ΔΕΝ ΚΑΚΗ ΙΔΕΑ...
μπορω επισης να βαλω και τιμονια ..μπροστινα..Power commanders..δισκους...σελες....αμορτισερ...
στραμπιλιζατερ...καρινες...
να εχω πελατες και τη μιση Αθήνα με τα γαμαουα Ζ τους...:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
ΔΕΝ ΚΑΚΗ ΙΔΕΑ...
μπορω επισης να βαλω και τιμονια ..μπροστινα..Power commanders..δισκους...σελες....αμορτισερ...
στραμπιλιζατερ...καρινες...
να εχω πελατες και τη μιση Αθήνα με τα γαμαουα Ζ τους...:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
καλα βαλε μπυρες και καφεδες...
τα τσαγια τα κερναμε εμεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
καλα βαλε μπυρες και καφεδες...
τα τσαγια τα κερναμε εμεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ!!!!! ΚΑΙ ΔΙΚΑΒΑΛΟ ΣΕ ΠΑΩ ΕΣΕΝΑ!
δουλευω ρε ρεμαλι... τι το περασες?
πλακα πλακα για ενα τελευταιο γκαιφε σημερα ειμαι μεσα αν γινει
Αρχικά δημιουργήθηκε από MICK
![]()
![]()
![]()
13/3/2006 στις 8:00 γκρεμίζουν την καντίνα
ΚΑΦΕΣ ΤΕΛΟΣ
Άντε να δούμε που θα μαζευόμαστε τώρα......
Oxi re p0u$ti mou...![]()
"Ιερά"???Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Σχεδόν όλη η παραλιακή ανοίκει στην ιερά Μητρόπολη, (και άλλα πολλά βέβαια...)
και μιας και "πεινάνε" και δεν έχουν λεφτά...
είπανε να επενδύσουν με εκμετάλευση όλων των ακινήτων της Ελληνικής Ορθόδοξης Χριστιανοσύνης, σε ξένα μεγαλο-ονόματα στον χώρο του τουρισμού...
έτσι για να μην κάθεται στάσιμο το κεφάλαιο...
δεν ξέρω πόσα επενδύονται στους άστεγους στους φτωχούς κλπ....![]()
ΧΑΧΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ???
:rotflmao: :rotflmao:
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
μπιελες, κεφαλες, και μπλοκ KTM!
μεχρι να φτασεις λιμανακια ολο και κατι θα σπαει ... ε αμα εχεις εργαλεια μαζι να το φτιαχνεις επιτοπου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πλάκα στην πλάκα ικανούς τους έχω να βάλουν κανένα διόδιο εκει πέρα. Είναι ταλιροφονιάδες οι περισσότεροι που έχουν σχέση με την εκκλησία.
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
είστε μέσα τελικά για ένα τελευταίο καφεδάκι?
κι αν ναι τι ώρα ?
μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους
Παιδιά τελείωσε αυτό ήταν καταπιε την καντινα ena caterpillar. τωρα? τι θα γίνει? που θα πηγαινουμε? έχει και στο καλοκαιρινο venue... εγω ήξερα ότι η καντινα ανοικε σοτν δημο ο οποιος ενοχλουμενος απο την παρουσια των μηχανων ηθελε να αξιοποιησει την ξερη περιοχη στο βαθος για δημιουργια πιστας... στην υσνεχεια βρηκε κοντρα απο την εκκλησια και δεν προχωρησε το σχεδιο... εγω πιστευω πρεπει να οργανωσουμε μια συγκεντρωση διαμαρτυριας... εγω πρωτος θα βαλω φωτια στο χτ μου( βλ. αντιδρασης σχεδιου καποδιστρια κτλ)
![]()
Παιδες αυτο ηταν περασα εχθες το βραδυ και με επιασε η καρδια μου... Συντριμια παντου... Ποιος ξερει τωρα τους πραγματικους λογους???
ρε ποια καρδια σου εδω μιλαμε η κοπελα μου εκλαιγε και ακομη δεν μπορω να την μαζεψω !!!
εμαθα οτι οχι μονο ξενοδοχεια αλλα κ καζινο θα εχουν. αυτο ειναι. ο χριστοδουλος το επιασε το νοημα. λεει δεν θα ξεγελανε τον κοσμο που θα παιζει ρουλετα κ.α. αλλα θα εχουν ενα πολυ μικρο κερδος, ισα ισα που να πληρωνουν το ρευμα δηλ. ε, θα εκτελουν κ κανα ευχελαιο οι επισκεπτες για καλη τυχη. θα βγαζουν κ οι παπαδες οι αμοιροι κανα ευρουλακι παραπανω για τα στοματα που πεινανε.
στους κυριους της εκκλησιας ενα εχω να πω.
ρε αι στο διαολο.
στους αλλους που τους ακολουθουν κ τους πιστευουν, καλο υπνο.
:ZZZ: :ZZZ:
Paidia yparxei kai mia sto ribas alla ekei mono kalokairi.
Poso blakes mporei na einai re gmt.