πλέον δεν υπάρχει και θα παρακαλέσω απο τους διαχειριστές να αφαιρεθεί το συγκεκριμένο νήμα , μιας και οι φωτογραφίες και τα δεδομένα ήταν του 2004,-5 καθώς δεν υπήρχε χρόνος να ανανεωθεί με καινούριες φωτό, και φυσικά και καμία βοήθεια στο όλο εγχείρημα...
Την θέση της βάσης , έχει πάρει μια βάση δεδομένων ασφαλείας για το επάγγελμα μου.
Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη , για το όλο πράγμα, αλλά δυστυχώς όταν παλεύεις κάτι για ενα χρόνο και κάτι περίπου, και η ανταπόκριση , έστω και σε απεσταλμένες φωτογραφίες , ήταν ελαχιστότατη , (μόνο 4-5 μέλη, προς τιμή τους έστειλαν) και η στήριξη ακόμα μικρότερη (ευχαριστώ το ΜΟΤΟ εδώ σαν ιστοσελίδα που φιλοξένησε το νήμα για το λινκ) είναι αναπόφευκτο κάποια στιγμή να μειωθεί και η δύναμη και η αντοχή να στηρίξεις κάτι τέτοιο.
Αν πάντως , θεωρηθεί οτι μπορεί να γίνει κάτι , με την συμμετοχή αρκετών ,ευχαρίστως να διαθέσω και χώρο και την προσωπική μου ενέργεια , για να γίνει αυτό.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Επειδή αναφέρθηκε το όνομα μου...
Η βάση πλέον δεν υπάρχει και θα παρακαλέσω απο τους διαχειριστές να αφαιρεθεί το συγκεκριμένο νήμα , μιας και οι φωτογραφίες και τα δεδομένα ήταν του 2004,-5 καθώς δεν υπήρχε χρόνος να ανανεωθεί με καινούριες φωτό, και φυσικά και καμία βοήθεια στο όλο εγχείρημα...
Την θέση της βάσης , έχει πάρει μια βάση δεδομένων ασφαλείας για το επάγγελμα μου.
Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη , για το όλο πράγμα, αλλά δυστυχώς όταν παλεύεις κάτι για ενα χρόνο και κάτι περίπου, και η ανταπόκριση , έστω και σε απεσταλμένες φωτογραφίες , ήταν ελαχιστότατη , (μόνο 4-5 μέλη, προς τιμή τους έστειλαν) και η στήριξη ακόμα μικρότερη (ευχαριστώ το ΜΟΤΟ εδώ σαν ιστοσελίδα που φιλοξένησε το νήμα για το λινκ) είναι αναπόφευκτο κάποια στιγμή να μειωθεί και η δύναμη και η αντοχή να στηρίξεις κάτι τέτοιο.
Αν πάντως , θεωρηθεί οτι μπορεί να γίνει κάτι , με την συμμετοχή αρκετών ,ευχαρίστως να διαθέσω και χώρο και την προσωπική μου ενέργεια , για να γίνει αυτό.
Gandalf
Gandalf
το όνομα σου το ανέφερα ενδεικτικά και επειδή η προσπάθεια ανήκει σε σενα!
όσον αφορά το γιατί σταμάτησε, αν θα συνεχιστεί και τα αλλα διαχειριστικά θέματα, τα κανονίζεις εσύ!
μην παρεξηγηθεί η πρόθεση μου
ευχαρίστως να συνδράμω και εγώ με όποιο τρόπο μπορώ!
Common Sense is not that COMMON after all!!!!
kamia pareksigisi file moy..
apla aformi pira, gia na po ena-dio pragmata...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
εμπρος αδερφια πιαστητε χερι χερι
στον αγωνα ξανα![]()
![]()
ΑΝΑΞ Σικυωνίων.......
παλιοκορινθιος κι εσυ.[i]Αρχικά δημιουργήθηκε από koutroulis [/i
παρεπιπτόντως είσαι και πατριώτης!!!
[/B]
![]()
![]()
οεο![]()
ΑΝΑΞ Σικυωνίων.......