Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ

non serviam Το avatar του/της kachius
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Εδώ χωράει και να οδηγείς Ιταλικό που έτσι και αλλιώς θα εκραγεί πριν την σύγκρουση με το όποιο όχημα.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ξέρω από βέσπα!

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από efialtis
    μην απορείτε για το θέμα,
    αυτό μου ήρθε ρε παιδιά

είμαι αναγκασμένος τα πρωινά να είμαι στη δουλειά,
    ενώ ο κολλητός μου χαροπαλεύει στην εντατική,

γιατί έκρινε ότι με 40 χλμ/ωρα δεν χρειάζεται να φορέσει κράνος

το κρανος χρειαζεται παντου και παντα

ελπιζω ολα να πανε καλα με τον κολλητο σου...

ειχε συγκρουση με κουτι???
    το original α-μηχανο™ μελος

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
    το κρανος χρειαζεται παντου και παντα

ελπιζω ολα να πανε καλα με τον κολλητο σου...

ειχε συγκρουση με κουτι???

όχι δεν χτυπησε με κουτί

μόνος του έπεσε, δεν ξέρουμε πως (τον κλέισανε, πάτησε πέτρα, λακούβα, σαμαράκι, λάδια, κοιμήθηκε, λυποθήμησε δεν ξέρουμε)

τι να πώ;;

ήτανε γραφτό

πάντως παιδιά τώρα βλέπω άνθρωπο σε δίτροχο χωρίς κράνος και με λούζει κρύος ιδρώτας.

ένα από τα πράγματα που δεν έχω καταλάβει είναι το εξής:

είμαστε συνεπής στη δουλειά, στη δόση της μηχανής, στην εξόφληση των λογαριασμών, στις ανάγκες του σπιτιού, στο service της μηχανής ή του κουτιου, στις κοινωνικές μας υποχρεώσεις, στη γκόμενα, στους φίλους, στους γονείς κτλ, κτλ

είμαστε δηλαδή συνεπής με όλους

γιατί δεν μπορούμε να είμαστε συνεπής με τον εαυτό μας;;;;;;
    και να φοράμε ένα γαμοκράνος ή τη γαμοζώνη στο κουτί;;;;;
    τόσο μαγκια πιά, τόσο ζέστη, τόσο ξεβόλεμα.

Τώρα ο δικός μου δηλαδή καλοπερνά;;;;;;
    Πού είναι η μαγκιά, πού το βόλεμα;;;;;

Όταν σηκωθεί θα το ταράξω στην καρπαζιά

Τα είπα και ξεσπασα γιατί δεν παλεύεται το πράμα

Ευχαριστώ παιδιά για την υπομονή

Να μην ξεχάσω:

Αγωνιζόμαστε καθημερινά για να βγάλουμε κανα φράγκο να περνάμε καλά. Και πέρνουμε σβάρνα τα κωλομάγαζα που εκμεταλεύονται τη ασφάλεια μας και αγοράζουμε από το υστέρημά μας ένα κράνος.
    Έτσι;;;
    Αφού λοιπόν δεν σεβόμαστε τον εαυτό μας ας σεβαστούμε τα χρήματα που ιδρώνουμε για να βγάλουμε ή που ο πατέρας και η μάνα μας ιδρώνει για να βγάλει.
    Ελεος πια, τέτοια αδιαφορία.

Και καλά τον εαυτό σου το έχεις γραμένο, τους δικούς σου ανθρώπους οικογένεια, φίλους, γκόμενα, παιδιά και αυτά τα γράφεις;;;
    Εκτός από αδιάφορος είσαι και μαλάκας. ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Ενα τελευταίο: εάν φόραγε κράνος, τώρα θα βάζαμε χέρι στις νοσοκόμες, γιατί δεν χτύπησε πουθενά αλλού.
    οταν λουζομαι ιδρωνω

όχι δεν χτυπησε με κουτί

μόνος του έπεσε, δεν ξέρουμε πως (τον κλέισανε, πάτησε πέτρα, λακούβα, σαμαράκι, λάδια, κοιμήθηκε, λυποθήμησε δεν ξέρουμε)

τι να πώ;;

ήτανε γραφτό

πάντως παιδιά τώρα βλέπω άνθρωπο σε δίτροχο χωρίς κράνος και με λούζει κρύος ιδρώτας.

ένα από τα πράγματα που δεν έχω καταλάβει είναι το εξής:

είμαστε συνεπής στη δουλειά, στη δόση της μηχανής, στην εξόφληση των λογαριασμών, στις ανάγκες του σπιτιού, στο service της μηχανής ή του κουτιου, στις κοινωνικές μας υποχρεώσεις, στη γκόμενα, στους φίλους, στους γονείς κτλ, κτλ

είμαστε δηλαδή συνεπής με όλους

γιατί δεν μπορούμε να είμαστε συνεπής με τον εαυτό μας;;;;;;
    και να φοράμε ένα γαμοκράνος ή τη γαμοζώνη στο κουτί;;;;;
    τόσο μαγκια πιά, τόσο ζέστη, τόσο ξεβόλεμα.

Τώρα ο δικός μου δηλαδή καλοπερνά;;;;;;
    Πού είναι η μαγκιά, πού το βόλεμα;;;;;

Όταν σηκωθεί θα το ταράξω στην καρπαζιά

Τα είπα και ξεσπασα γιατί δεν παλεύεται το πράμα

Ευχαριστώ παιδιά για την υπομονή

Να μην ξεχάσω:

Αγωνιζόμαστε καθημερινά για να βγάλουμε κανα φράγκο να περνάμε καλά. Και πέρνουμε σβάρνα τα κωλομάγαζα που εκμεταλεύονται τη ασφάλεια μας και αγοράζουμε από το υστέρημά μας ένα κράνος.
    Έτσι;;;
    Αφού λοιπόν δεν σεβόμαστε τον εαυτό μας ας σεβαστούμε τα χρήματα που ιδρώνουμε για να βγάλουμε ή που ο πατέρας και η μάνα μας ιδρώνει για να βγάλει.
    Ελεος πια, τέτοια αδιαφορία.

Και καλά τον εαυτό σου το έχεις γραμένο, τους δικούς σου ανθρώπους οικογένεια, φίλους, γκόμενα, παιδιά και αυτά τα γράφεις;;;
    Εκτός από αδιάφορος είσαι και μαλάκας. ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Ενα τελευταίο: εάν φόραγε κράνος, τώρα θα βάζαμε χέρι στις νοσοκόμες, γιατί δεν χτύπησε πουθενά αλλού.
    καλα κανεις και ξεσπας...

οταν με το καλο γινει καλα ο φιλος σου, πιστευω πως θα καταλαβει και ο ιδιος πως πρεπει παντα να φοραει το κρανος του!

συμφωνω με οτι ειπες..ελπιζω ολα να πανε καλα και να πειραζει τις νοσοκομες συντομα!!!

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Λιγα με τις νοσοκομες ρε αλητες!
    Μερικες ειναι δεσμευμενες!

Περαστικα στο φιλο σου!
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Παλαιό μέλος
    με το συμπάθιο

αλλα μόλις ξυπνήσει θα τις πάρει στο κατόπι τις νοσοκόμες

καλα θα κάνεις να την κρατήσεις σπίτι μερικές μερες μεχρι να ξε..σει
    οταν λουζομαι ιδρωνω

Παλαιό μέλος
    σε μια εκπομπη ο Σταθάκης έλεγε:

''εαν ανεβεις σε μια καρέκλα και πέσεις στο πάτωμα χωρις να προβάλεις αντισταση (χέρια, αγκώνες κτλ) η ταχύτητα σου θα είναι 8 χλμ/ωρα με αποτέλεσμα να σπάσεις τα μουτρα σου''

Φαντάσου να χτυπήσεις το κεφάλι με 40 χλμ/ωρα μονο !!!!!!!!
    οταν λουζομαι ιδρωνω

σε μια εκπομπη ο Σταθάκης έλεγε:

''εαν ανεβεις σε μια καρέκλα και πέσεις στο πάτωμα χωρις να προβάλεις αντισταση (χέρια, αγκώνες κτλ) η ταχύτητα σου θα είναι 8 χλμ/ωρα με αποτέλεσμα να σπάσεις τα μουτρα σου''

Φαντάσου να χτυπήσεις το κεφάλι με 40 χλμ/ωρα μονο !!!!!!!!
    πως παει ο φιλος σου???
    οι γιατροι τι σας ειπαν για το χτυπημα του??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    TH ME8EPOMENH MERA TOU SYMBANTOS POU ANAFEREI O FILOS efialtis EGRAPSA SE SXETIKO POST TA PARAKATW...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ επανέρχομαι στο θέμα!
    Πολλά όπως διαβάσατε ειπώθηκαν! Λυπάμαι και ίσως να μην είμαι ακόμα στη σωστή ψυχολογική κατάσταση για να κάθομαι να ασχολούμε με το ίντερνετ!
    Θεωρώ όμως ΟΛΟΥΣ όσους οδηγούν μηχανή, ας πώ "δικούς μου" ανθρώπους ή αν θέλετε "συναδέλφους",αυτός είανι και ο λόγος που σας γράφω τα παρακάτω...Να έχετε κατα νού όμως οτι αλλιώς είναι να μαθαίνεις κάτι δυσάρεστο και αλλιώς να το ΖΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!
    Προχτές Κυριακή λοιπόν, είχαμε πάει 4 άτομα (3 μηχανες) για φαγητό και τσίπουρα.Μετά κανονίσαμε να πάμε για καφέ...ΝΑΙ,ΕΙΧΑΜΕ ΠΙΕΙ...ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ,και σε αυτό έχω ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΘΥΝΗ!!!!!!!!
    Ο Νικος (ο μόνος ΑΚΡΑΝΟΣ) πήγαινε μπροστά με το VARADERO και σχετικά γρήγορα,επιτάγχυνα να του πώ να κόψει γιατι στην τελική,βόλτα χαλαρά πηγαίναμε.....Αφού περνάω απο δίπλα του και αμέσως και ο 2ος, ο Νίκος έμεινε 3ος στη σειρά!Συμπτωματικά κοίταξα το κοντέρ,ούτε 50 χλμ δεν είχα κατα το προσπέρασμα! Βλέπω από τον ένα καθρέφτη στον άλλο το VARADERO να "διπλώνει" στα δύο. Προφανώς έχασε τις αισθήσεις του! Έπεσε στο πεζοδρόμιο και σε ένα κράσπεδο που υπάρχει εκεί. (Απέναντι απο το POSIDONIO). Κατεβήκαμε από τις μηχανές και πήγαμε κοντά.Δεν κουνιόταν, του κράτησα το κεφάλι και ένιωθα τα αίματα παντού!Αναίσενε πολύ βαριά!Ευτυχώς ακολουθούσε ασθενοφόρο με 3 τραυματίες από τροχαίο.Σταμάτησε (ενώ ήδη ειδοποίησε άλλο από το Ασκληπείο Βούλας) και ήρθαν να βοηθήσουν.Εγώ και ο Αντρέας τον ΄κρατάγαμε ακίνητο και του μιλάγαμε, το 2ο ασθενοφόρο ΕΥΤΥΧΩΣ δεν έκανε ούτε 5 λεπτα να έρθει....
    Αυτή τη στιγμή είναι ακόμα στην εντατική!Οι ώρες είναι ακόμα δύσκολε΄ς ομως οι "μάχες" που εχει δώσει ως τώρα είναι πολλές και φαίνεται πως η δύναμη που έχει ως ανθρωπος ο Νικος τον έχει βοηθήσει πολύ!Αντιδρά σε κάποια ερεθίσματα, όμως για τίποτα δεν μπορούμε ακόμα να είμαστε 100% σίγουροι!Σ'ημερα προεκυψε και αλλο ενα χειρουργειο.
    Και για τους 3 που ήμασταν μαζί το σοκ ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ! Δεν θα περιγράψω τίποτα άλλο...Το ΣΙΓΟΥΡΟ είναι πως αν φορούσε το κράνος του θα σηκωνόταν και θα φεύγαμε αμέσως!Η μηχανή το μόνο που έπαθε είναι γρατζουνιές στα πλαστικά.Ουτε κάν σπάσιμο εκτός του δεξιού μασπιέ οδηγού!Το κράνος δεν το είχε μαζί του καν, το φαράει μέν, οχι όμως ανελειπώς!
    Ξέρω οτι έχω και εγώ ευθύνη,το ποτό έπεξε το βασικό ρόλο,είπαμε... ΜΑΛΑΚΙΑ και συγνώμη για την έκφραση έτσι ωμά που την λέω αλλά...
    Πολλά έχουν αλλάξει για μένα από προχτές...Το μόνο που δεν άλλαξε είναι η άποψη μου για το ΚΡΑΝΟΣ!Το φόραγα πάντα και θα το φοράω αν εξακολούθήσω να οδηγώ μηχανη....
    Ελπίζω ο ΘΕΟΣ και η ελπίδα των δικών του ανθρώπων να τον βοηθήσουν να γίνει απολύτως καλά και σε κανένα ποτέ να μη τύχει κάτι τέτοιο ξανα!
    ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΩΖΕΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!
    ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ΑΣ ΦΟΡΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ!!!
    από tilo_wolff στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2007, 17:53
  2. ΑΣ ΦΟΡΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ!!!
    από tilo_wolff στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2007, 11:49
  3. ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ!!!!!!!!!!!
    από evvou στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2005, 12:55
  4. ΟΜΟΡΦΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!!
    από VAL-MPARIERINO στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 22/01/2004, 20:32
  5. Γειά σου φίλε Δημήτρη. Σε έζησα λίγο αλλά θα σε θυμάμαι πάντα.
    από Adventure-R στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 09:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF