Ground Control to Major Tom
Take your protein pills and put your helmet on...
Ground Control to Major Tom
Commencing countdown, engines on
Check ignition and may God's love be with you...
πω ρε παιδιά ξενέρωσα εντελώς τωρα... δηλαδή μιλάμε τελικά όντως για την ίδια καρίνα σε διαφορετικές εκδοχές;
ξενέρωμα εντελώς...
πάντως να σημειώσω ότι αυτό που είδα εγώ είχε φαρδύτερο δέσιμο πάνω στο κάγκελο πράγμα το οποίο με κάνει να υποψιάζομαι ότι κάποιες λεπτομέριες τις εγκατάστασης της εξαρτώνται απο το συνεργείο το οποίο θα την τοποθετήσει... πράγμα το οποίο δεν μου αρέσει καθόλου.
Προσωπικά για μια ακόμα φορά μπαίνω στον λίθαργο της αναμονής μέχρι να πάρει το μάτι μου κάτι ενδιαφέρον.
Ομολογώ πάντως ότι το συγκεκριμένο V-Strom που είδα Μαύρο K5 με κάγκελα τύπου Givi και αλουμινένια μαύρη καρίνα μου άρεσε...
Νταξ βρε Inner, μια χαρά είναι, και με ένα βαψιματάκι θα ήταν ακόμα πιο τζιτζιλόνι....
Από δώ και πέρα, θα βγαίνεις μόνο με τη φωτογραφική σου για ρεπορτάζ δρόμου. Οι "αποδείξεις" είναι πολύ γρήγορες και ξεφεύγουν...![]()
![]()
![]()
'Ενα Jameson με πάγο...
Από http://www.twistedthrottle.com,το μαύρο skid plate για το V-Strom 650 από την SW-Motech...
Φαίνεται πως δεν έχει το σήμα "S" της Suzuki αλλά το "DL"...
Φιλικά,
McGyver
![]()
Γεια σου Θωμά με τα ωραία σου....![]()
![]()
![]()
'Ενα Jameson με πάγο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από athandim
Γεια σου Θωμά με τα ωραία σου....![]()
![]()
![]()
![]()
θανκς ρε McGyver... φαγωθήκαμε τόσες μέρες αλλά δεν βρίσκαμε καμία φωτογραφία. Εσύ πως στο καλό έπεσες πάνω τη; Δεν πιστεύω να έχεις αρχίσει ζαχαρώνεις τα V της Suzuki γιατί οι συν-σταβλίτες δεν νομίζω να σε αφήσουν να κάνεις καμία ύποπτη κίνηση!
Μιλάμε ότι αυτή η καρίνα έχει άπειρες παραλλαγές...
Και για να σε αποτρελλανω τελειως αυριο θα ανεβασω φωτο απο ΝΕΑ και διαφορετικη ποδια(συνδυασμο μεταλλο και πλαστικο) που πηρε το ματι μου να εμφανιστηκε.Οπτικα φερνει προς αυτες που φορανε τα ΤρανσαλπΑρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
πω ρε παιδιά ξενέρωσα εντελώς τωρα... δηλαδή μιλάμε τελικά όντως για την ίδια καρίνα σε διαφορετικές εκδοχές;
ξενέρωμα εντελώς...
πάντως να σημειώσω ότι αυτό που είδα εγώ είχε φαρδύτερο δέσιμο πάνω στο κάγκελο πράγμα το οποίο με κάνει να υποψιάζομαι ότι κάποιες λεπτομέριες τις εγκατάστασης της εξαρτώνται απο το συνεργείο το οποίο θα την τοποθετήσει... πράγμα το οποίο δεν μου αρέσει καθόλου.
Προσωπικά για μια ακόμα φορά μπαίνω στον λίθαργο της αναμονής μέχρι να πάρει το μάτι μου κάτι ενδιαφέρον.
Ομολογώ πάντως ότι το συγκεκριμένο V-Strom που είδα Μαύρο K5 με κάγκελα τύπου Givi και αλουμινένια μαύρη καρίνα μου άρεσε...
με τις γριλλιες στο πλαι![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Να 'στε καλά ρε αδέρφια...Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
θανκς ρε McGyver... φαγωθήκαμε τόσες μέρες αλλά δεν βρίσκαμε καμία φωτογραφία. Εσύ πως στο καλό έπεσες πάνω τη; Δεν πιστεύω να έχεις αρχίσει ζαχαρώνεις τα V της Suzuki γιατί οι συν-σταβλίτες δεν νομίζω να σε αφήσουν να κάνεις καμία ύποπτη κίνηση!
Για το πώς έπεσα πάνω της, απλά ρώτησα τον Googlη (τα ξέρει όλα ο π0#στης)!
Στην αρχή με "undercowl", μετά είδα πως λέγεται και "skid plate"...
Όσο για το τι θα κάνει παρέα στο Varaderάκι μου μετά από δυο χρόνια... θα δείξει!
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν πειράζει ρε φιλαράκι να'σαι καλά
Όπως βλέπεις οχι μόνο το εξαντλήσαμε το θέμα, αλλά προέκυψε και το άλλο Thread με την καινούργια ποδιά όπου αναμένουμε πληροφορίες!
Είναι ωραία να κυκλοφορούν πολλές after market επιλογές για τα μωρά μας...
Συγγνωμη ρε παιδια αλλα θα ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σας...Εχω το 650 αλλα με καγκελα GIVI και θελω οπωςδηποτε να βαλω μια καλη,αλουμινενια, ανθεκτικη καρινα. Σε αναφορα λοιπον με τον Innersense ψαχνω λοιπον να βρω μια που να εφαρμοζει σε αυτα τα καγκελα. Εννοω συγκεκριμένο σχέδιο κάγκελων και όχι το οριζόντιο πάνω στο οποίο υποτίθεται ότι εφαρμόζει η άλλη αλουμινένια ποδιά.Αραγε οντως κανει αυτη της MOtech? Υπαρχει περιπτωση να βρω αλλη?
Vstrommer71, αληθεια παιζει να μπαινει της μαμας με την πατεντα που λες και αν ναι που μπορει να γινει?
Μόλις ήρθε στη suzuki η μαμίσια ποδιά αλουμινίου σε ΜΑΥΡΟ ΜΑΤ (αυτή που μπαίνει στα κάγκελα της suzuki).
Την έπιασα στα χέρια μου και ναι ΔΕΝ μοιάζει με ταψί.
ΚΟΡΥΦΑΙΑ
Δείχνει ίδια με τις φωτό του McGyver
165 ευρά (τιμή τιμοκαταλόγου)
Οποιος προλάβει