Kαλά,το σαιτ δεν είναι και πολύ αναλυτικόΑρχικά δημιουργήθηκε από DPF
ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΔΙΑ .
ΦΩΤΑΑΑΑΑΑ!!!!
![]()
![]()
μην κολλάς.Πάρτους απλά ένα τηλεφωνάκι να αρωτήξεις![]()
Kαλά,το σαιτ δεν είναι και πολύ αναλυτικόΑρχικά δημιουργήθηκε από DPF
ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΔΙΑ .
ΦΩΤΑΑΑΑΑΑ!!!!
![]()
![]()
μην κολλάς.Πάρτους απλά ένα τηλεφωνάκι να αρωτήξεις![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Θέλω απλά να σας ενημερώσω ότι στην έκθεση συμμετέχει με περίπτερο και ο Κατασκευαστής της συγκεκριμένης ποδιάς (Ναι είναι Ελληνικής κατασκευής) και επιπλέον στο περίπτερο μπορείτε να χαζέψετε για όση ώρα θέλετε ένα V-Strom που την φοράει (Το συγκεκριμένο φόραγε κάγκελα Suzuki – Givi). Η ποδιά διατίθεται στην τιμή των 180 Euro ενώ για όσους πάνε στην έκθεση και συμπληρώσουν τα στοιχεία τους, υπάρχει μια προσφορά με μικρή έκπτωση για τοποθέτηση έως και τις 19/3 που κλείνει η έκθεση.
Δυστυχώς για ακόμα μια φορά θα σας απογοητεύσω γιατί δεν διαθέτω μηχανή και δεν μπόρεσα να βγάλω φωτογραφία. Παρακαλώ όποιο φίλο πάει και έχει την δυνατότητα να βγάλει μια, να την ανεβάσει εδώ γιατί σίγουρα θα ενδιαφέρει πολλούς.
Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι πέραν των όποιων προβληματισμών (μου) προκαλεί η κατασκευή μιας ποδιάς σε 5 κομμάτια (από τότε που συνειδητοποίησα των συντονισμό στα κάγκελα φυσάω και το γιαούρτι) με υλικά μεταξύ των οποίων και πλαστικό, εμφανισιακά είναι μακράν η ομορφότερη και ειλικρινά αυτήν τη στιγμή είναι αναμφίβολα αυτή που θα διάλεγα για να βάλω στην καλή μου. Παρόλα αυτά επειδή δεν παίζουν και πολλά φράγκα αυτήν την στιγμή, δεν μπορώ παρά να περιμένω...
Μπράβο ρε συνονόματε! Χίλια ευχαριστώ!!!
Μήπως παίζει και καμία από, μπροστά όπως το είχανε σηκωμένο;
Όσο την βλέπω τόσο μου αρέσει γαμώτο...
Ρε λέτε να μαζευτούμε πολλοί να τους πιέσουμε να μας κάνουν καμία καλή προσφορά;
Όσο για τον προβληματισμό σου για τα πολλά κομμάτια της ποδιάς (που είναι πολύ σωστός και λογικός) το θετικό είναι, όπως με διαβεβαίωσε ο κατασκευαστής, ότι μπορείς να πάρεις σαν ανταλλακτικό όποιο κομμάτι σπάσει ή στραβώσει από χτύπημα![]()
παιδια ειδικος δεν ειμαι,αλλα που την ειδα απο κοντα σε παρκαρισμενο v-strom.δε γεμισε το ματι απο θεμα ποιοτητας πλαστικον{πετσικαρι}![]()
Πολύ όμορφη...
Ωστόσο στις φώτο από το πλάϊ, όντος φαίνεται οτι κατεβαίνει πολύ χαμηλά (προσέξτε το ύψος εξόδου των λαιμών. Προφανώς έχουν αφήσει αρκετό κενό για να μην λειώσουν τα πλαστικά της ποδιάς από την υψηλή θερμοκρασία).
Λέτε γι αυτό να την είχαν υπερυψομένη;;
'Ενα Jameson με πάγο...
Σε περίπτωση ομαδικής παραγγελίας
για την συγκεκριμένη καρίνα , είμαι
μέσα.
Φυσικά ούτε συζήτηση για τα 180 ευρώ που ζητάνε ! (το ίδιο ισχύει και για του Σφακιανάκη την πλαστικούρα).
Την είδα κι εγώ στην έκθεση και κατά την γνώμη μου είναι η καλύτερη που κυκλοφορεί (σε προστασία και εμφάνιση) και δεν χαμηλώνει την απόσταση απο το έδαφος πολύ.
OK και πες οτι την χτυπησεις απο κατω σιγα να μην κρατησουν τα πλαστικα στο πλαι το βαρος της μηχανης που στο χτυπημα πολλαπλασιαζετε!Αρα πας για το κατω το κομματι που θα εχει χτυπησει και για τα πλαινα!Τι μενει να μην αλλαξεις?Τιποτα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
Όσο για τον προβληματισμό σου για τα πολλά κομμάτια της ποδιάς (που είναι πολύ σωστός και λογικός) το θετικό είναι, όπως με διαβεβαίωσε ο κατασκευαστής, ότι μπορείς να πάρεις σαν ανταλλακτικό όποιο κομμάτι σπάσει ή στραβώσει από χτύπημα![]()
Προσεξτε ποσο κατω απο το σημειο του λαιμου της εξατμισης κατεβαινει η καρινα!
Ομορφη ναι συμφωνω!
Χρηστική όμως μου φάινετε καθόλου!
Ναι,ναι καλοι οι οργανωμενοι!Ελπιζω να πηγες με το μηχανακι γιατι αμα πηγες με κουτι εισαι του γλυκου νερου γκλου,γκλου,γκλου...Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
Πήγες σε έκθεση μοτοσικλέτας και δεν πήρες φωτογραφική μηχανή? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ![]()
![]()
Καλά που υπάρχουμε και εμείς οι οργανωμένοι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Είναι από τις ομορφότερες ποδιές που έχω δει.Μήπως γνωριζει κανένας αν υπάρχει κάπου στη θεσ/νίκη σε κάποιο μαγαζί να την δούμε και από κοντά γιατί η άλλη η πλαστικούρα είναι πολύ άσχημη
Για δειτε καποιες λιγο πιο κοντινες φωτο!
Τελικα δεν κατεβαινει η καρινα οσο νομιζαμε!
Απο το τελοσ της εξατμισης αντε να ειναι ενα εκατοστο πιο κατω!
Απο αντοχη ειναι οκ!
Το παλικαρι στις ερωτησεις μου περι αντοχης κλπ για να μου δειξει ποσο αντεχει της τραβηξες κλοτσιες και δεν καταλαβε τιποτα!
Οσο για την τιμη που ολους μας απασχολει του ειπα οτι παιζει συζητηση σε forum και τοθ αφησα ανοιχτο το ενδεχομενο για ομαδικη παραγγελια αν η τιμη παισει ουσιαστικα!
Λοιπον αν θελετε να το προχωρησουμε ακουω προτασεις!
Εγω πρωτος και καλυτερος γιατι ειδα οτι οσα με απαχολουσαν δεν ισχυουν!
Και ανθεκτικη ειναι και ομορφη (πολυ περισσοτερο απο την μαμα) και δεν κατεβαινει χαμηλα απο το σημειο της εξατμισης!
Αν ειναι να βρει η εξατμιση με ολα τα προβληματα που επακολουθουν προτιμω να βρει η καρινα!Δειτε και το συζηταμε!
![]()