Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 83

Θέμα: Ομαδα Ζητα

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
    και να παω τι 8α γινει?

Μηπως Απο αρχιφυλακας 8α γινει τροχονομος?

Μηπως 8α απολυθει?? Δημοσιο Foreva

Η μηπως 8α μα8ει τροπους?? Αυτους τους αποκτας απο το σπιτι σου...

Τεσπα, η δικια μου φιλοσοφια ειναι οτι σε αυτη την ζωη ολα ειναι δανεικα και πως οτι κανεις καποια στιγμη θα το υποστεις..

Αλλωστε δεν μου εμεινε και πολυς καιρος που 8α συνεχισω να ζω σε αυτη την χωρα και να πληρωνω τετοιες μουτσουνες

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ????????

Όχι ρε φίλε! Αυτή η ηττοπαθής στάση μας είναι που τους δίνει τροφή και χώρο. Τα ζώα στο μαντρί ανήκουν.

Πας καρφί στον Διοικητή. Ο "Ζ" έχει παραβεί το ΝΟΜΟ. Ασε τις φιλοσοφίες και πήγαινε στον διοικητή του ζώου...
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ????????
    Όχι ρε φίλε! Αυτή η ηττοπαθής στάση μας είναι που τους δίνει τροφή και χώρο. Τα ζώα στο μαντρί ανήκουν.
    Πας καρφί στον Διοικητή. Ο "Ζ" έχει παραβεί το ΝΟΜΟ. Ασε τις φιλοσοφίες και πήγαινε στον διοικητή του ζώου...
    +100.000

Απο πότε τα γαλόνια προσφέρουν και αρχίδια στους άντρες ;

Στον πλυθηντικό και με πολύ ευγένεια είχε την υποχρέωση να σου μιλήσει, το ξέρεις ;

Εγω πάντως δεν θα τον άφηνα έτσι, ούτε καν τη στιγμή που θα μου μιλούσε μ'αυτόν τον τρόπο. Δεν μ'αρέσουνε οι τσαμπουκάδες κι οι τσακωμοί, τους αποφεύγω σαν τον διάολο το λιβάνι, αλλά δεν γουστάρω μαλάκες που θίγουν μ'αυτόν τον αισχρό τρόπο την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
    Έλεος δηλαδή...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    "ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ????????
    Πας καρφί στον Διοικητή. Ο "Ζ" έχει παραβεί το ΝΟΜΟ. Ασε τις φιλοσοφίες και πήγαινε στον διοικητή του ζώου... "

"Ναι ρε συ, αλλά αν στείλεις δικηγόρο με μια έγγραφη καταγγελία και μάρτυρες, στο τμήμα, πιστεύω ότι μάλλον θα σκεφτεί δύο φορές πριν ξαναμιλήσει έτσι, καθότι φαίνεται κλασσική περίπτωση θρασύδειλου τυπάκου."

Ναι... και μετά... ξυπνήσατε...
    συγνώμη που είμαι τόσο μα τόσο απόλυτος αλλά δυστυχώς παίδες ζούμε στο... Ελλάντα!
    Αυτή είναι η πραγματικότητα!
    Όπου και να πας φίλε μου άκρη δεν θα βγάλεις. Το πολύ-πολύ να σου πούνε άμα είναι ευγενικοί ένα εντάξει συμβαίνουν αυτά και θα λήξει το θέμα εκεί.
    Μπορώ να σου αναφέρω άπειρα περιστατικά από φίλους γνωστούς αλλά και λίγα δικά μου.
    Ξέχασε το...

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
    Σωστα δεν εκανε και τιποτα,αφου δεν τραβηξε και πιστολι να εκπυσοκροτησει παλι καλα:rotflmao: :rotflmao:

Αδερφε εννοειται οτι εκανε μαλακια, ειρωνικα το εγραψα οτι μονο μαιμου σε ειπε ο μπατσος.

Αλλα οπως εγραψα, ελλαδα ζεις. Ασχολιαστο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    Αλλα οπως εγραψα, ελλαδα ζεις. Ασχολιαστο.
    Αυτό είναι το κακό.. δεν βρίσκεις το δίκιο σου πουθενά και τι σου μένει; Ο Τριανταφυλλόπουλος και τα κανάλια ;;

Μα πρέπει να του κάτσει μια μετάθεση στα Σφακιά του κυρίου αυτού και θα καλοπεράσει μόλις του βάλουνε τη μανιβέλα στον κώλο και του κοτσάρουν και το παρατσούκλι "λατέρνα".

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γελάω...

απο την αγανάκτηση

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    "ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ????????

Αυτή είναι η πραγματικότητα!
    Όπου και να πας φίλε μου άκρη δεν θα βγάλεις. Το πολύ-πολύ να σου πούνε άμα είναι ευγενικοί ένα εντάξει συμβαίνουν αυτά και θα λήξει το θέμα εκεί.

Ξέχασε το...
    Μα αυτο ακριβώς... Αν ο κύριος έχει 2-3 ΓΡΑΠΤΕΣ καταγγελίες εις βάρος του και πάθει καμιά κράτηση μισθού ή βαθμού μήπως στρώσει;
    Αυτή η απάθεια και ''εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα'' τον έφτασε εκεί τον ζητα, γιατί σου λέει μέχρι τώρα δεν με πείραξε κανένανα.
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

αυτο που ακουσανε τα αυτια μου, οχι μονο ειναι πρωτοφανες ,εξοργιστικο και απαιτει αμεση καταγγελια , αλλα για να ειμαι ειλικρινης ειναι τοσο χοντρο που δυσκολευομαι ακομα να πιστεψω οτι εγινε οντως.

Τι να πω .....
    Συζυγος
    Ducati 900 ss ie `99
    Ερωμενη
    Multistrada 1000 S DS

Μπα εγω αμεσως το πιστευω.

Ρε παιδια δεν ειμαστε χτεσινοι. Δυστηχως ζουμε σε μια ''χωρα'' ( :rotflmao που δεν λειτουργει τιποτα.

Εγω δεν θα εκανα τιποτα, παντως αν θελει το παλικαρι να το κυνηγησει ας το κανει, οφειλω ομως να γραψω μιας και ειμαι μελος ενος φορουμ και ενδιαφερομαι για τα υπολοιπα μελοι να ΜΗΝ το κανει.

Αν μπορουσε να γινει αυτο που λετε και ο καθενας να παει να κανει καταγγελια οταν συμβαινει κατι τετοιο τωρα θα μιλουσε πολυ καλυτερα η αστυνομια, αλλα το συστημα ενας απο τους λογους που ειναι αργο ειναι ακριβως για να σε αποτρεψει να κανεις τετοιες κινησεις.

Να σε κανει να λες, ''που να τραβιεμαι τωρα'', χεστο.

Τιποτα δεν ειναι τυχαιο.

Ρε σεις αλχημιστή και κατεμ...

Δηλαδή αν σας πλακώσει κάποιος μάγκας στο ξύλο στη μέση του δρόμου, θα γυρίσετε σπίτι σας και θα πειτε κι ευχαριστώ που δε σας σκότωσε? Μόνο και μόνο επειδή "ζούμε στο ελλάντα" και "όλα είναι σκατά"?

Το ΜΙΣΟ μέρος του προβλήματος είναι αυτοί!

Το ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ είστε "εσείς" που κρατάτε παθητική στάση.

Έλεος δηλαδή!!!!!!!!!!

Και ΝΑΙ, οι καταγγελίες ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ! Αν δε δούλευαν κι αυτές, θα ήμαστε ήδη εκτός χάρτη...

---

Κι επι τη ευκαιρία, σύντομα θα ποστάρω ένα "εκπαιδευτικό" ποστ, σχετικό με τα παράπονα προς το κράτος...
    ---

Αδερφε δεν λεω για καποιον ασχετο που θα γινει τσαμπουκας στο δρομο. Ναι τοτε σε περιπτωση που επιλεξεις να μην πλακωθεις και να τον πας δικαστικα, ναι κανεις καταγγελια και μαλιστα δουλευει μια χαρα.

Εγω και νομιζω και ο ιδιοκτητης του ποστ εγραψε για αστυνομια. Εδω αλλαζει. Το κρατος χεστηκε για τις διαφορες που εχουν οι πολιτες μεταξυ τους οχι ομως και τις διαφορες που εχουν οι πολιτες με την αστυνομια (κρατος).

Μην παραμυθιαζεστε με το νομο. Δεν δουλευει τιποτα εδω. Βεβαια αν εχεις λεφτα και διαθεση το κυνηγας, αν δεν εχεις, οπως το 90% των ελληνων καθεσαι στα αυγα σου και βλεπεις τηλεοραση.

Βεβαια αν εχεις λεφτα και γινει τιποτα τετοιο του λες να παει να γαμηθει πας δικαστηριο πληρωνεις και φευγεις.

Κοίτα, κι εγώ όταν το φιλοσοφώ, αναγνωρίζω ότι ο νόμος 'φτιάχνεται από το κεφάλαιο απλά και μόνο για το εξυπηρετεί' κλπ κλπ και είμαι κι εγώ μάρτυρας της πικρής αλήθειας "η αστυνομία με έχει χεσμένο" κλπ κλπ.

ΑΛΛΑ δε θα σταθώ εκεί. Αλλιώς ...ας αυτοκτονήσω από τώρα.

Και στο κάτω κάτω, μια μια απλή ΔΩΡΕΑΝ καταγγελία συζητάμε. ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ! Ενα κομματι χαρτί και λίγος χρόνος. Έλεος. Για τη γαμωεφορία αφιερώνουμε 100πλάσιο χρόνο, κάθε χρόνο!

Το κράτος δεν είναι ακριβώς αναίσθητο. Είναι συγκλονιστικά αργό και εξωφρενικά ηλίθιο. Αλλά δε μπορώ σε καμία περίπτωση να δεχτώ τέτοιου είδους αντίδράσεις "δε βαριέσαι, δε θα γίνει τίποτα".

Με αυτή τη στάση, και σε 200 χρόνια τα ίδια χάλια θα είμαστε. Δραστηριοποιηθείτε γαμώτο!!! Όχι μόνο μαζικές πορείες και κουραφέξαλα... ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΙΚΙΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ!!!!! Το σύνταγμα και ο νόμος προβλέπουν πολλούς τρόπους.
    ---

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    το τι θα μπορεί να γίνει είναι πραγματικά άγνωστο...

Έχει δίκιο ο SF...

Ειδικά αν εκείνη την στιγμή , έπαιρνες τον δικηγόρο σου , μπροστά του, και έλεγες το τι συνέβαινε και ζήταγες οδηγίες για το πως να πράξεις, να είσαι σίγουρος οτι, ναι μεν θα έλεγε διάφορα και θα ούρλιαζε αλλά στην πραγματικότητα, θα είχε πάρει πίσω όλα όσα έλεγε...

Απλά μπορεί να πέρναγε κυκεώνα ο πατέρας σου , με το δίπλωμα του...

Μην ξεχνάς οτι θα έψαχνε και την παραμικρή παρανομία για να σας έκανε μετά την ζωή δύσκολη...

Είναι πραγματικά , εκείνη την στιγμή πόσο θες να το τραβήξεις...

Αν πάντως εκείνη την στιγμή σε χτύπαγε , σε άμυνα , απλά του.....σπας το κεφάλι με μάρτυρες γύρω και το ευχαριστιέσαι...
    Ούτως ή άλλως μετά θα προφασιστεί αντίσταση κατά αρχής , οπότε ας έχει και τα σημάδια...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Χωρις παρεξηγηση παιδια αυτα τα ελεγα οταν ημουν 18 χρονων.

Τωρα κανω μοκο. Οπως ολοι. Λυπαμαι αλλα ετσι ειναι.

Και ξερεις, αν ημουν εξω ή ημουν ευρωπαιος πολιτης θα το κυνηγουσα. Ποτε ομως στην Ελλαδα. Ποτε των ποτων.

Εχω προσωπικη εμπειρια, γιαυτο.

Τωρα εσεις οτι θετε καντε. (Οποιος βγαινει απο το μαντρι τον τρωνε οι λυκοι)

Φιλικα.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Οποιος βγαινει απο το μαντρι τον τρωνε οι λυκοι
    μπορεί να μείνεις και μέσα όμως και να σε γ...σει ο τσοπάνης ή να σε πάνε για σφαχτό....

Απλά είναι επιλογή όπως είπες...

Μόκο θα κάνω , μόνο αν έχω κάνει μαλακία.... απο εκεί και πέρα, θα πώ αυτά που πρέπει να πώ , πάντα αναλογιζόμενος τις ευθύνες μου....

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. χερουλακι για Ζητα
    από idi στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2005, 12:52
  2. μανιταρια και καπακια για Ζητα
    από idi στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 15/02/2005, 10:32
  3. να και κατι απο ομαδα εψιλον
    από wolfman13 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί