πω ρε .......γαιδουρινη υπομονη εχεις τελικα..........8+ μηνες![]()
οταν αρχισα να ασχολουμε με το φορουμ ηταν το πρωτο ποστ που διαβασα........ζαλιστηκα βραδυατικα....
τι να σου πω τωρα........περιμενουμε την επομενη μοτο σου για καλοριζικη.........![]()
πω ρε .......γαιδουρινη υπομονη εχεις τελικα..........8+ μηνες![]()
οταν αρχισα να ασχολουμε με το φορουμ ηταν το πρωτο ποστ που διαβασα........ζαλιστηκα βραδυατικα....
τι να σου πω τωρα........περιμενουμε την επομενη μοτο σου για καλοριζικη.........![]()
Λάμπρο πάντα όρθιος σου εύχομαι και οι επιλογές που θα ακολουθήσεις απο'δω και πέρα να είναι αυτές που θα σε κάνουν να ξεχάσεις την υπομονή και την ταλαιπωρία που πέρασες.!
Να είσαι πάντα καλά ρε πατριωτάκι !
![]()
![]()
![]()
![]()
Να στε καλά παιδιά όλοι,
και να θυμάστε φιλική συμβουλή...
"Το να τα παρατάμε είναι το εύκολο,
η συνήθεια του παραπάνω και οι συνέπειές του φέρνουν τα δύσκολα."
Δεν θέλω ευχαριστίες , το νόημα του ποστ μου ήταν να δώσω κουράγιο να πράξουν και οι υπόλοιποι έτσι!
Απο την στιγμή που έχεις δίκιο θα δικαιωθείς, αργά ή γρήγορα, αλλά θα ρθει η ώρα...
Δόξα το θεό έχω ακόμα πολλές εκρεμμότητες που περιμένω να τακτοποιηθούν για να ηρεμίσω...
μπραβο ρεεεεε!!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!
ειδες που τοσο καιρο εσκαγες!!!!!αντε ρε φιλε καλα χλμ.και παντα ορθιος!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Καλά, πέρασαν κιόλας 8 μήνες ;;
Φίλε Λάμπρο να είσαι πάντα καλά .....![]()
![]()
![]()
'Ενα Jameson με πάγο...
!!!!RESPECT!!!!
πολλα και καλα χιλιομετρα λαμπρο!
η υπομονή και η επιμονη σου ειναι παραδειγμα για όλους μας
(και απο τα λιγα που ξέρω για σενα φιλε, το θεμα με το sv ειναι απλα η κορυφη του παγοβουνου...)
:a19:![]()
![]()
μπραβο![]()
![]()
![]()
καλες βολτες και παλι![]()
![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
ΜΠΡΑΒΟ σου και καλή δύναμη από εδώ και πέρα στην ζωή σου. Κι ένα ευχαριστώ, διότι αυτό που έκανες βοηθάει πολύ κόσμο σε πολλά επίπεδα άρα δυνητικά κι εμένα.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλές βόλτες αδέρφι!!!
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Two thumbs up !!![]()
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."