Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 132

Θέμα: ΓΑΜΩ ΤΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ-1

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
    γιατί?
    τρώνε κάτι g στις στροφές αλλά όχι και f16... εκτός αν ήταν σχήμα λόγου :smilea:

και ότι απαιτεί φυσική κατάσταση και αντοχή δεν αμφιβάλλει κανένας που γνωρίζει λίγα πράγματα σχετικά με το άθλημα.... για τις οδηγικές ικανότητες όμως μπορούμε να πούμε πολλά....
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
    τρώνε κάτι g στις στροφές αλλά όχι και f16... εκτός αν ήταν σχήμα λόγου :smilea:
    Φίλος έχει συζητήσει με πιλότους μαχητικών.Οι τελευταίοι όταν είχαν δει σχεδιαγράμματα σχετικά με τις καταπονήσεις απ τα G που δέχεται ο οδηγός του μονοθεσίου τρελάθηκαν!Τώρα πιο συγκεκριμένα δεν ξέρω να σ απαντήσω..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Τα αντανακλαστικά, οι αισθήσεις και η αντοχή στα G και την ταχύτητα αποκτώνται με εξάσκηση και χάνονται με την αποχή από το άθλημα. Δεν απαιτούν και κανένα ιδιαίτερο φυσικό χάρισμα, μην υπερβάλουμε. Άμα κάτσω συνοδηγός μπορεί στις πρώτες βόλτες να τα κάνω πάνω μου, αλλά με τον καιρό θα συνηθίσω.

Δεν με εντυπωσιάζουν καθόλου οι οδηγοί της φόρμουλα 1 που είναι στουμπωμένοι μέσα στο κόκπιτ, σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο άθλημα που απαιτεί απόλυτο έλεγχο και συμμετοχή του σώματος σε αυτό.

Άλλωστε αν δεν κάνω λάθος... ο ίδιος ο Lauda έλεγε (οκ υπερβάλοντας) ότι τα σημερινά μονοθέσια είναι τόσο εύκολα που μπορεί και μία μαϊμού να τα οδηγήσει.
    Θάνος..

Το θέαμα είναι φτωχότατο αφού τα ΙΧ γυρίζουν γύρω-γύρω σαν τραινάκι με ελάχιστα προσπεράσματα πέραν αυτών που έρχονται ως συνέπεια των pits, αλλά οι οδηγοί είναι ικανότατοι, αφού τιθασεύουν και μάλιστα σπρώχνουν στα όριά τους τέτοια τέρατα και για τόση ώρα...

Και το πόσο δύσκολο είναι αυτό το ψιλιάζεται κανείς όταν η ΤιΒι δείχνει πλάνα από τις κάμερες που βρίσκονται πάνω στα οχήματα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    Το θέαμα είναι φτωχότατο αφού τα ΙΧ γυρίζουν γύρω-γύρω σαν τραινάκι με ελάχιστα προσπεράσματα πέραν αυτών που έρχονται ως συνέπεια των pits, αλλά οι οδηγοί είναι ικανότατοι, αφού τιθασεύουν και μάλιστα σπρώχνουν στα όριά τους τέτοια τέρατα και για τόση ώρα...

Και το πόσο δύσκολο είναι αυτό το ψιλιάζεται κανείς όταν η ΤιΒι δείχνει πλάνα από τις κάμερες που βρίσκονται πάνω στα οχήματα
    Δεν λέει κανείς ότι δεν ταλαιπωρούνται. Δουλειά τους είναι όμως και την κάνουν πολλά χρόνια. Γιατί θα έπρεπε όμως να έχει και ενδιαφέρον; Κι εγώ τραβάω ζόρι στη δουλειά μου... Ξέρει κανένας πόσα κιλά χάνεις πηγαίνοντας στην πολεοδομία να περάσεις φάκελλο;

Ποοοολύ ενδιαφέρον λέμε... :ZZZ:
    Θάνος..

Φίλος έχει συζητήσει με πιλότους μαχητικών.Οι τελευταίοι όταν είχαν δει σχεδιαγράμματα σχετικά με τις καταπονήσεις απ τα G που δέχεται ο οδηγός του μονοθεσίου τρελάθηκαν!Τώρα πιο συγκεκριμένα δεν ξέρω να σ απαντήσω..

APLA STIN FORMULA1 EKTOS APO TA THETIKA G (PLEVRIKA & EPITAXINSIS) EXOYNAI & ARNITIKA (FRNARISMA) POU THEN TA EXOUN TA MAXITIKA & EKEI EINAI H MEGALI DISKOLIA TOU PRAGMATOS ! :hypnotize
    Πεταϊ ο γαϊδαρος ? ? ? ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Τα αντανακλαστικά, οι αισθήσεις και η αντοχή στα G και την ταχύτητα αποκτώνται με εξάσκηση και χάνονται με την αποχή από το άθλημα. Δεν απαιτούν και κανένα ιδιαίτερο φυσικό χάρισμα, μην υπερβάλουμε..
    Ωραία..αλλά ο κάθε άνθρωπος έχει κάποια όρια.Και στο μυαλό και στο σώμα.οι πιλότοι της f1 έχουν απλησίαστα όρια.Είναι πολλοί παράγοντες που χρειάζονται να γίνεις ένας απ αυτούς.Δεν μπορεί ο κάθε ένας να κάνει αυτά που κάνουν δεν πα να τον γέννησε η μάνα του σε πίστα καρτ κια να παλεύει με δαυτα 15 χρόνια.Θα γίνει γ@μ@τος οδηγός αλλά μπορεί να μην έχει το πακέτο για να μπει σ αυτό το ξεχωριστό γκρουπ ανθρώπων.

Για την τελευταία σου παράγραφο συμφωνούμε.Η f1 είναι πιο εύκολη απο παλιά αλλά δεν παυει να έχει ΤΡΕΛΕΣ απαιτήσεις για να οδηγηθεί.

Αρχικά δημιουργήθηκε από L.A.x6x9x
    EXOYNAI & ARNITIKA (FRNARISMA)
    τι μου θυμίζεις τώρα...απο 300χλμ/ώρα σε 80χλμ/ώρα απο in car camera και ακαριαίο στρίψιμο.Αν δεν παρακολουθείς απαθής και έχεις έστω και μια ελάχιστη εμπειρία από παρόμοιο πράγμα(π.χ με την μηχανή σου) σε πιάνει τρόμος και μόνο που το βλέπεις.Λες δεν γίνονται αυτά τα πράγματα...

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
    εμένα με πήρε ο ύπνος στο πεντάλεπτο......:ZZZ:
    Εμενα απο τις διαφημισεις (ειχα μια νυστααα)
    Σιγουρα στην F1 λειπει ο ανταγωνισμος και το θεαμα. Αλλα αυτος που λειπει περισσοτερο ειναι ο παραγοντας ανθρωπος. Οποιος παρει στα χερια του το καλυτερο αυτοκινητο πρωταγωνιστει ( βλεπε Μασα.) Βλεπεις απο την αλλη το Ροσι που και με Βεσπα ειναι ανταγωνιστικος. Αν το δεις απο μηχανολογικης πλευρας τοτε εχει ενδιαφερον. Αλλα εγω δεν ειμαι μηχανικος ειμαι θεατης.
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    παρακολουθώ φανατικά (φανατικά= όχι βόλτες, όχι μπάνια, πφαγητό στη τιβί κτλ) τα τελευταία χρόνια F1.
    Ομολογώ ότι πέρσι είχε καταντήσει λίγο αηδεία το όλο θέαμα (έχανε και ο μιχαλάκης, απαρηγόρητος ήμουν) μέχρι που βρέθηκα στη Μόντζα.......
    Φέτος θα αγοράσω βίντεΟΥ!

όσο για οφηγηκές ικανότητες κτλ.... οκ, τα αποκτάς με τον καιρό και κανεις δεν λέει πως είναι εξωπραγματικά αυτά που κάνουν (εγώβ πχ τους έχω για πλάκα) αλλά μην τρελαθούμε κιόλας! Κάθε φρενάρισμα είναι από 2 εώς 5 G και αυτό επαναλαμβάνετε για 1:30 ώρα στον αγώνα και σχεδόν όλο το χρόνο με τα δοκιμαστηκά και τα τεστ εξέλιξης.
    Εγώ μια φορά μπήκα στη μλκια το τραινάκι στο allou και έφαγα 3 hot dog να συνέλθω (ναι ρε γιαυτο τα είχα φάει, δεν πείναγα)

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Στενεμα-ΠΡΩΤΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ!! Το avatar του/της TSIV
    τι μου θυμίζεις τώρα...απο 300χλμ/ώρα σε 80χλμ/ώρα απο in car camera και ακαριαίο στρίψιμο.Αν δεν παρακολουθείς απαθής και έχεις έστω και μια ελάχιστη εμπειρία από παρόμοιο πράγμα(π.χ με την μηχανή σου) σε πιάνει τρόμος και μόνο που το βλέπεις.Λες δεν γίνονται αυτά τα πράγματα...

Εχεις απολυτο δικιο :a19:
    ARXONTAS

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Ρε παληκαρια ...

Μην ακουω ΤΕΡΑΤΑ!

Κι εγω την μηχανη αγαπαω και ΔΕΝ την αλλαζω με ΤΙΠΟΤΑ, αλλα ΜΗΝ τα ισοπεδωνουμε ΟΛΑ ...

Η Formula1 ειναι Η αιχμη της τεχνολογιας!
    Ειναι το ΠΙΟ γρηγορο οχημα σε κανονικη ασφαλτινη διαδρομη, δηλαδη με στροφες, ανηφοροκατηφορες κι ΟΧΙ κυκλικη πιστα ή ευθειες.

Ειναι ζητημα, αν υπαρχουν 30-50 ανθρωποι σ' ΟΛΟ τον κοσμο που να μπορουν να κινησουν τα οχηματα αυτα, αξιοπρεπως στην πιστα.

Για να καταλαβετε την διαφορα, σας λεω οτι τα τερατα του MotoGP υπαρχουν Εκατονταπλασιοι που μπορουν να τα κινησουν αξιοπρεπως σε μια πιστα ...

Το αν αρεσει ή οχι σε καποιον ειναι σαφως θεμα γουστου, οπως και με καθε αλλο αθλημα, αλλα το αν ειναι η ΚΟΡΥΦΑΙΑ εκδηλωση του μηχανοκινητου γενικα αθλητισμου, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να αμφισβητειται απο ΚΑΝΕΝΑΝ!

Αυτην τη στιγμη μαλιστα ειναι το δευτερο αθλημα, πισω απο το Ποδοσφαιρο σε Παγκοσμια τηλεθεαση!

Σε λεπτομερειες για το ιδιο το αθλημα ΔΕΝ μπαινω, μιας και πολυ δυσκολα, μεσα απο ενα μικρο κειμενο, θα μπορεσω να να μεταφερω την δυσκολια του ...

Προσωπικα ΔΕΝ θελω το (κακως εννοουμενο) "θεαμα", με τα ατυχηματα και τις αλλες "ανακατωσουρες".

Ενα incar πλανο, με το ελαχιστο χασιμο και μαζεμα ενος τετοιου τερατος, ειναι ΟΛΑ τα λεφτα ... :wacko:

Εξ' αλλου ακομα ΔΕΝ εγινε ο πρωτος αγωνα και ο Θανος πχ μιλησε για "μηδενικο" θεαμα ...

Αλλα ακομα και στο περσυνο να αναφεροταν ...
    ΔΕΝ ηταν εκπληκτικο να βλεπεις τις προσπαθειες πχ ενος καταπληκτικου οδηγου (Sumacher) με ενα ΠΟΛΥ υποδεεστερο αυτοκινητο (Ferrari), να πλησιασει εστω τους χρονους των αλλων? :smilea:

Προφανως και με συναρπαζει προσωπικα και την παρακολουθω ανελλιπως κοντα στα 30 χρονια τωρα!!!

Προς αποφυγη απρεξηγησεων ...
    ΔΕΝ "την λεω" σε κανεναν!
    Κουβεντα κανουμε ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Ρε παληκαρια ...

Μην ακουω ΤΕΡΑΤΑ!

Κι εγω την μηχανη αγαπαω και ΔΕΝ την αλλαζω με ΤΙΠΟΤΑ, αλλα ΜΗΝ τα ισοπεδωνουμε ΟΛΑ ...

Ειναι το ΠΙΟ γρηγορο οχημα σε κανονικη ασφαλτινη διαδρομη, δηλαδη με στροφες, ανηφοροκατηφορες κι ΟΧΙ κυκλικη πιστα ή ευθειες.

Ειναι ζητημα, αν υπαρχουν 30-50 ανθρωποι σ' ΟΛΟ τον κοσμο που να μπορουν να κινησουν τα οχηματα αυτα, αξιοπρεπως στην πιστα.

Για να καταλαβετε την διαφορα, σας λεω οτι τα τερατα του MotoGP υπαρχουν Εκατονταπλασιοι που μπορουν να τα κινησουν αξιοπρεπως σε μια πιστα ...

Το αν αρεσει ή οχι σε καποιον ειναι σαφως θεμα γουστου, οπως και με καθε αλλο αθλημα, αλλα το αν ειναι η ΚΟΡΥΦΑΙΑ εκδηλωση του μηχανοκινητου γενικα αθλητισμου, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να αμφισβητειται απο ΚΑΝΕΝΑΝ!

Αυτην τη στιγμη μαλιστα ειναι το δευτερο αθλημα, πισω απο το Ποδοσφαιρο σε Παγκοσμια τηλεθεαση!

Σε λεπτομερειες για το ιδιο το αθλημα ΔΕΝ μπαινω, μιας και πολυ δυσκολα, μεσα απο ενα μικρο κειμενο, θα μπορεσω να να μεταφερω την δυσκολια του ...

Προσωπικα ΔΕΝ θελω το (κακως εννοουμενο) "θεαμα", με τα ατυχηματα και τις αλλες "ανακατωσουρες".

Ενα incar πλανο, με το ελαχιστο χασιμο και μαζεμα ενος τετοιου τερατος, ειναι ΟΛΑ τα λεφτα ... :wacko:

Εξ' αλλου ακομα ΔΕΝ εγινε ο πρωτος αγωνα και ο Θανος πχ μιλησε για "μηδενικο" θεαμα ...

ΔΕΝ ηταν εκπληκτικο να βλεπεις τις προσπαθειες πχ ενος καταπληκτικου οδηγου (Sumacher) με ενα ΠΟΛΥ υποδεεστερο αυτοκινητο (Ferrari), να πλησιασει εστω τους χρονους των αλλων? :smilea:

Προφανως και με συναρπαζει προσωπικα και την παρακολουθω ανελλιπως κοντα στα 30 χρονια τωρα!!!

Κουβεντα κανουμε ...

++++++10000++++

(πσιτ, τσαμπουκα θέλουμε όχι μπύρες)

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    ............................
    (πσιτ, τσαμπουκα θέλουμε όχι μπύρες)

Εχει τοοοσο ωραιο καιρο για βολτα κι εγω καθομαι μεσα για να δω τον 1ο αγωνα της χρονιας! :wacko:

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Στενεμα-ΠΡΩΤΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ!! Το avatar του/της TSIV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Ρε παληκαρια ...

Μην ακουω ΤΕΡΑΤΑ!

Κουβεντα κανουμε ...

+++++++10000000000++++++++++
    ARXONTAS

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γάμω τη τύχη μου
    από due στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2013, 23:45
  2. Ας εγκαινιάσω λοιπόν αυτή τη θεματολογία