:a36: .............:a29:Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
με την μπουρουχα οπου αγορασε (βλ vfr):rotflmao:
:a36: .............:a29:Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
με την μπουρουχα οπου αγορασε (βλ vfr):rotflmao:
Μπα απο τις συναντήσεις θα πάμε στις διαμάχες?
V διαμάχες : 4 και μικρά ... ή δύο και μεγάλα....??? :rotflmao:![]()
![]()
![]()
:a36:
ας γινει συναντηση διαμαχη .....προτεινετε μερος .......θα φαμε, θα πιουμε και μετα θα πλακωθουμε.... :a39:Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Μπα απο τις συναντήσεις θα πάμε στις διαμάχες?
V διαμάχες : 4 και μικρά ... ή δύο και μεγάλα....??? :rotflmao:![]()
![]()
![]()
:a36:
..... στις μπύρες......Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
ας γινει συναντηση διαμαχη .....προτεινετε μερος .......θα φαμε, θα πιουμε και μετα θα πλακωθουμε.... :a39:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν έπερνε άλλες....
Παλικαρια απο οτι βλεπω ο καιρος μας εκανε το χατηρι.'Η τουλαχιστον εχει την διαθεση να μας το κανει.Τι θα κανουμε τελικα?Οσο για τον φιλο με το VFR θελω να του πω οτι εχει το μοντελο του 2005 ο κολλητος μου![]()
![]()
.Μ'αρεσε πολυ αυτο το σκαλοπατι που κανει εκει στις 6.500-6.700 οπου μπαινει το V-TEC.Πολυ χρησιμο σκαλοπατι.Σε καμια στροφη με βρεγμενο δρομο,υπο συνθηκες,μπορει να σε στειλει.Επισης μ'ρεσε οτι μεχρι της 6.500 το μηχανακι δεν τραβαγε.Μετα ομως εμπαινε το V-TEC σε λειτουργια και γινοταν το εξης φοβερο.Παλι δεν τραβαγε.
:a17:
![]()
![]()
![]()
.Α!!!Ξεχασα.Σουζες σηκωνετε με γερανο?Οχι?Ε,ναι θα μου πεις HONDA ειναι αντεχουν οι δισκοι,οποτε,εμπρος εμπρος καλε μου συμπλεκτη.Δυστυχως ρε παιδια εμεις με τα SV εχουμε μπολικη ροπουλα απο χαμηλα.Τοση που αμα καρφωσουμε την πρωτη σε δρομο που κραταει,αν δεν κλεισουμε γκαζι μας φερνει καπακι.Οποτε δεν σας παρεξηγω εσας με τα VFR που <<βρηκατε>> οτι εισαστε πιο ομορφοι και πιο εξυπνοι
![]()
.Σε αυτον τον κοσμο δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.Οποτε αφηστε εμεις να ειμαστε χαζοι και ασχημοι.Τουλαχιστον εχουμε εργαλεια που φυσανε.Α! και κατι αλλο.Μια φορα οδηγουσα εγω το VFR με τον κολλητο μου απο πισω.Φτανω λοιπον πισω απο ενα αουντι 1800 τουρμπο.Ο τυπος κανει δεξια και παω να προσπερασω.Περναω και ο τυπος ξαναμπαινει απο πισω μου και το παταει και αυτος.Σιγα μην σε αφησω να περασεις λεω.Που ξαναγινε κουτι να περναει τετοια μηχανη.Μπουρμπουτσαλα.Το μηχανακι με κοπο ανεβασε μεχρι τα 225 και ευτυχως δεν ειχε και αλλη τελικη το κουτι οποτε παρεμεινε απο πισω μου.Ειχα ακουσει τοσα για αυτον τον κινητηρα και με απογοητυσε.Καλυτερο θα ηταν να μην συγκρινουμε λοιπον τα 2 μηχανακια.ΜΗΧΑΝΗ ΜΕ ABS!!!
.Ανηκετε και ανηκουμε σε αλλη κατηγορια,οποτε οποιαδηποτε συγκριση ειναι αδικη για σας.
![]()
.Ελπιζω να μην με παρεξηγησετε.Ολα αυτα τα λεω καλοπροαιρετα και αποτελουν πιστευω δικα μου και μονο δικα μου.Οποτε στην υγεια σας
![]()
καλα χιλιομετρα!!!!και παντα με κρανος
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από RIGOS46![]()
![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Rigo , δεν σου αρέσει αλλά όλο πάνω στο VFR του φίλου σου είσαι. Το SV δεν πιάνει 225 ;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
Άν εσείς με τα SV είσαστε μετρημένοι
τότε τί να πώ εγώ???![]()
![]()
Εσυ να μην πεις τιποτα, τα θελες και τα παθες.....
Ααασχετο τις μποτες ποτε θα τις δω?
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
Τουλαχιστον και το παιδι με το TL1000S εχει μια μοτοσυκλετα με χαρακτηρα.Δεν ειναι απροσωποι σαν το VFR.κοιταχτε περα απο την πλακα πιστευω οτι το VFR ειναι μια πολυ καλη μοτοσυκλετα και σεβομαι την γνωμη και το γουστο αυτον που το επελεξαν σαν μηχανη.Ρε παιδια ομως ας ειμαστε ρεαλιστες.Μην το συγκρινετε με το SV.Mιλαω για το 1000.Ουτε το ιδιο γκαζι εχουν,ουτε τα ιδια κιλα,ουτε τα ιδια κρατηματα,ουτε τα ιδια κυβικα,ουτε τον ιδιο αριθμο κυλινδρων.Ημαρτον.Το SV οπως και να το κανουμε στριβει και παει πολυ καλυτερα απο το VFR.Να μου πειτε οτι ταξιδευετε πιο ανετα και εχετε καλυτερη αυτονομια,να σας βγαλω το καπελο.Αλλα ας ειμαστε αντικειμενικοι!![]()
![]()
καλα χιλιομετρα!!!!και παντα με κρανος
Καταρχην παυεις να εισαι αντικειμενικος απο τη στιγμη που εκφραζεις αποψη για μοτοσυκλεττα που εχει φιλος σου και ειτε δεν εχεις οδηγησει καθολου ειτε πολυ λιγο ....οσον αφορα το σκαλοπατι που λες δεν εχει ενοχλησει σε καμια στροφη η εισοδος του vtec και στο λεει αυτος που το χει και το χει βαλει και σε πιστα με κλειδωμενο γκαζι και σε γλυστερη ασφαλτο και πανω σε ασπρη γραμμη και μονο στην ασπρη γραμμη εκανε ενα κιχ που θα το κανε ενα οποιοδηποτε μηχανακι μπαινοντας στη μεγιστη ροπη του.
Το οτι ειναι γρηγοροτερο το sv1000 αυτο δεν το αμφισβητει κανεις το οτι δεν εχει χαρακτηρα σε σχεση με ενα sv διαφωνω καθετα το να μιλας για τη μηχανη που ειναι σημειο αναφορας για την ST κατηγορια και να λες οτι ειναι απροσωπο μηχανακι..νομιζω οτι τουλαχιστον εχεις μπλεξει λιγο τα πραγματα
Και επιτελους ας σταματησουμε να λεμε οτι τα μηχανακια με κουσουρια η ειναι δυστρωπα εχουν χαρακτηρα και τα αλλα που δεν παρουσιαζουν προβληματα και κανουν πολυ καλα τη δουλεια για την οποια σχεδιαστηκαν να χαρακτηριζονται απροσωπα!!!!
και τελος αν θεωρεις κρητηριο σωστης μοτοσυκλεττας το εαν σηκωνεται σουζα...σου λεω σηκωνεται ευκολοτατα αρκει να ξερεις!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από RIGOS46
Δεν ειναι απροσωποι σαν το VFR.
ΗΜΑΡΤΟΝ
- ρε φιλε πες οτι δεν ειναι τοσο γρηγορο οσα αλλα μοτο, δεκτο
εξαλλου ειναι 800αρι, μη το ξεχνατε, δεν ειναι 1000αρι
- πες οτι ειναι Honda, που πιθανως δε σε αντιπροσωπευουν, δεκτο
- πες και για το σκαλοπατι του VTEC, δικαιωμα σου
αλλα οτι δεν εχει χαρακτηρα και ειναι απροσωπο!!!!!
τι να σχολιασω εδω τωρα, και οχι επειδη ειμαι κατοχος VFR αλλα επειδη πως να το κανουμε ρε φιλε, το μηχανακι εχει προσωπικοτητα 20 χρονων, αυτο δε το αλλαζει κανενας, οσο και να μην του αρεσει ενα μηχανακι
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
επειδή μυρίζομαι διαμάχη ( και χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο του rigo ο καθένας μηλαει για τον εαυτό του) λεω τα εξής.
το vfr ειναι ενα παρα μα παρα πολυ καλο μηχανάκι εξάλλου η μακροχρόνια παρουσία του στην αγορά αλλα και οι πωλησεις του (που ειναι σαφως ανωτερες απο του sv) αυτο ακριβως δείχνουν.
η μηχανή οπως και οι γυναικες ειναι καθαρά προσωπικη επιλογη του καθένα.
τα οποια πειράγματα εμφανιστικαν εδω ειναι ακριβως αυτο : ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΑ και τπτ αλλο! (τουλχ. απο πλευρας μου). η οποιαδηποτε ομοιότητα με μηχανες και κατοχους και χρηστες αυτων ειναι εντελος μα εντελος ''τυχαια''![]()
στο κατω κατω αδελφακια μας ειστε.... διπλο V2 ειναι το vfr
![]()
![]()
![]()
ΤΑ SV ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΕΟ?????
Ήθελα να ήξερα γιατί χτυπιέστε τόση ώρα να βρείτε ποιος είναι ο καλύτερος ....![]()
Αφού το Beverly 500 που έχω σας πατάει όλους :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
0-200 δεν ξέρω και εγώ πόσσα χρόνια θα περάσουν και ακόμα δεν θα τα έχω πιάσει![]()
:rotflmao:
![]()
Πάιδες πάνω από όλα να είμαστε καλά να χαιρόμαστε τις μηχανές μας και όλα τα άλλα βρίσκονται
Μάλλον θα τα πούμε από κοντά στο Δέλεαρ σήμερα![]()
Ομιλείτε την Ελληνικήν παρακαλώ
εκ των ιδρυτών του
ScooterClub Hellas
http://scooterclub.x.am
Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
Ααασχετο τις μποτες ποτε θα τις δω?
Τηλ θα με πάρεις να το κανονίσουμε?