Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Ποιο 250 scooter ?

Φιλε Ninjaki καλοριζικο το ΧΜΑΧ αν το πηρες!

Μονο μια σημειωση, στις αρχες αυτου του χρονου (αν οχι, τελη του προηγουμενου) ειχαν γινει καποιες ανακλησεις στα ΧΜΑΧ λογω προβληματος στο συστημα τροφοδοσιας. Καλο ειναι να ρωτησεις την αντιπροσωπια για το τι ακριβως συνεβει για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Επισης μιας κ απαντησα σε αυτο το σκουτερο-thread να πω κ εγω για την σκουτερουκλα μου το Aprilia Sportcity 200. Εχω κανει 9000+ απροβληματιστα χιλιομετρα. Μεχρι στιγμης κανενα προβλημα. Αψογη οδικη συμπεριφορα κ φρενα.

Καλα χιλιομετρα με το καινουριο σου σκουτερ!

Υ.Γ Σχετικα με τα Χ9, Χ8 ο κινητηρας ειναι πολυ καλος κ αξιοπιστος. Τα προβληματα που παρουσιαζουν ειναι στα ηλεκτρικα κυριως.

Συγνώμη για την έκφραση αλλά φίλε wiredgr οι μαλ@@@ες πληρώνονται κι εγώ τις πλήρωσα με τα 3 χ9.Κι όπως είπες δύσκολα πουλιούνται.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    no hard feelings.

Pantos, to ksero oti epanalambanome, alla ego scooter den xanaperno ke den to simboulevo se kanenan. To x9 exi 11700km ke stis 12000 theli imanta. Simera ke extes me to psilobroxo mourlathika sta drift. Ke drift me 180+ kila, tipota anamesa sta podia sou ke kitrinoxarous na psaxnoun pelates se kifissias DEN IXE KATHOLOU PLAKA.

(exo akoma ena runner, ixa mia Vespa ke kapia stigmi tha anapaleoso ke mia Lambretta LI 150 Mk2 pou exo sto garaz)

Ara malon exo emperistatomeni apopsi gia scooteria.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    ta drift exoun na kanoun me fagomeno imanta pou mioni sxesi metadosis ke allazi oli ti litourgia tou ampragiaz.

Me to runner ixe plaka, me to megalo oxi.

Νέο μέλος
    Φίλε Ninjaki, μπορείς να μας πεις πόσο το πήρες και από που.

Επίσης ψάχνω να το βρω για δοκιμή και εκτός από τα κεντρικά της Yamaha δεν το βρίσκω...ξέρεις αν σε κάποιο κατάστημα είναι διαθέσιμο;

Ευχαριστώ για τα καλορίζικα... Το μηχανάκι το πήρα προχτές το βράδυ, έκανα 2-3 χλμ έτσι δοκιμαστικά και από χτες είμαι στο κρεββάτι άρρωστος !!!!!!!

Το αγόρασα μετρητοίς 4.250 ? από ExpoCenter στο Κερατσίνι (2104329990). Από όσο ξέρω test ride το συγκεκριμένο κατάστημα δεν έχει και μάλλον δύσκολα θα βρεις γιατί δεν υπάρχει XMAX ούτε για δείγμα στην αγορά. Εγώ το δοκίμασα στην έκθεση μοτο πριν 2 Σάββατα. Για να φανταστείτε τι γίνεται, από εκεί που το αγόρασα είχε 3 XMAX και όλα φύγανε μέσα στην ίδια μέρα. Πουθενά δεν είχα βρει διαθέσιμα, με το που έρχονται πωλιούνται και πρέπει να το κλείσεις και να περιμένεις.

Σχετικά με την ανάκληση το γνωρίζω και θα επικοινωνήσω με Yamaha να μου πει για ποιους αριθμούς πλαισίων ισχύει αλλά δεν νομίζω να είναι για μένα. Η ανάκληση μάλλον βγήκε για τα πρώτα που πουλήθηκαν.

To Sportcity είναι πολύ ωραίο και μουράτο. Μακάρι να μπορούσα να είχα και ένα τέτοιο για τις κοντινές αγγαρείες και για πιο σφιχτές καταστάσεις στην κίνηση της Αθήνας.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ποιο παπι/scooter τελικα ?
    από PortisHead στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2009, 14:40
  2. ΠΟΙΟ Megascooter(scooter) ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ.....?
    από tassos A στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2009, 10:51
  3. Ποιό 250CC Scooter?
    από petroulop στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2008, 18:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ