Ευχαριστώ όλους σας....Δύσκολη προβλέπεται η αναμονή ειδικά αν είναι αρκετές ημέρες....
Η έκδοση με φαίρινγκ δεν έχει έρθει ακόμα (1 κομμάτι μόνο για την έκθεση ....) και οι πρώτες παραλαβές είναι προγραμματισμένες για το τέλος του μήνα, οπότε αν ήθελα να παραλάβω ένα από την πρώτη φουρνιά έπρεπε να το κλείσω πριν ακόμα το δώ....Και το έκανα.... Ουσιαστικά πρέπει να είναι ένα από τα πρώτα που θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα....
@dimperd7 σε κατάμαυρο (μα εντελώς κατάμαυρο λέμε...) βγαίνει μόνο το γυμνό και υπάρχει ετοιμοπαράδοτο.
@lampros fazer Ναι το χρώμα είναι αυτό που βλέπεις στην φωτό και επέμεινα πολύ σε αυτό....Ήθελα οπωσδήποτε την έκδοση με το ασημί μοτέρ (είναι πιο επιβλητικό κατά την γνώμη μου...),αλλλά όχι μαζί με βαμμένα ασημί πλαστικά μιας και ασημί ήταν το προηγούμενο μηχανάκι μου και γούσταρα κάτι διαφορετικό...
@pipis Στην έκθεση πλέον δεν θα πάω....Θα πήγαινα μόνο και μόνο για να το δώ από κοντά, αλλά αφού τελικά το έκλεισα, τώρα προτιμώ να δώ απ' ευθείας ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ...
@Θάνος Πως τ' όπαθες ρε και είπες καλή κουβέντα ???![]()
Ήθελα οπωσδήποτε το φαίρινγκ....δεν διανοούμαι να πάρω 1000τετρακύλινδρα κυβικά γυμνά....
Θα το φέρω στο Δελέαρ μόλις το παραλάβω, αλλά....σόρρυ μάγκες....θα βάλω και ένα μικρό εισιτήριο γιατί πρέπει να βγάλω τα σπασμένα !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()