Re zaropatra stin a8anati tainia tou psalti ase to kolopaido ton KIRIAKO den elege?![]()
Re zaropatra stin a8anati tainia tou psalti ase to kolopaido ton KIRIAKO den elege?![]()
o arnold htan to mono teras me simetria"""
Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
auto pou mou kanei entupwsh einai h megalh diafora stis times twn epidosewn pou exoun ta periodika.otan rwthsa enan mhxaniko apo thn motodunamikh mou eipe oti gia na exw mia swsth eikona tha prepei na diavasw ksena periodikia kai eidikotera agglika.einai pio konta sthn pregmatikothta.
Nα σου πω δεν ειναι να εμπιστευεσαι καθολου...
Σε μεταφραση απο αγγλικο αρθρο στο ΜΟΤΟ βγαλανε πιο ανετο το Κ5 απ'το 1200GS...
Επεισης και οι επιδοσεις εχουν μεγαλες διαφορες πχ το 0300 εδινε 0-100 στο 1200GS 3.6s ενω το MOTO του δινει 5+s...
Alhueia ti 0-100 εχει το GS???
KALA autoi oi tipoi apo to two mas douleuoun?????Oxi mono kai pio aneto apo polla alla[sxedon apo olla] alla kai to kalitero eno aksiologousan POLI,KOSTOS SINTIRISIS kai alla....den leo skizei alla oxi kai opos to dixnoun osan papaki stin anesi kai stin eukolia......EEEELEEEEOOOOSSSSΑρχικά δημιουργήθηκε από ΓκαζοφωνιΞ
Nα σου πω δεν ειναι να εμπιστευεσαι καθολου...
Σε μεταφραση απο αγγλικο αρθρο στο ΜΟΤΟ βγαλανε πιο ανετο το Κ5 απ'το 1200GS...
Επεισης και οι επιδοσεις εχουν μεγαλες διαφορες πχ το 0300 εδινε 0-100 στο 1200GS 3.6s ενω το MOTO του δινει 5+s...
Alhueia ti 0-100 εχει το GS???
Μην ξεχνάτε ότι τα περιοδικά είναι μαγαζιά που έχουν πελάτες και τις εταιρίες – αντιπροσώπους μοτοσυκλετών και τα εμπορικά καταστήματα αλλά και τους μοτοσυκλετιστές
Από εκεί και πέρα η κοινή λογική λέει ότι είναι αδύνατο να είναι 100% αντικειμενικοί ή να λένε πάντα στα τεστ 100% την άποψη τους
Εγώ προσωπικά έχω τύχει σε τεστ ΜΧ τετραχρονου 250cc όπου ο αναβάτης πρωταθλητής στα ΜΧ έλεγε ότι το μηχανάκι ήτανε μάπα (άλλη έκφραση χρησιμοποίησε) και ακατάλληλο για ΜΧ με απαράδεκτο στήσιμο και με enduro κινητήρα…. και μετά διαβάσαμε στο περιοδικό ότι «είναι φιλικό για τον ερασιτέχνη και αξιόμαχο, αξιόπιστο και με πολύ καλή κάλυψη ανταλλακτικών) άντε γεια δηλαδή
Παρ’όλα αυτά διαβάζω ελληνικά περιοδικά 0300 και moto περισσότερο αλλά δεν κολλάω και πολύ στην άποψη του αναβάτη που τεστάρει ή στις δυναμομετρήσεις
Μετά από 3+ χρόνια στην Αγγλία, όταν γύρισα δεν ξαναπήρα ελληνικό περιοδικό. Να πει τώρα ο καθένας τις ΑΠΟΨΕΙΣ του για το αν ειναι καλά ή αντικειμενικά ή αξιόλογα... δε νομίζω να έχει νόημα. Κανείς δε μας βάζει πιστόλι στο κεφάλι να αγοράζουμε περιοδικά. Όπως έγραψε και ο Χούλιος, ΕΜΠΟΡΟΙ είναι και οι εκδότες, δεν είναι κοινοφελή ιδρύματα. Και για την περίπτωση της χώρας μας, είναι έμποροι χωρίς αντίληψη της αποστολής τους (τύπος - δημοσιογράφοι - λειτούργημα... και κάτι τέτοια εμπριμέ).
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει είναι αυτό περίπου που λέει και ο Julius περίπου. Κάθε μηχανάκι έχει κάποια πλεονεκτήματα και κάποια μειονεκτήματα. Πχ στο motocross που αναφέρει ο Julius μάλλον είδαν ότι δεν τους παίρνει να γράψουν ότι σκίζει στο MX οπότε βρήκαν κανά 2 χαρακτηριστικά καλά και τα ανέδειξαν. Θυμάμαι σε κάποιο τεστ ενός μεσαίου street που δεν είχε και τίποτα φρένα της προκοπής λέγανε ότι είναι καλά γιατί είναι "φιλικά προς τον νέο αναβάτη". Τέλος πάντων, βλέπω γενικά μια κομψή είναι η αλήθεια προσπάθεια να βγουν όλα τα μηχανάκια ότι έχουν τα καλά τους. Πάντως δεν έχω παρατηρήσει καμία εξόφθαλμη περίπτωση παραπλάνησης.Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Εγώ προσωπικά έχω τύχει σε τεστ ΜΧ τετραχρονου 250cc όπου ο αναβάτης πρωταθλητής στα ΜΧ έλεγε ότι το μηχανάκι ήτανε μάπα (άλλη έκφραση χρησιμοποίησε) και ακατάλληλο για ΜΧ με απαράδεκτο στήσιμο και με enduro κινητήρα…. και μετά διαβάσαμε στο περιοδικό ότι «είναι φιλικό για τον ερασιτέχνη και αξιόμαχο, αξιόπιστο και με πολύ καλή κάλυψη ανταλλακτικών) άντε γεια δηλαδή
Το βασικό κακό τους όμως είναι άλλο, η ύλη τους κατάντησε βαρετή. Συνέχεια τα ίδια τεστ και οι αγώνες και το ίδιο στυλ γραφής. Καλά είναι για τον νέο που ψάχνεται τι να πάρει και δεν έχει ιδέα αλλά από την στιγμή που πάρεις μηχανή και είσαι ευχαριστημένος δεν έχουν και πολλά να σου πουν. Για αυτό κι εγώ έκοψα τα ελληνικά και έκανα μια συνδρομή σε ξένο περιοδικό που είναι πρότυπο σε άρθρα πραγματικά μοτοσυκλετιστικά.
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει είναι αυτό περίπου που λέει και ο Julius περίπου. Κάθε μηχανάκι έχει κάποια πλεονεκτήματα και κάποια μειονεκτήματα. Πχ στο motocross που αναφέρει ο Julius μάλλον είδαν ότι δεν τους παίρνει να γράψουν ότι σκίζει στο MX οπότε βρήκαν κανά 2 χαρακτηριστικά καλά και τα ανέδειξαν. Θυμάμαι σε κάποιο τεστ ενός μεσαίου street που δεν είχε και τίποτα φρένα της προκοπής λέγανε ότι είναι καλά γιατί είναι "φιλικά προς τον νέο αναβάτη". Τέλος πάντων, βλέπω γενικά μια κομψή είναι η αλήθεια προσπάθεια να βγουν όλα τα μηχανάκια ότι έχουν τα καλά τους. Πάντως δεν έχω παρατηρήσει καμία εξόφθαλμη περίπτωση παραπλάνησης.
Το βασικό κακό τους όμως είναι άλλο, η ύλη τους κατάντησε βαρετή. Συνέχεια τα ίδια τεστ και οι αγώνες και το ίδιο στυλ γραφής. Καλά είναι για τον νέο που ψάχνεται τι να πάρει και δεν έχει ιδέα αλλά από την στιγμή που πάρεις μηχανή και είσαι ευχαριστημένος δεν έχουν και πολλά να σου πουν. Για αυτό κι εγώ έκοψα τα ελληνικά και έκανα μια συνδρομή σε ξένο περιοδικό που είναι πρότυπο σε άρθρα πραγματικά μοτοσυκλετιστικά.
SOSTOS!!!!![]()
![]()
![]()
![]()