Καταρχιν καλο ταξιδι στο παιδι.![]()
Ξεχαστε οδιγηκη συμπεριφορα,κρανη.εξοπλισμος και οτι μπορει να αφορα την προσωπικη μας ασφαλεια & συνεση.
Μολις πηγα στην τραπεζα & ο ταμειας μου ειπε οτι το παιδι που......... ηταν συγγενης του.Πως εγινε?
Εφυγε ενα αμαξι απο το αντιθετο ρευμα & επεσε πανω τους.Εκτος απο το παιδι η αλλοι ειναι σοβαρα ειδικα η μια κοπελα ειναι εντατικη.
Αντε προστατεψου απο αυτον που ερχετε πανω σου.
Κριμα, ευχομαι σε κανεναν να μην χανει το ελεγχο του οχηματος του, μα αν συμβαινει αυτο τουλαχιστον να παθαινει οτι ειναι να παθει μονος του.
Οταν τρωμε,τρωμε οταν πινουμε πινουμε ,οταν οδηγαμε ας οδηγαμε με ολες της αισθησεις μας τεταμενες & σε εγρηγορση.Κακα τα ψεματα επιβιωνουμε σε πολεμο.![]()
τοτε φορα φορμα με ξυστρες και πηγαινε εκει και ασε τους αλλους που πηγαινουν μεγαρα να φανταζουν χαζοιΑρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
H άσφαλτος είναι από τις καλύτερες που έχω δει, με κράτημα και σωστές κλίσεις. Πιστεύω ο κίνδυνος έρχεται από τον ενθουσιασμό μας.
καλα θα τρελαθουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
τι ειναι αυτα που λετε!!!!!!!!!!!!!!!
αμα εσυ πιστευεις οτι ο κινδυνος ερχεται απο ενθουσιασμο, πηγαινε πεστο στους γονεις του παιδιου που πηγαινε καλα και επεσε ο αλλος πανω του
αντε μεσημεριατικα...........................
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Όρεξη έχεις ρε μεγάλε έτσι? Είπα εγώ ότι είμαι οδηγάρα? Είπα όχι στις πίστες? Κάνε μας τη χάρη ΕΣΥ μεσημεριάτικα. Ο κίνδυνος έρχεται ΚΑΙ από ενθουσιασμό, αυτό είναι βέβαιο. Δεν είπα ότι είναι ασφαλής ο δημόσιος δρόμος και το αυθαίρετο ύφος σου με προσβάλλει. Δε γίνεται στο άλλο ποστ να συμφωνούμε και εδώ να βλέπω αυτό.Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
τοτε φορα φορμα με ξυστρες και πηγαινε εκει και ασε τους αλλους που πηγαινουν μεγαρα να φανταζουν χαζοι
καλα θα τρελαθουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
τι ειναι αυτα που λετε!!!!!!!!!!!!!!!
αμα εσυ πιστευεις οτι ο κινδυνος ερχεται απο ενθουσιασμο, πηγαινε πεστο στους γονεις του παιδιου που πηγαινε καλα και επεσε ο αλλος πανω του
αντε μεσημεριατικα...........................
τς τς τς
![]()
Επειδή κάνει κρύο τρωγόμαστε μεταξύ μας;![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
μπας και ζεσταθουν τα αιματα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
τς τς τς
![]()
![]()
![]()
Δεν είχα πρόθεση, θα το σβύσω αν το κάνει και ο φίλος ruyjin. Αλλά έπρεπε να απαντήσω γιατί μου μιλησε λες και είμαι κανα κ@υλωμένο 16χρονο και δε μου αξίζειΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
τς τς τς
![]()
![]()
![]()
![]()
βασικα μη σβησεις τιποταΑρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Δεν είχα πρόθεση, θα το σβύσω αν το κάνει και ο φίλος ruyjin. Αλλά έπρεπε να απαντήσω γιατί μου μιλησε λες και είμαι κανα κ@υλωμένο 16χρονο και δε μου αξίζει![]()
![]()
![]()
απλα το πληκτρολογιο δε βοηθαει πολλες φορες
εχω πει οτι τελευταια δε στεναχωριεμαι πλεον αλλα θυμωνω με τετοια συμβαντα γι αυτο μιλησα αποτομα και ζηταω συγγνωμη
εξαλλου ειμαι απο τους τελευταιους που θα δεις εδω μεσα να μιλουν αποτομα
απλα εχω βαρεθει τους γρηγορους, εξυπνακιδες που νομιζουν οτι οι δρομοι ειναι πιστες και να περνουν στο λαιμο τους και αλλους
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Κι εγώ φίλε μου. No hard feelings thenΑρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
απλα εχω βαρεθει τους γρηγορους, εξυπνακιδες που νομιζουν οτι οι δρομοι ειναι πιστες και να περνουν στο λαιμο τους και αλλους
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()