ΜΕΣΑ !!!!(για βόλτα....οχι λέσχη)
![]()
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ME IΔΡΥΣΗ ΛΕΣΧΗΣ- ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ-ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΙ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΕ RT.
ΔΕ ΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΙ Η ΩΡΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΟΗΣΕΩΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΛΥΣΗ. ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.
ΠΑΡΝΗΘΑ.... ΠΟΥΛΛΗ ΩΡΑΙΑ ΟΡΕ MANOLIKOS. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΑΣΑΠΟΤΑΒΕΡΝΕΣ ΕΚΕΙΘΑ ΠΑΝΟΥ....ΜΟΥΡΛΙΑ..
ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ;; ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11:00 ΠΜ :o
Μηχανίστα μου - Riding is a way of thinking...
Yamaha XT500 '80, Kawasaki Z1R 1000 '81
BMW R100GS '87, BMW F650 Funduro '94
BMW R1150GS '99, BMW R1150GS Adv '03
BMW R1200GS '05, BMW K1200GT SE '08
Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου φιλε....Ειμαι μελος στους motoriders club....Αρχικά δημιουργήθηκε από MANOLIKOS
Πιστευω οτι οι μικρες λεσχες που παραμενουν παρειστικες ειναι πιο πετυχημενες απο τις μεγαλες-δυσκινητες.
http://www.motoridersclub.com/
λιγα ατομα ζεστη παρεα ουτε προεδρια ταμεια γραμματειες ουτε τιποτα .....
Αν προσεξεις στη σελιδα απο εκδρομες παμε καλα .... Ειμαι γραμμενος και σε αλλες λεσχες.....αλλα την χαρα που περνω οταν ειμαι με τους motoridersclub δεν μπορω να στην περιγραψω.... λιγοι και καλοι....
Μπορεί να βρείτε και χιονάκια ακόμα, οπότε προσοχή.Αρχικά δημιουργήθηκε από MANOLIKOS
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ME IΔΡΥΣΗ ΛΕΣΧΗΣ- ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ-ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΙ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΕ RT.
ΔΕ ΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΙ Η ΩΡΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΟΗΣΕΩΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΛΥΣΗ. ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.
Ειχε μπόλικα τότε (12/2) και ξαναχιόνισε πρόσφατα.
![]()
Για πείτε τι κανονίζετε να δούμε.
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από dresg
ΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ.
ΑΠΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑ-ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΑΡΚΑΔΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ
(Π.Χ. ΝΑΥΠΛΙΟ-ΤΟΛΟ-ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ-ΛΙΜΝΗ ΤΣΙΒΛΟΥ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΒΥΤΙΝΑ-ΑΚΡΑΤΑ-ΑΣΤΡΟΣ-ΔΙΑΚΟΦΤΟ-ΦΥΣΙΚΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ).
ΦΕΥΓΟΥΜΕ?? ΠΟΤΕ??ΑΚΟΜΑ??
EYBOIA..........![]()
![]()
![]()
![]()
Έχω κανονίσει για τα ορεινά της Ναυπάκτου για αυτό το ΣΚ .....![]()
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΓΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΑΕΡΑ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ![]()
www.allos-cosmos.gr Χρυσός οδηγός
Για οποιαδήποτε πληροφορία στείλτε Π.Μ.
NO PROBLEM.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikoskkk
EYBOIA..........![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΕ ΧΙΛΙΑ..![]()
![]()
Εκτός από 6-7 Μαΐου……….
ΕΧΕΙ 36ωρω
Για δηλώστε συμμετοχές!!
http://www.motoguzziclub.gr/36.php
Παιδιά γνώμη μου απλά και τίποτα άλλο:
Καλό είναι πρώτα να πάμε για ένα καφεδάκι να γνωριστούμε, ίσως μια κοντινή βόλτα, κανα μπριζολίκι, και μετά αν γουστάρουμε τα λοιπάφτιάχνουμε και λέσχη. Αν κατάλαβα καλά όλοι παρέα για βόλτες θέλουμε, όχι λέσχη. Οι λέσχες είναι εύκολο να γίνουν, παρέα καλή όμως ????
![]()
Απλά η γνώμη μου ......![]()
Νίκος RT
Συμφωνώ Νικο κανονισε το και πειτε μου.....![]()
Μηχανίστα μου - Riding is a way of thinking...
Yamaha XT500 '80, Kawasaki Z1R 1000 '81
BMW R100GS '87, BMW F650 Funduro '94
BMW R1150GS '99, BMW R1150GS Adv '03
BMW R1200GS '05, BMW K1200GT SE '08
ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ.
ΠΟΤΕ ΕΙΠΑΜΕ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΛΕΣΧΗ???:rotflmao: :rotflmao:
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΦΕΣ![]()