ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ![]()
:rotflmao:
![]()
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ![]()
![]()
ναι, και τους γραφω κιολας υποσημειωση οτι βρωμιζετε το περιβαλλον αντι να κρατατε τα χρησιμοποιημενα προιοντα και να τα πετατε στα σκουπιδια!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Motoulis
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εμ, τι αλλο?Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Τι μηχανήματα,ανακύκλωσης??:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τσου...![]()
Πόσες φορές θα το πώ εμείς που δεν πετάμε κάνουμε πράξη την ανακύκλωση ενώ εσείς δημιουργείτε σκουπίδια.
Αλλά θα σου τα αναλύσω αυτά άν τολμήσεις να πατήσεις το πόδι σου στο χωριό μου![]()
Ηδη έκλεισα δωμάτια για την υπόλοιπη 13Φ για να σε περιμένει "επιτροπή υποδοχής" πρωί πρωί![]()
οκ! θα σε παρω τηλεφωνο, και αν δεν σε βρω, θα παρω στου Αθανασιου.... ουπς! ο πατερας ειναι αυτος???Αρχικά δημιουργήθηκε από Motoulis
Ξυλόκαστρο πάω εγώ!!! Συκιά για την ακρίβεια αρα δεν παίζει πρώτον να περάσεις απο τα καρτέρια και δεύτερον δεν αντέχω με RCTα ούτε στην ίδια καφετέρια![]()
Πάρε τηλέφωνο τα έχεις εσύ όλα σε έχω κόψει αν περάσεις αύριο μάλλον θα είμαι Ναύπλιο αν περάσεις Κυριακή ή Δευτέρα θα σε δώ. Πάω να βάλω μπρός την μπετονιέρα να φτιάξω χαρμάνι "υποδοχής"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και αν προλαβεις εσυ να φτιαξεις χαρμανι....![]()
![]()
![]()
πάρε και στον μπαμπά μπορεί να έχω πάει για πρωινό εδώ λόγο δίαιτας μου τα έχουν κόψει τα γεύματα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Motoulis
πάρε και στον μπαμπά μπορεί να έχω πάει για πρωινό εδώ λόγο δίαιτας μου τα έχουν κόψει τα γεύματα.
:a29:οκ!!!! :a29:
στην αναγκη θα παρω και τον Νικο που τελειωνει το τηλεφωνο του με το ιδιο ψηφιο με το δικο σου....:a29:
Ναι παρε το το κωλοπαιδο να μου πεις και εμένα ποιός είναι που τολμά να έχουμε και ίδιο ψηφίο
Ναι παρε το το κωλοπαιδο να μου πεις και εμένα ποιός είναι που τολμά να έχουμε και ίδιο ψηφίο
εχεις πριζουνικ....![]()
Σιγά μην είμαι και ο Μαρινόπυλος τσέκαρε τους πληροφοριοδότες σου απο κάπουν μπάζουν.....
Σιγά μην είμαι και ο Μαρινόπυλος τσέκαρε τους πληροφοριοδότες σου απο κάπουν μπάζουν.....
KGB 4 ever....![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά κάτσε να το ψάξω να τον βρώ αυτόν τον Νίκο να του δείξω εγώ.
![]()
ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥ ΨΙΘΥΡΙΣΩ ΔΥΟ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ![]()
ΝΑΥΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΙ.......ΓΙΝΑΜΕ ΟΥΛΟΙ:rotflmao:
![]()
εγραψα και πιο πριν: KGB.... μηηηην πας και τοσο μακρια στον Νικο....για εεεεελα λιγο πιο κοντα....Αρχικά δημιουργήθηκε από Motoulis
Καλά κάτσε να το ψάξω να τον βρώ αυτόν τον Νίκο να του δείξω εγώ.
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι, κανονισε τωρα να αρχισει και αυτο το thread να γεμιζει με strings!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Motoulis
ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥ ΨΙΘΥΡΙΣΩ ΔΥΟ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ![]()
ΝΑΥΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΙ.......ΓΙΝΑΜΕ ΟΥΛΟΙ:rotflmao:
![]()
το βρηκες λοιπον το ΒΡΑ**** χωριο....χαιρομαι, σε καλο δρομο εισαι.... οπως γλεπεις, σε εχω περικυκλωμενο...![]()
![]()
![]()