Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 45

Θέμα: ΑΕΚ - ΠΑΟ = 0 - 1....

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    οκ αλλά το τι έχει ακούσει ο ανατολάκης τόσα χρόνια δεν λέγετε.Και μην ξεχνάς οτι πέρσυ βγήκε απο τους καλύτερους αμυντικούς στο C.L.Πιστεύω είναι καλύτερος του τσιρίλο
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

ΑΧΑΧ

ΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧ

ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΙΠΕΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ολοι εσεις που κρινετε ατομικα ποδοσφαιριστες της ΑΕΚ ποσους αγωνες της ΑΕΚ εχετε δει ???

(εκτος των γκολ στο δελτιο ειδησεων)

περιμενω απαντηση και το συζηταμε μετα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ολοι εσεις που κρινετε ατομικα ποδοσφαιριστες της ΑΕΚ ποσους αγωνες της ΑΕΚ εχετε δει ???

εγώ έχω δει καμια 10 αγώνες...
    δηλαδή πρέπει να δούμε πολούς αγώνες για να μάθουμε ποιος είναι ο Κόντης ???δεν το ξέρουμε τόσα χρόνια....????
    αν έχεις κάποια διαφωνία για κάποιο σχόλιο διατύπωσέ τη συγκεκριμένα να το συτηζήσεις με αυτόν που έκανε το σχόλιο
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra

+ 1

ΑΕΚΑΡΑ ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ!!!!!!!!!!
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    εγώ έχω δει καμια 10 αγώνες...
    δηλαδή πρέπει να δούμε πολούς αγώνες για να μάθουμε ποιος είναι ο Κόντης ???δεν το ξέρουμε τόσα χρόνια....????
    αν έχεις κάποια διαφωνία για κάποιο σχόλιο διατύπωσέ τη συγκεκριμένα να το συτηζήσεις με αυτόν που έκανε το σχόλιο
    μα εσυ εισαι ο μονος που εγραψες σωστα πραγματα!

μα εσυ εισαι ο μονος που εγραψες σωστα πραγματα!
    ευχαριστώ απλώς το σχόλιο ήταν γιατί θέλω τα post να είναι σαφή για να γίνεται ουσιαστική συζήτηση....
    είναι ευκαιρία εξάλλου μιας και άπουσιάζουν από τη συζήτηση οι Ολυμπιακοί που είναι γνωστοί για το χαμήλό επίπεδο αντίληψης των περί ποδοσφαίρου
    Υ.Γ. (με εξαίρεση τον LA VILLA)
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

εγω εχω να πω οτι εκτιμώ τη δουλεια του Σαντος σε επιπεδο προετοιμασίας, σκληρής προπόνησης και βελτίωσης των ατομικων επιδόσεων των αθλητων

απετυχε ολοκληρωτικα στο τομεα της τακτικής! μην ακουω παλι τα περι "υλικου"... μπορω να πω τουλαχιστον 10 παιχτες της ΑΕΚ που καλιστα θα επαιζαν σε οποιαδηποτε ομαδα της Ελλαδας (τι να πει ο γαυρος που παιζει με Παντο, Ανατολακη, Σουρερ κτλ??? νταξ "ο πρωτος τα παιρνει ολα" αλλα ματια δεν εχετε??? ο Τσιριλο στο γαυρο θα ηταν βασικος ακομα και οταν θα επαιζε με ενα ποδι!!!)

και περσυ πως παιζαμε καλυτερα με χειροτερο υλικο ρε Αλεξ??? Ποιους διώξαμε??? Ο Αλβες και ο Ασουνσαο κανουν 7 εκ ευρω πως να τους κρατησεις???

για να μη πω τα περι ηθικου και ηττοπάθειας του Σαντος.... ακομα μιλαει για UEFA Ο τυπος! με εχει ξενερώσει απιστευτα! Οταν μαλιστα εχει 5 παιχνιδια μεσα στο ΟΑΚΑ που αμα κερδισει περναει περιπατο στη 2 θεση! Εχετε δει το πρόγραμμα???

εχει άγχωση τοσο τους παίχτες και τους εχει κανει να παιζουν τοσο σφιγμένοι (ουτε μια λαθος μπαλια δε επιτρεπει... δημιουργικο παιχνιδι δε ξερει τι ειναι) που ουτε μια μπαλια δε μπορουν να αλλαξουν και δινει το δικαιωμα στον καθενα να βγαινει μετα στη TV και να αμφισβητεί παιχτες κλασης που παιξαν σε μεγαλες ομαδες... μη τα λεμε... τωρα....ξεχασε τη μπαλα ο Εμερσον ενας απο τους καλυτερους παιχτες του φετινου πρωταθλήματος, και τωρα δε μπορει να παιξει? μεσα σε 1 μηνα? αν ειναι δυνατον!

το καλοκαιρι πρεπει να αλλαξουμε προπονητη (και μαλλον προς τα εκει παει το πραμα) με καποιον που θα ανεβασει την αυτοπεποίθηση και θα υπενθυμίσει στους παιχτες οτι ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ!

ΔΕ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΧΟΝ ΗΤΤΕΣ... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ! ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ 100% ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΛΟΙ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΕΝΩΣΗΤΕΣ (ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ Α.Ρ.Δ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ)

ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΞΕΝΕΡΩΝΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΜΗ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

εγω εχω να πω οτι εκτιμώ τη δουλεια του Σαντος σε επιπεδο προετοιμασίας, σκληρής προπόνησης και βελτίωσης των ατομικων επιδόσεων των αθλητων

απετυχε ολοκληρωτικα στο τομεα της τακτικής! μην ακουω παλι τα περι "υλικου"... μπορω να πω τουλαχιστον 10 παιχτες τηα ΑΕΚ που καλιστα θα επαιζαν σε οποιαδηποτε ομαδα της Ελλαδας (τι να πει ο γαυρος που παιζει με Παντο, Ανατολακη, Σουρερ κτλ??? νταξ "ο πρωτος τα παιρνει ολα" αλλα ματια δεν εχετε??? ο Τσιριλο στο γαυρο θα ηταν βασικος ακομα και οταν θα επαιζε με ενα ποδι!!!)

και περσυ πως παιζαμε καλυτερα με χειροτερο υλικο ρε Αλεξ??? Ποιους διώξαμε??? Ο Αλβες και ο Ασουνσαο κανουν 7 εκ ευρω πως να τους κρατησεις???

για να μη πω τα περι ηθικου και ηττοπάθειας του Σαντος.... ακομα μιλαει για UEFA Ο τυπος.. με εχει ξενερώσει απιστευτα! Οταν μαλιστα εχει 5 παιχνιδια μεσα στο ΟΑΚΑ που αμα κερδισει περναει περιπατο sth 2 θεση! Εχετε δει το πρόγραμμα???

εχει άγχωση τοσο τους παίχτες και τους εχει κανει να παιζουν τοσο σφιγμένοι (ουτε μια λαθος μπαλια δε επιτρεπει... δημιουργικο παιχνιδι δε ξερει τι ειναι) που ουτε μια μπαλια δε μπορουν να αλλαξουν και δινει το δικαιωμα στον καθενα να βγαινει μετα στη TV και να αμφισβητεί παιχτες κλασης που παιξαν σε μεγαλες ομαδες... μη τα λεμε... τωρα....ξεχασε τη μπαλα ο Εμερσον ενας απο τους καλυτερους παιχτες του φετινου πρωταθλήματος, και τωρα δε μπορει να παιξει? μεσα σε 1 μηνα? αν ειναι δυνατον!

το καλοκαιρι πρεπει να αλλαξουμε προπονητη (και μαλλον προς τα εκει παει το πραμα) με καποιον που θα ανεβασει την αυτοπεποίθηση και θα υπενθυμίσει στους παιχτες οτι ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ!

ΔΕ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΧΟΝ ΗΤΤΕΣ... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ.
    ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ!

ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΞΕΝΕΡΩΝΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΜΗ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!
    συμφωνώ 100% από όσο έχω δει την ΑΕΚ....
    τι γίνεται ρε γαμώτο όλοι οι πορτογάλλοι προπονητές έτσι είναι
    χτες ο Μουρίνιο έχανε 1-0 ήθελε δύο γκολ, το παιχνίδι είναι στο 75 και μου βγάζει επιθετικό για να βάλει επιθετικό...έλεως....κλεφτοκοτάδες!!!
    από θέμα δουλειάς και τακτικής (άγνωστο πράγμα το τελευταίο για έλληνες προπονητές) συμφωνώ ότι ο Σάντος κάνει πολύ καλή...μην ξεχνάμε ότι παρότι έφυγε σαν αποτυχημένος...ο μεγάλος Βαζέχα είχε πει ότι ήταν ο καλύτερος προπονητης που είχε δουλέψει....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ypomoni, ta kalytera erxonte...

εγώ αυτό που ξέρω σίγουρα είναι οτι αν η αεκ τερματίσει 2η (πράγμα που προσωπικά το αποκλείω αλλα λέμε αν...) τα γέλια θα αρχίσουν απο τον αυγουστο και του χρόνου θα κουνάμε μονοι μας σεντόνι.

υ.γ αν τα επεισόδια που έγιναν την κυριακή είχαν γίνει σε αγώνα του θρύλου θα είχε γυρίσει τώρα το σύμπαν ανάποδα.Θα μίλαγαν στην ΤV ακόμα και οι τυφλοί.Τώρα όλοι μοκο,δημοσιογράφοι,φίλαθλοι όλοι μόκο.Μπράβο έτσι,συγχαρητήρια σε όλους.
    Ο καραγκιόζης της ΝΕΤ στην φάση που 30 βάραγαν 1 πετάει την ατάκα "ενταξει μην τα μεγενθυνουμε όλα δεν έγινε κάτι τραγικό (κάπως έτσι το είπε)!!!!".Ναι ρε φίλε εχεις δικιο...τελικά έζησε το παληκάρι,γαμώτο, οποτε και τι έγινε.Βρε ουστ
    αλλά το ξέρουμε το παραμύθι
    "ο κόκκαλης φταίει" έτσι δεν είναι??
    αυτα για τα περι επιπέδου και τις λοιπές @@ριες που μόνο ο κόσμος του ολυμπιακού και καλά τα κάνει
    50 μολότοφ των οπαδών της αεκ λεεί βρήκε η αστυνομια κρυμμένες.Μπαααα ψέματα θα είναι ο κόκκαλης της έβαλε
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

εγώ αυτό που ξέρω σίγουρα είναι οτι αν η αεκ τερματίσει 2η (πράγμα που προσωπικά το αποκλείω αλλα λέμε αν...) τα γέλια θα αρχίσουν απο τον αυγουστο και του χρόνου θα κουνάμε μονοι μας σεντόνι.

υ.γ αν τα επεισόδια που έγιναν την κυριακή είχαν γίνει σε αγώνα του θρύλου θα είχε γυρίσει τώρα το σύμπαν ανάποδα.Θα μίλαγαν στην ΤV ακόμα και οι τυφλοί.Τώρα όλοι μοκο,δημοσιογράφοι,φίλαθλοι όλοι μόκο.Μπράβο έτσι,συγχαρητήρια σε όλους.
    Ο καραγκιόζης της ΝΕΤ στην φάση που 30 βάραγαν 1 πετάει την ατάκα "ενταξει μην τα μεγενθυνουμε όλα δεν έγινε κάτι τραγικό (κάπως έτσι το είπε)!!!!".Ναι ρε φίλε εχεις δικιο...τελικά έζησε το παληκάρι,γαμώτο, οποτε και τι έγινε.Βρε ουστ
    αλλά το ξέρουμε το παραμύθι
    "ο κόκκαλης φταίει" έτσι δεν είναι??
    αυτα για τα περι επιπέδου και τις λοιπές @@ριες που μόνο ο κόσμος του ολυμπιακού και καλά τα κάνει
    50 μολότοφ των οπαδών της αεκ λεεί βρήκε η αστυνομια κρυμμένες.Μπαααα ψέματα θα είναι ο κόκκαλης της έβαλε

Oxouto more to adikimeno to gauraki, pou to kinigane oi dimosiografoi kai spilonoun to onoma tou agathou kai agiou proedrou tous...
    Ksexases na peis kai gia tin dietisia pou sas pigenei pipa kolo kai tous dikastes pou kai skoupidaki na sas pesei sto Karaiskaki sas timoroun...

Tsopa tsopa

εγώ αυτό που ξέρω σίγουρα είναι οτι αν η αεκ τερματίσει 2η (πράγμα που προσωπικά το αποκλείω αλλα λέμε αν...) τα γέλια θα αρχίσουν απο τον αυγουστο .... μπλα μπλα μπλα
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ....

Ο Πεφωτισμένος Το avatar του/της illuminatios
    Always made to mean nothing

άσε...για την διατησία και ποιον πηγαίνει πίπα κώλο φέτος και πέρσυ δεν σας παίρνει να μιλάτε.Αστο καλύτερα βρες άλλο θέμα.

Διαφωνείς σχετικα με τον θόρυβο που δημιουργείτε απο τα ΜΜΕ γυρω απο τα επεισόδια όταν τα προκαλούν οι ολυμπιακοί σε σχέση με το όταν τα προκαλούν οι άλλες ομάδες????Θα μου πεις ο Ολυμπιακός πουλαει γι αυτόν γράφουν και ασχολούνται.Σωστό.

Δεν τα αναφέρω τυχαία τωρα τα περι επεισοδίων.
    Ενω πάντα αναφερεστε στα επεισόδια όταν αφορά άλλες ομάδες όταν αφορά εσάς για ακόμη μια φορά βλέπω να το κάνετε γαργάρα και να αποφεύγετε να τα σχολιάσετε.Αλλες φορές κιόλας φτανετε και στο σημειο να τους δικαιολογήσετε τους καημένους.Ετσι δεν είναι φίλε idi?Παρασύρονται τα παιδιά ε?
    Δεν ξέρω μπορεί να σας το έχει απαγορεύσει ο χατζηχρήστος και να φοβάστε να εκφραστείτε μην σας κάνει ντα.
    Αλλά για αυτό το αναφέρω πάλι.Μου αρέσει να σας βλέπω να προσπαθειτε να ξεγλιστρύσετε και να πάτε αλλού την συζήτηση και έτσι να εκτείθεστε.

κατα τα λοιπά συμφωνώ :a44:
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

άσε...για την διατησία και ποιον πηγαίνει πίπα κώλο φέτος και πέρσυ δεν σας παίρνει να μιλάτε.Αστο καλύτερα βρες άλλο θέμα.

Διαφωνείς σχετικα με τον θόρυβο που δημιουργείτε απο τα ΜΜΕ γυρω απο τα επεισόδια όταν τα προκαλούν οι ολυμπιακοί σε σχέση με το όταν τα προκαλούν οι άλλες ομάδες????Θα μου πεις ο Ολυμπιακός πουλαει γι αυτόν γράφουν και ασχολούνται.Σωστό.

Δεν τα αναφέρω τυχαία τωρα τα περι επεισοδίων.
    Ενω πάντα αναφερεστε στα επεισόδια όταν αφορά άλλες ομάδες όταν αφορά εσάς για ακόμη μια φορά βλέπω να το κάνετε γαργάρα και να αποφεύγετε να τα σχολιάσετε.Αλλες φορές κιόλας φτανετε και στο σημειο να τους δικαιολογήσετε τους καημένους.Ετσι δεν είναι φίλε idi?Παρασύρονται τα παιδιά ε?
    Δεν ξέρω μπορεί να σας το έχει απαγορεύσει ο χατζηχρήστος και να φοβάστε να εκφραστείτε μην σας κάνει ντα.
    Αλλά για αυτό το αναφέρω πάλι.Μου αρέσει να σας βλέπω να προσπαθειτε να ξεγλιστρύσετε και να πάτε αλλού την συζήτηση και έτσι να εκτείθεστε.

κατα τα λοιπά συμφωνώ :a44:
    φίλε όσον αφορά τις τιμωρίες για τα επεισόδια θα έχεις παρατηρήσει ότι απο το δεύτρο γύρο έχουν αρχίσει να εξασθενούν οι τιμωρίες γιατί πολύ απλά δεν θα έπαιζε καμία ομάδα με φιλάθλους σε όλο το δεύτερο γύρο...
    σου θυμίζω ενδεικτικά ότι ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό του πρώτου γύρου τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική για την εκτόξευση μπουκαλιών
    στο ντέρμπι του δεύτερου γύρου. υπήρχε βροχή από μπουκάλια, ο διαιτητής παραλίγο να φάει φωτοβολίδα στο μάτι μετά τον καταλογισμό του πέναλντι (τελικα την έφαγε κάποιος παίχτης του Ολυμπιακού που διαμαρτυρόταν) και ο Ολυμπιακός την έβγαλε καθαρή.....σου θυμίζω ότι Ολυμπιακού έκαναν πολλά επεισόδια στο Ηράκλειο όπου πάλι δεν τιμωρήθηκε η ομάδα
    η τιμωρία των ομάδων για επεισόδιά έξω από το γήπεδο ήταν αδιέξοδο και μεγάλο λάθος.....
    με αυτή τη λογική θα έπρεπε να τιμωρηθούν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για επεισόδια που γίνονται σε γειτονιές της Αθήνας...
    Επίσης, αν το πάμε αναλογικά με αυτά που έγιναν στην Τύμπα ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίξει με άδειο γήπεδο για 2 χρόνια....
    οπως καταλαβαίνεις αυτή η λύση είναι ανεφάρμοστη γιατί θα καταστρέψει το ποδόσφαιρο...οι λύσεις για τη βία είναι άλλες αλλά δεν θέλουν να την εφαρμόσουν...
    Ο Ντέμης έκανε μια αρχή αλλά είναι δύσκολη η συνέχεια...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΕΚ-ΠΑΟ
    από BAD BOY στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 115
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2005, 14:29
  2. Αεκ-παο
    από Tigas στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2005, 07:26
  3. Απαντήσεις: 5