Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 34

Θέμα: Απαγωγές ανηλίκων......

Το νου σας ,βαλτε τον ευατο σας στη θεση τους και τη φοβο θα περνατε!
    Ευτυχως εμεις μεγαλωσαμε σε λιγο ποιο αθωες εποχες και πρεπει τουλαχιστον να προστατεψουμε τα νεα φυντανια,εξαλλου μην ξεχνατε οτι πολλοι απο εμας εχουνε παιδια η θα μπορυσανε να εχουνε στην ηλικια τους!
    Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Παντα ειχε απαγωγες !

Απλα δε το ξερετε !

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    γυναικα καποιας ηλικιας λεει σε ενα παιδακι που επαιζε στον δρομο με τους φιλους του.
    -σε παρακαλω παιδι μου επειδη ειμαι γρια γυναικα και δεν μπορω,πηγαινοντας σπιτι σου δεν αφηνεις εδω πιο κατω αυτο το γραμμα,που ειναι μεγαλη αναγκη;

το παιδακι πριν παει ''εκει'' περασε απο το σπιτι του και ειπε στην μητερα του τι του ζητησε να κανει η ''γιαγιουλα''.ανοιγει το γραμμα και διαβαζει:ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΝΕΦΡΑ

δεν ξερω αν ειναι αληθεια 100% (κυκλοφορει σε e-mail)
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
    γυναικα καποιας ηλικιας λεει σε ενα παιδακι που επαιζε στον δρομο με τους φιλους του.
    -σε παρακαλω παιδι μου επειδη ειμαι γρια γυναικα και δεν μπορω,πηγαινοντας σπιτι σου δεν αφηνεις εδω πιο κατω αυτο το γραμμα,που ειναι μεγαλη αναγκη;

το παιδακι πριν παει ''εκει'' περασε απο το σπιτι του και ειπε στην μητερα του τι του ζητησε να κανει η ''γιαγιουλα''.ανοιγει το γραμμα και διαβαζει:ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΝΕΦΡΑ

δεν ξερω αν ειναι αληθεια 100% (κυκλοφορει σε e-mail)
    το βγάλανε στην τβ και επιλήφθικε η ασφάλεια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    αρα ειναι αληθεια.εδω μεγαλοι μπορουσαν να την πατησουν, ποσο μαλλον τα μικρα
    ΣΙΚΑΓΟ εχουμε γινει:a015:

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai

Επιφυλάσσομαι για το αληθές του κειμένου, αλλά το άκουσα κι εγώ. Υποτίθεται ότι έγινε στο Μπραχάμι – έγινε έφοδος από την αστυνομία στην διεύθυνση που έλεγε το γράμμα και βρέθηκε πλήρως εξοπλισμένο χειρουργείο.

Έχω ακούσει άλλες 2-3 ανάλογες ιστορίες.

Δεν ξέρω αν όλα αυτά (ή πόσα από αυτά) είναι αλήθεια. Πάντως έχω δύο παιδιά, 3,5 ετών και 6 μηνών και μου έχει σηκωθεί η τρίχα! Βλέπω εφιάλτες. Όσοι έχετε παιδιά φαντάζομαι καταλαβαίνετε χωρίς περεταίρω εξηγήσεις.

Καμμιά φορά το Κοράνι είναι πολύ σοφό... Έκλεψες; Κόψ’του το χέρι. Ξανακλέβεις μετά; Ναι, ξέρω είναι βάρβαρο, είναι απολίτιστο κλπ, είναι όμως και αποτελεσματικό. Και όταν αναλαμβάνει ο βρασμός ψυχής, ο πολιτισμός, για να μην πω και η νομοθετική δικαιοσύνη, πάνε περίπατο...

Μ.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Man7
    [B]
    Πάντως έχω δύο παιδιά, 3,5 ετών και 6 μηνών και μου έχει σηκωθεί η τρίχα! Βλέπω εφιάλτες. Όσοι έχετε παιδιά φαντάζομαι καταλαβαίνετε χωρίς περεταίρω εξηγήσεις.

-να σου ζησουν!!!

Καμμιά φορά το Κοράνι είναι πολύ σοφό... Έκλεψες; Κόψ’του το χέρι. Ξανακλέβεις μετά; Ναι, ξέρω είναι βάρβαρο, είναι απολίτιστο κλπ,

-θα προτιμησω τους δικους μας νομους και χριστιανικες αρχες χωρις βεβαια να σημαινει οτι δεν τους αξιζει και λιγο (πολυ) απο κορανι

ΣΙΚΑΓΟ εχουμε γινει:a015:
    και πουσε ακομα..........θα μπουκαρουν στις σχολικες αιθουσες οι πιτσιρικαδες με οπλοπολυβολα και οποιον παρει ο χαρος........οπως γινεται στο αμερικα ...................δωστε τα παιδια κι αλλα play station κι αλλες ταινιες με φονιαδες και ραμπο

Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    και πουσε ακομα..........θα μπουκαρουν στις σχολικες αιθουσες οι πιτσιρικαδες με οπλοπολυβολα και οποιον παρει ο χαρος........οπως γινεται στο αμερικα ...................δωστε τα παιδια κι αλλα play station κι αλλες ταινιες με φονιαδες και ραμπο

απολυτο δικιο εχεις.εχουν κακη επιρροη αλλα ρε γαμ@το
    και εμεις με ραμπο μεγαλωσαμε γιατι δεν γιναμε ετσι;

καλα οι αμερικανοι γενικα εχουν ξεφυγει

Ωραία... αυτιά!!! Το avatar του/της pepenaxos1

Re: Απαγωγές ανηλίκων......

Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance

Πάλι σήμερα το πρωί, έγινε απόπειρα απαγωγής ενός μαθητή δημοτικού.

Τι είναι αυτό τώρα ρε γμτ.

Σε παιδικές χαρές, σε παραλίες, έξω απο τα σχολεία, στα super markets, στον δρόμο, στο βουτάνε απο το χέρι........................

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Μαμάδες και μπαμπάδες, το νού σας.
    Θα σου πω εγω τι ειναι αυτο τωρα...! Σε καποιες περιπτωσεις, οσο ωμο και εθνικιστικο και αν φαινεται, πρεπει να επιβληθει η ποινη του θανατου. Τα περισσοτερα παιδακια που εξαφανιζονται δυστυχως πανε για ανταλλακτικα!!! Μεχρι και εδω στην Ναξο απαγαγανε ενα παιδακι και για καλη μας τυχη καταφεραμε και το ανακαλυψαμε στο λιμανι λιγο πριν φυγει μεσα σε ενα φορτηγακι τσιγγανων! Περιττο να σου πω οτι ακομα δεν εχουν συνελθει οι τσιγγανοι απο το ξυλο που φαγανε. Καλως η κακως σε καποιες περιπτωσεις μου βγαινει το εξτρεμιστικο και θεωρω οτι δεν γινεται αλλιως για αλλαξουν τα πραγματα... αυτα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    επίσης φωτιά και τσεκούρι στα ανεύθυνα και τρομολάγνα ΜΜΕ
    που το τοσο....το κανουν τοοοοοοοοσοοοοοοοο
    Πολυ σωστος!
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

απολυτο δικιο εχεις.εχουν κακη επιρροη αλλα ρε γαμ@το
    και εμεις με ραμπο μεγαλωσαμε γιατι δεν γιναμε ετσι;

καλα οι αμερικανοι γενικα εχουν ξεφυγει
    ναι αλλα εμεις δεν ειχαμε T.V στο δωματιο ουτε p.c.......επαιζε "δυναστεια" και τον πουλο εμεις τα παιδια.

τον λειβαδιτη βλεπαμε,ντιουκς,γκαλακτικα,τα τετραγωνα των αστερων,ροζ πανθηρα.....νορμαλ πραματα.........

....το πιο σκληρο ηταν "βορειοι και νοτιοι" επεφτε και καμια οβιδα στη χαση και στη φεξη.......οταν δεν σαλιαριζανε.....

....στα ηλεκτρονικα μ@λ@κιες παιζαμε......φλιπερ και ραλακι.

παντως τα internet cafe ,τα βλεπω και τρεχω απεναντι μην ερθει καμια αδεσποτη.........και χωρις πλακα το περιμενω να γινουν τετοια και εδω.......bushοποιηση ηρθε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    ναι αλλα εμεις δεν ειχαμε T.V στο δωματιο ουτε p.c.......επαιζε "δυναστεια" και τον πουλο εμεις τα παιδια.

τον λειβαδιτη βλεπαμε,ντιουκς,γκαλακτικα,τα τετραγωνα των αστερων,ροζ πανθηρα.....νορμαλ πραματα.........

....το πιο σκληρο ηταν "βορειοι και νοτιοι" επεφτε και καμια οβιδα στη χαση και στη φεξη.......οταν δεν σαλιαριζανε.....

....στα ηλεκτρονικα μ@λ@κιες παιζαμε......φλιπερ και ραλακι.

παντως τα internet cafe ,τα βλεπω και τρεχω απεναντι μην ερθει καμια αδεσποτη.........και χωρις πλακα το περιμενω να γινουν τετοια και εδω.......bushοποιηση ηρθε.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ξεχασες τον ιπποτη της ασφαλτου.
    -γκαλακτικα...τι μου θυμισες τωρα!τους κυλωνες τους πηγαινα πολυ.ουτε ο λουκυ λουκ τετοια γρηγοραδα

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    επίσης φωτιά και τσεκούρι στα ανεύθυνα και τρομολάγνα ΜΜΕ
    που το τοσο....το κανουν τοοοοοοοοσοοοοοοοο
    100%..........οπως ειπε και ενας φιλος (ξερει αυτος) ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ και ΜΜΕ ......

τι πλυση εγκεφαλου τρωει ο κοσμακης ........καθεται και βλεπει τον μικρουτσικο να π@πΑρολογει με τον πονο του αλλου.....

ενα ζαπινγκ να κανει καποιος και θα καταλαβει τι κρατος ειμαστε

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Man7
    Επιφυλάσσομαι για το αληθές του κειμένου, αλλά το άκουσα κι εγώ. Υποτίθεται ότι έγινε στο Μπραχάμι – έγινε έφοδος από την αστυνομία στην διεύθυνση που έλεγε το γράμμα και βρέθηκε πλήρως εξοπλισμένο χειρουργείο.

Έχω ακούσει άλλες 2-3 ανάλογες ιστορίες.

Δεν ξέρω αν όλα αυτά (ή πόσα από αυτά) είναι αλήθεια. Πάντως έχω δύο παιδιά, 3,5 ετών και 6 μηνών και μου έχει σηκωθεί η τρίχα! Βλέπω εφιάλτες. Όσοι έχετε παιδιά φαντάζομαι καταλαβαίνετε χωρίς περεταίρω εξηγήσεις.

Καμμιά φορά το Κοράνι είναι πολύ σοφό... Έκλεψες; Κόψ’του το χέρι. Ξανακλέβεις μετά; Ναι, ξέρω είναι βάρβαρο, είναι απολίτιστο κλπ, είναι όμως και αποτελεσματικό. Και όταν αναλαμβάνει ο βρασμός ψυχής, ο πολιτισμός, για να μην πω και η νομοθετική δικαιοσύνη, πάνε περίπατο...

Μ.

-....ομοιως αδερφε! εχω 2 παιδια και ολη μερα δε κανω αλλη δουλεια απο το να τα πρηζω στο "μαθημα" και βεβαια που-θε-να μονα τους...τριχα τους να πειραχτει,θαναι η μοναδικη περιπτωση που θα κυρηξω πολεμο στα παντα....δεν υπαρχει δικιο να'βρεις μετα απο ενα τετοιο εγκλημα..μονο αιμα ζεστο!!!
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 06:08
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/05/2010, 15:57
  3. Βιαστης ανηλικων αδειουχος....
    από AFTER στο forum Off topic