Το ξερω οτι ξερεις, για τους λοιπους την εβαλαΑρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
όχι εντάξει, εγώ ξέρω, ας την πάρουν οι λοιποί τη φώτο!![]()
![]()
![]()
Το ξερω οτι ξερεις, για τους λοιπους την εβαλαΑρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
όχι εντάξει, εγώ ξέρω, ας την πάρουν οι λοιποί τη φώτο!![]()
![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
kai pou einai to Stork???
Της μηχανης μου σαν ακουω να μουγκριζει το μοτερ,
νιωθω στα συνεφα μεγαλος καμικαζι.
... τριτο ποστ..Αρχικά δημιουργήθηκε από LanosXR125
kai pou einai to Stork???![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
Otan les trito post??????? den mou dineis ena link na me katatopiseis thnxΑρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
... τριτο ποστ..![]()
basika malakia rwtisa allo eprepe na se rwtisw !!!! ena XR125 tha me vgalei ws ekei??????
Το γνωστο minivaradero το εβγαλε αλλα αρκετα επικυνδινα στην νεα εθνικη. Απο παλια κατι γινεται..
ok thnx an xipnisw tha akolouthisw!!!
Κύριοι χάρηκα πολύ που σας γνώρισα.
Να είσαι καλα Daemon που έβαλες το χάρτη και μπόρεσα να βρω το σωστό περίπτερο.... και εσύ tai που έβαλες την ιδεά για τη σημερινή βόλτα. Περάσαμε νομίζω ωραία και μακάρι όλες οι μελλοντικές τσάρκες μας να είναι έτσι , ή καλύτερα σχεδόν έτσι :a04:
Ο καιρός έλεγε τρελά , αλλά το μαγαζί και η βάφλα τρελότερα
![]()
Αν εξαιρεσουμε το συμβαν ηταν μια χαρα, ωραια περασαμε![]()
Ας βαλουμε και μερικες φωτο, ετσι να ειναι..![]()