Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Ολοι αυτοι στα Πατησια και κατω πατησια....
έχω ακούσει πολλά...
ευτυχώς έχω δει λίγα......![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Ολοι αυτοι στα Πατησια και κατω πατησια....
έχω ακούσει πολλά...
ευτυχώς έχω δει λίγα......![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ;;;; Φρεσκαδούρα είμαι με 16 replies και θες και λεπτομέρειες;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
χμμμ...χμμμμ...και ξανα χμμμμ....ο διακοπτης πρεπει να ειναι παραπλησιος απο Bros...αν κανει στο σπειρωμα τοτε εχω κατι για σενα....
...θα μου πεις που μπαινει η υποπιεση; οεο;...λεπτομερειες....:smilea:
Προβλέπω ΦΩΤΙΑ και ΤΣΕΚΟΥΡΙ να σκανε στο κεφάλι μου -βλέπε oldman και τη δαμόκλειο σπάθη- , για να μην πω ΠΙΣΣΑ και ΠΟΥΠΟΥΛΑ!! (και με την πίσσα οκ, λιγο πολύ “όλοι την έχουμε γευτεί”, αλλά με τα κολοπούπουλα μπορεί να πάθουμε καμία ζημιά!!!)
Παρ’ αυτά φορώ το κράνος μου, το corduraki, τον κροκόδειλα και προχωρώ...
Σωληνάκι υποπίεσης το Νο 7 πάει και κολλάει εκεί που είναι το βελάκι στο Νο 4
Με τον διακόπτη στο OFF δεν πρέπει να περνάει τίποτα από εκεί , για check ρουφάς με μία σύριγγα αν περνάει με TAP OFF problem, αν δεν περνάει με TAP ON problem..είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να περνάει καύσιμο μόνο όταν δουλεύει το μοτέρ (ρουφάει η υποπίεση) μετατοπίζει το διαφραγματάκι (που είναι μέσα στο 4) και..voila περνάει το “ζουμί”…το λήγω όμως γιατί α) βλέπω oldman έρχετε τρέχοντας με δάδα, tomahawk και αλαλαγμούς!! και β) ΜΟΥ γ@μ@ω το post!!![]()
Nassoman many thnx for the offer!…θα ρωτήσω τον mech και θα σου κάνω pm αυριο..
P.S.
Το γαμάτο είναι οτι το Haynes λεει ότι κάθε 6000Km βγάζεις το Νο6 για καθάρισμα (λειτουργεί σαν υποτυπώδες φίλτρο βενζίνης –yeah sure) και ότι πρέπει να αντικαταστήσεις το o-ring (Νο1) με καινούργιο...Μια φορά πάω να το κάνω by-the-book και δεν γ@μιέτ@ι είπα να το αλλάξω...ΕΦΑΓΑ τον κόσμο.......ZERO…...ΤΙΠΟΤΑ και ΠΟΥΘΕΝΑ...ούτε ο “ακατανόμαστος” δεν είχε...και ερωτώ, στα εξουσιοδοτημένα, εφόσον δεν έχει ούτε ο “ακατανόμαστος” πώς το αλλάζουν ΚΑΘΕ φορά;;; (ΜΟΟΥΑΧΑΧΑ Νο1)...σιγά μην το αλλάζουν...είμαι σίγουρος πως ούτε καν το ανοίγουν, αφού σύμφωνα με τα Reliability Reports που συντάσσει κάθε εξουσιοδοτημένος (ΜΟΟΥΑΧΑΧΑ Νο2) δεν χρειάζεται!! Φεύγω Τρέχοντας.....![]()
Konstantin Varov (μην ψάχνεστε..its not real!)
XL-600V '99
"How things fall apart tell us how they should have been put together, and sometimes WHY they should never have been made at all."
No Worries....ΕΥΡΗΚΑ!!!
ΙΔΟΥ...
"COVER SET/COCK" το ονομάζει το CMSNL.COM ...τι είναι και τούτο πάλι, TAP ο ένας COCK ο άλλος..αποφασίστε ρεεε...
Αυτή η μ@λ@κι@ είναι το "cover assy" (photo below), στο δικό μου έχει χαλάσει το κινούμενο του διαφράγματος (2ο πάνω σειρά)
Βρήκα και ένα "repair kit" εδώ 11,63λιριά αλλα δεν τρελλάθηκα κιόλας![]()
Μάλλον την γλύτωσα την 150ρα...ούφ...
![]()
XL-600V '99
"How things fall apart tell us how they should have been put together, and sometimes WHY they should never have been made at all."
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daedalus
No Worries....ΕΥΡΗΚΑ!!!
ΙΔΟΥ...
"COVER SET/COCK" το ονομάζει το CMSNL.COM ...τι είναι και τούτο πάλι, TAP ο ένας COCK ο άλλος..αποφασίστε ρεεε...
Αυτή η μ@λ@κι@ είναι το "cover assy" (photo below), στο δικό μου έχει χαλάσει το κινούμενο του διαφράγματος (2ο πάνω σειρά)
Βρήκα και ένα "repair kit" εδώ 11,63λιριά αλλα δεν τρελλάθηκα κιόλας![]()
Μάλλον την γλύτωσα την 150ρα...ούφ...![]()
μμμαιστα...ιστορια μου αμαρτια μου....μωρεεε καταργησε τονα τον κιαρατα και βαλε απο Bros ρωτα το μαστορα αν γινεται και βαλε ενα φιλτρο εμποριου να τελειωνεις...ελα το by pass λεμεεεε...
![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Λ. Ηρακλείου (δεν θυμάμαι νούμερο γμτ) ΣΟΥΛΤΑΤΗΣ
Τεό κ Σάμης (στο ίδιο ύψος με τον Σουλτάτη) ΠΑΝΔΗΣ.
Και οι δύο πολύ καλοί μηχανικοί, εγώ πάω στον 2ο.
ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ ε;
'
Από προσωπική εμπειρία μιλάω......
αλλά αν πας στον 2ο..........
δοκίμασε να κάνεις service μόνος σου.......και θα δεις τη μοτο σου να πηγαίνει πιο γρήγορα![]()
![]()
Problems Solved!!
Με λύπη διαπιστώνω πως σωστός μηχανικός στα Πατήσια είναι είδος υπο εξαφάνιση...... μια και ο μηχανικός που τελικά έδωσε λύση στο πρόβλημά μου είναι στη Ν. Ιωνία!
Σάββας Μυλώνας και ως επι το πλείστον ασχολείται με Transalps και Africas..χωρίς πλάκα 4-5 μηχανάκια είχε, όταν πήγα σήμερα να πάρω το δικό μου, όλα TAs και ATs..Μια χαρά μου φάνηκε, αν και δεν ξέρω τίποτα για το πώς εργάζετε(το πήγα δεν δούλευε, το πήρα δούλευε..black box ο τύπος)
Anyway, για να ολοκληρώσω και την ιστορία, βρέθηκε τελικά το cover assy στον "ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ" 45Eu, και αλλα 80 Eu πήγε o καθαρισμός των Carbs..
Ο Μέριν έχει 42500Km, και δείτε παρακάτω σε τι κατασταση βγήκε το υποπίεσης ...ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΝΑΑ (με το συμπάθιο!)
Περαστικά...
Και THNK U ALL!!!!![]()
![]()
![]()
P.S. Με το μηχανάκι OFF εδω και 15 μέρες έχασα 700Km απο τη ζωή μου...χμμμ...παω να κάνω καμιά βόλτα..
![]()
![]()
(Υποπίεση μετά απο 42500Km)
![]()
XL-600V '99
ωραιοςςςςςς αντε καλες βολτες!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Daedalus
Και μια "Οικογενειακή" αναμνηστική φώτο...
![]()
![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Daedalus δυστυχώς μόλις είδα το Post σου και δεν γλίτωσες την ταλαιπωρια να ψάχνεις!
ΣΑΒΒΑΣ ΜΥΛΩΝΑΣ!!! Ο ΕΝΑΣ αν όχι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ειδικά για τέτοια μηχανάκια! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΛΕΜΕ!!!
Εγω δεν τον εχω χρησημοποιήσει ακόμα γιατί δεν μου έχει τύχει κάτι σοβαρό! Ναι,ναι τον έχω για τα δύσκολα και μή γελατε! ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΟΜΩΣ φίλοι με Africa κάτι ξέρουν!
Εχω άλλο μηχανικό πάλι στη Ν. ΙΩΝΙΑ ο οποίος είναι επίσης πολύ καλός αλλά ο ΣΑΒΒΑΣ είναι σε άλλο επίπεδο λέμε!
Χαίρομαι που κατέληξες εκεί!
![]()