Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ Vstrom;

Breva 1100 Το avatar του/της Bil
    ΌXI βέβαια...
    Τι V-Strom και πράσιν'άλογα...
    Όλο προβλήματα βγάζει και γέμισε και ο τόπος... Και η κουτσή Μαρία V-Strom έχει... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Δεν έχω πρόβλημα με το Storm αλλά με την Ελληνική αντιπροσωπία,
    μην πάρεις Suzuki...

Σε αντιπροσώπευση αυτήν την στιγμή η καλύτερη είναι η Yamaha...

Υιοθετημένο... ...μέλος Το avatar του/της athandim

Δηλαδή μιλάμε για τόοοοσο χάλια μηχανάκι ;;
    Ούτε ένα (αρ. 1) καλό πια δεν έχει αυτό το V-strom;;

Βelzevoylis τί προτείνεις; Μήπως να τα πουλήσουμε ομαδικά τα μπάζα μας και να ψάξουμε όλοι για μτχ. ΤΑ δεκαετίας, να βρούμε την υγειά μας;

Σοβαρά τώρα : Τα προβλήματα που έχουν γραφεί εδώ δείχνουν όχι άριστη ποιότητα κατασκευής (π.χ. σκουριές, λεβιές ταχυτήτων, κοπάνημα μπροστινού συστήματος σε λακούβες με λίγα χλμ) και φυσικά δεν τα αμφισβητώ...

Όμως....η μηχανή εξακολουθεί να υπερτερεί, έναντι του ανταγωνισμού (λέγε με Τransalp) παντού, πλην άνεσης σε κίνηση σε χώμα.

Τsik η δική μου συμβουλή είναι να διαβάσεις Ολα τα thread που βρίσκονται σε αυτή την ενότητα, για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Οκτώ σελίδες είναι..αφιέρωσε ένα δίωρο και θα δεις πόσο θα βοηθηθείς. Θα βρεις πολύ θετικά πράγματα, καθώς και τα συνήθη προβλήματα του μοντέλου (μερικά από τα οποία παραθέτει ο φίλος belzevoylis) και θα βγάλεις άκρη....

Και εγώ αυτό είχα κάνει.......
    'Ενα Jameson με πάγο...

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Πολύ σωστή τοποθέτηση απο Athandim. +++
    και τα υπέρ και τα κατά (βάλε και στα κατά την ελληνική αντιπροσώπευση)

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από athandim

Δηλαδή μιλάμε για τόοοοσο χάλια μηχανάκι ;;
    Ούτε ένα (αρ. 1) καλό πια δεν έχει αυτό το V-strom;;

Βelzevoylis τί προτείνεις; Μήπως να τα πουλήσουμε ομαδικά τα μπάζα μας και να ψάξουμε όλοι για μτχ. ΤΑ δεκαετίας, να βρούμε την υγειά μας;

Σοβαρά τώρα : Τα προβλήματα που έχουν γραφεί εδώ δείχνουν όχι άριστη ποιότητα κατασκευής (π.χ. σκουριές, λεβιές ταχυτήτων, κοπάνημα μπροστινού συστήματος σε λακούβες με λίγα χλμ) και φυσικά δεν τα αμφισβητώ...

Όμως....η μηχανή εξακολουθεί να υπερτερεί, έναντι του ανταγωνισμού (λέγε με Τransalp) παντού, πλην άνεσης σε κίνηση σε χώμα.

Τsik η δική μου συμβουλή είναι να διαβάσεις Ολα τα thread που βρίσκονται σε αυτή την ενότητα, για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Οκτώ σελίδες είναι..αφιέρωσε ένα δίωρο και θα δεις πόσο θα βοηθηθείς. Θα βρεις πολύ θετικά πράγματα, καθώς και τα συνήθη προβλήματα του μοντέλου (μερικά από τα οποία παραθέτει ο φίλος belzevoylis) και θα βγάλεις άκρη....

Και εγώ αυτό είχα κάνει.......

Δεν ξέρω αν είναι τόσο χάλια το μηχανάκι ....Σε καμία περίπτωση δεν θα σας πρότεινα να το πουλήσετε !! Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να δώσεις ένα καλό και αξιόπιστο μηχανάκι, για ένα άλλο της ίδιας κατηγορίας !!!
    Στο θέμα της σύγκρισης ...Εγώ προσωπικά θυσιάζω άλογα και τεχνολογία χάρη της αξιοπιστίας !!! Ένα ταξιδιάρικο μηχανάκι ΔΕΝ πρέπει να βγάζει προβλήματα !!! Τι να τα κάνω τα 100 άλογα και τα 1200 κυβικά , αν είναι να μείνω από μπαταρία ή απο πρόβλημα στα ηλεκτρικά ή για όνομα του θεού από πρόβλημα λογισμικού , σε κάποιο κωλοχώρι....( το παράδειγμα δεν αφορά τα στορμ , για να μην έχουμε αντιπαραθέσεις ...)
    Οπότε , το βασικό ερώτημα παραμένει !!! Αφήνεις ένα δοκιμασμένο αξιόπιστο μηχανάκι για ένα άλλο, της ίδιας κατηγορίας το οποίο όμως δεν έχει την ίδια πορεία στον χρόνο( με άλλα λόγια : που δεν έχει αποδείξει την αξιοπιστία του ) ;;;;

ego proteino na pas na to kaneis ena test kai vgaleis mia gnomi gia to Vstrom alla kai opoio allao exeis sto nou sou!!!

Opos exo pei kai se alla post pou exo kanei to vstrom den exei kai toooooooooosa polla provlimata opos theloun na ta parousiasoun merikoi !!!!!!

Ego pistevo oti ola ta modela olo kai kati exoun apo psegadi!!

Edo olokliri MERCEDES A CLASS eixe ferei toubes otan protovgike

diladi logo aftou tou peristatikou den prepei na ebistevetai kaneis mercedes kai oute einai axiopista ?

ELEOS KIRIOI

as vgaloupe ligo tis paropides kai as koitaxoume ligo pio sfairika

Κακο σκυλι ψωφο δεν εχει! Το avatar του/της Vezouvios
    Συμφωνω με τον φιλο παραπανω,εαν και ειμαι παθων αλλα αυτα τυχαινουν και στα καλυτερα τα σπιτια.......
    Το τεστ ιν κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος για κανενα μηχανακι ειτε αυτο ειναι bmw suzuki honda.
    Ποιος μου λεει εμενα οτι αν δωσω το stroma και παρω bmw δεν θα μου βγαλει κανενα προβλημα οποιο και εαν ειναι αυτο..
    Μπορει να στο πει κανεις αυτο???
    Δεν νομιζω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
    Συμφωνω με τον φιλο παραπανω,εαν και ειμαι παθων αλλα αυτα τυχαινουν και στα καλυτερα τα σπιτια.......
    Το τεστ ιν κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος για κανενα μηχανακι ειτε αυτο ειναι bmw suzuki honda.
    Ποιος μου λεει εμενα οτι αν δωσω το stroma και παρω bmw δεν θα μου βγαλει κανενα προβλημα οποιο και εαν ειναι αυτο..
    Μπορει να στο πει κανεις αυτο???
    Δεν νομιζω...
    Εξω απο την δουλεια μου σημερα εσκασε ενα bmw GS!Κουκλα ειναι η μηχανη δεν μπορω να πω!Πηγα και την κοιταζα απο κοντα!λοιπον σκουριες σε λαιμο δισκοπλακες τιμονο αναρτησεις πλαισιο!
    Αυτο σε παραθεση με τις σκουριες που λενε ολοι οτι βλεπουν στο strom!
    Ολα εχουν σχεση με το ποσο το προσεχεις ποσο το βλεπει ο ηλιος και η βροχη και πολλα αλλα!Μην πιανουμε την μια δυο περιπτωσεις και κρινουμε ολα τα μοντελα!
    Γιατι τα bmw δεν ειναι αξιοπιστα?Αλλα στα τοσα που εχουν πουληθει ολο και σε καποιο θα παρουσιαστει κατι!
    Ετσι και στο stroma μας ετσι και σε ολα τα μηχανακια μας!
    Η θελουν να μας πουν οτι στα ΤΑ δεν εχει παρουσιστει κανενα προβλημα?

Νέο μέλος
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟ FORUM ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΙΟΗΘΗΣΑΤΕ ΑΡΚΕΤΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ TRANSALP. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!! Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ V STROMER ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ!! ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ON OFF ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΜΑΤΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ. ΜΑ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ON OFF ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΥΣΗΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙΣ. ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΠΧ ΜΙΑ TDM.
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΑΡΚΕΤΑ. ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΑΣΗ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ.!! ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ V STROM;

Κακο σκυλι ψωφο δεν εχει! Το avatar του/της Vezouvios
    tsik Eipes.............
    ΑΛΛΑ ΟΙ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ...

To transalp τα κανει αυτα??
    Αυτο δεν ειναι transalp einai KTM..
    Mαλλων το παρεξηγεισες το θεμα...
    Σε πληροφορω λοιπον οτι και το vstrom παταει σε χωμα,αλλα με προσοχη..
    Απλα το TRA υπερτερει στο απειροελαχιστο λογω του τακουνιου που εχει στα λαστιχα.
    Για περπατα σε αμμο η σε χαλικι με το τρανσ να σε δω και γω....

Αν εισουν στην εκδρομη που καναμε τα vstrom sτον ολυμπο θα εβλεπες που μπηκαν τα stromia και θα αναιρουσες αυτα που εγραψες παραπανω....

Νέο μέλος
    ΒΕΖΟΥΒΙΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΤΟΝ ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΙΝΔΟ. ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΥΑΛΙΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΑΙΝΩ ΓΙΑ ΜΟΣΤΡΑ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
    tsik Eipes.............
    ΑΛΛΑ ΟΙ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ...

To transalp τα κανει αυτα??
    Αυτο δεν ειναι transalp einai KTM..
    Mαλλων το παρεξηγεισες το θεμα...
    Σε πληροφορω λοιπον οτι και το vstrom παταει σε χωμα,αλλα με προσοχη..
    Απλα το TRA υπερτερει στο απειροελαχιστο λογω του τακουνιου που εχει στα λαστιχα.
    Για περπατα σε αμμο η σε χαλικι με το τρανσ να σε δω και γω....

Αν εισουν στην εκδρομη που καναμε τα vstrom sτον ολυμπο θα εβλεπες που μπηκαν τα stromia και θα αναιρουσες αυτα που εγραψες παραπανω....
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΧΑΛΑΡΑ, ΑΛΛΩΣΤΕ Η' ΕΙΝΑΙ ΟΝ ΟFF Η' ΟΧΙ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΨΗΛΟ ΑΝΧΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΖΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΥΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ "SUPER".

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TSIK
    ΒΕΖΟΥΒΙΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΤΟΝ ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΙΝΔΟ. ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΥΑΛΙΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΑΙΝΩ ΓΙΑ ΜΟΣΤΡΑ!

+100000

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Να αγοράσω Καγκελα Givi?
    από φατα μουτρα στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2010, 07:27
  2. Τι να αγορασω ????
    από anco στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2007, 19:53
  3. Ποιο arai να αγοράσω;
    από makaronachis στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2005, 19:25
  4. Θελω να αγορασω...
    από Tasosneo στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/09/2005, 23:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ