Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: Σχετικα με Adsl

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    Στα ψιλά γράμματα της σύμβασης θα δεις ότι το κύκλωμα το αγοράζεις για 12 μήνες. Τουλάχιστον στη HOL έτσι είναι, υποθέτω και οι άλλοι έτσι θα λειτουργούν αφού όλοι αγοράζουν κυκλώματα από τον ΟΤΕ.

θα διαβάσω τα ψιλά γράμματα κ αν ισχύει και στη FORTHNET ΌΤΙ ΙΣΧΎΕΙ στην HOL τότε θα φάνε πολύ μπινελίκι από τη΄λέφωνο και τρελή δυσφήμηση σε όλους τους γνωστούς,...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    θα διαβάσω τα ψιλά γράμματα κ αν ισχύει και στη FORTHNET ΌΤΙ ΙΣΧΎΕΙ στην HOL τότε θα φάνε πολύ μπινελίκι από τη΄λέφωνο και τρελή δυσφήμηση σε όλους τους γνωστούς,...

Δεν υποστηρίζω κανένα πάροχο αλλά οι διαφημίσεις (από την φύση τους) είναι για να σε προσελκύσουν....

Άσε που στην FORTHnet πληρώνεις την ενεργοποίηση (όπως παντού), το πακέτο που αγόρασες και μετά αν θες να διακόψεις τότε διακόπτεις....

Αλλά πάρε τηλέφωνο και πες και σε μας
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    Καλά δεν είναι και τόσο ψιλά τα γράμματα, πριν υπογράψεις κάτι πρέπει να το διαβάζεις νομίζω
    Η FORTHnet δεν αναφέρει κάτι για το θέμα πάντως (διάβασα τους όρους).
    H OTEnet εδώ για το OnDSL kit λέει καθαρά ότι πρέπει να κάνεις τουλάχιστον ένα χρόνο σύμβαση, αλλά εδώ απλά αναφέρει ότι "Το OTENET OnDSL Kit είναι προϊόν αορίστου χρόνου με αρχικό κόστος που περιλαμβάνει τον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες για τους πρώτους 2 μήνες."
    Ενώ και στις 2 περιπτώσεις υπάρχουν τα αστεράκια, στη δεύτερη "ξέχασαν" να βάλουν την υποσημείωση...

Πώ ! Πολλά ψιλά γράμματα κρύβουν κι αυτά τα συμβόλαια κι εγώ πήγα προχτές με κλειστά τα μάτια και παράγγειλα το Conn-X για το σπίτι χωρίς να το ψάξω καθόλου !

Έχε χάρη που το διαφημίζει ο Χατζηγιάννης σκέφτηκα το ούφο..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Πώ ! Πολλά ψιλά γράμματα κρύβουν κι αυτά τα συμβόλαια κι εγώ πήγα προχτές με κλειστά τα μάτια και παράγγειλα το Conn-X για το σπίτι χωρίς να το ψάξω καθόλου !

Έχε χάρη που το διαφημίζει ο Χατζηγιάννης σκέφτηκα το ούφο..

Αυτά είναι κριτήρια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αυτά είναι κριτήρια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ξέρεις τώρα πως την πάτησα ρε Λεώ ; Σκέφτηκα οτι με το πράσινο πακέτο του Conn-X στο σπίτι θα σκέφτομαι τον Χατζηγιάννη που με τη σειρά του θα μου θυμίζει το τραγούδι των τίτλων στη σειρά που παίζει ο Γεωργούλης κι έτσι δεν θα ξεχνώ να το παρακολουθώ τα βράδια που το παίζει !

Ξέρεις τώρα πως την πάτησα ρε Λεώ ; Σκέφτηκα οτι με το πράσινο πακέτο του Conn-X στο σπίτι θα σκέφτομαι τον Χατζηγιάννη που με τη σειρά του θα μου θυμίζει το τραγούδι των τίτλων στη σειρά που παίζει ο Γεωργούλης κι έτσι δεν θα ξεχνώ να το παρακολουθώ τα βράδια που το παίζει !

:a029: :a31: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:a029: :a31:
    Τουλάχιστον εσύ που την έχεις ψάξει λίγο παραπάνω, πέτυχα καλή επιλογή στο πακέτο η πάλι :a31: έκανα ;

Τουλάχιστον εσύ που την έχεις ψάξει λίγο παραπάνω, πέτυχα καλή επιλογή στο πακέτο η πάλι :a31: έκανα ;

Α δεν ξέρω εγώ δεν πληρώνω :a13:
    Τι modem έχει μέσα αυτό το πακέτο, πόσο το πήρες και με τι διάρκεια;

Α δεν ξέρω εγώ δεν πληρώνω :a13:
    Τι modem έχει μέσα αυτό το πακέτο, πόσο το πήρες και με τι διάρκεια;
    Βασικά το πακέτο ήταν σε προσφορά στα 49κάτι ευρώ για 6 μήνες με σύνδεση στα 384 και συνδρομή 25 ευρώ το μήνα. Στάνταρ το μοντεμάκι είναι πατάτα αλλά παράγγειλα κι ένα ρούτερ απο ένα φίλο γιατί θέλω να συνδέσω άλλο ένα πισί στο σπίτι του αδερφού μου.

Στην ουσία δεν αγχώνομαι, η παραγγελία δώθηκε έτσι κι αλλιώς, απλώς δεν είδα κανέναν να αναφέρεται στο Conn-X και σκέφτηκα οτι ίσως είναι φόλα η δουλειά !
    Κι αυτό για να μην ξαναζήσω τα ίδια συναισθήματα με τη στιγμή που αντί για V-Strom, τελικά παράλαβα ένα Transalp !

Βασικά το πακέτο ήταν σε προσφορά στα 49κάτι ευρώ για 6 μήνες με σύνδεση στα 384 και συνδρομή 25 ευρώ το μήνα. Στάνταρ το μοντεμάκι είναι πατάτα αλλά παράγγειλα κι ένα ρούτερ απο ένα φίλο γιατί θέλω να συνδέσω άλλο ένα πισί στο σπίτι του αδερφού μου.

Στην ουσία δεν αγχώνομαι, η παραγγελία δώθηκε έτσι κι αλλιώς, απλώς δεν είδα κανέναν να αναφέρεται στο Conn-X και σκέφτηκα οτι ίσως είναι φόλα η δουλειά !
    Κι αυτό για να μην ξαναζήσω τα ίδια συναισθήματα με τη στιγμή που αντί για V-Strom, τελικά παράλαβα ένα Transalp !

Τι εννοείς 49 ευρώ και 25 ευρώ το μήνα;
    Δε σε πιάνω...
    Τι router παράγγειλες; (Αυτό μπορεί να προλάβουμε να το σώσουμε )
    Γενικά με τον ΟΤΕ και τα παράγωγά του (βλ. ΟΤΕnet) δεν ασχολούμαι καθόλου (εκτός από την CosmOTE )

Τι εννοείς 49 ευρώ και 25 ευρώ το μήνα;
    Δε σε πιάνω...
    Τι router παράγγειλες; (Αυτό μπορεί να προλάβουμε να το σώσουμε )
    Γενικά με τον ΟΤΕ και τα παράγωγά του (βλ. ΟΤΕnet) δεν ασχολούμαι καθόλου (εκτός από την CosmOTE )
    Δες αυτό Λεώ! Απλώς η συγκεκριμένη προσφορά έληξε στις 28/2.

Απ'ότι μου είπανε γιατί είμαι και λίγο (έως εντελώς ) σκράπας με αυτά, με ένα ρούτερ θα έχω τη δυνατότητα να συνδέσω και 2ο pc σ'αυτή τη γραμμή.

Να σου πω την αλήθεια αυτά που σου γράφω τώρα δεν ξέρω καν αν στα λέω σωστά. Άν δηλαδή με βάλανε να παραγγείλω και το ρούτερ γι'αυτό το σκοπό ή για κάποιον άλλο !

Απλώς η συγκεκριμένη προσφορά έληξε στις 28/2.
    Απ'ότι παρατήρησα μόλις η προσφορά πήρε παράταση.

Απ'ότι μου είπανε γιατί είμαι και λίγο (έως εντελώς ) σκράπας με αυτά, με ένα ρούτερ θα έχω τη δυνατότητα να συνδέσω και 2ο pc σ'αυτή τη γραμμή.
    Σωστά αλλά ποιο router παράγγειλες

Σωστά αλλά ποιο router παράγγειλες
    Το ρούτερ δεν το παράγγειλα απ'τον ΟΤΕ αλλά απο έναν φίλο που έχει κατάστημα με υπολογιστές. Ιδέα δεν έχω τι είναι αυτό το ρούτερ, αυτός με κατατόπισε.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ασχετη απορία σχετικα με Adsl
    από hidefnick στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2007, 11:53
  2. Ερώτηση σχετικά με αξιοπιστία αντιπροσωπείας.
    από Infini στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2004, 18:10
  3. Σχετικά με chat!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2004, 05:16
  4. Βοηθεια ΣΧετικα Με Κοντερ
    από ctpanoramix στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2003, 14:24
  5. Σχετικα με τις φωτοκλησεις!