Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 58

Θέμα: τελικά,τι θέλει να ακούσει ο ποιητής?

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
    Eimai xouligan

Crs-k pisteuo an xtypages enan kathrefti, isa isa pou ton akoumpouses xoris na ginei i paramikri zimia kai evgene o odigos kai se arxise sta kantilia tha ginosoun kai esy xouligan.

Ego milisa gia mikres epafes me tous kathreftes pou den epiferei logo na stamatiseis mesa stin kinisi kai na anikseis kouventa.

ΔΕΝ αφηνω τετοια περιθωρια ...

Πολλες φορες εχουν βγει "τσατισμενοι" κι ετοιμοι για "ολα", αλλα η δικη μου σταση (ζητωντας συγνωμη πρωτ' απ' ολα) και συμπεριφορα, εχει παντα μεχρι τωρα σαν αποτελεσμα, να φυγω χωρις καν να χρειαστει να κανω δηλωση ...

ΔΕΝ εχεις δικαιωμα οταν φταις, να ζητας και τα ρεστα ή να εισαι επιθετικος!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    -Οταν χτυπαμε καποιον καθρεφτη, ΦΤΑΙΜΕ 100%!

-Η συμπεριφορα η ανθρωπινη, ειναι να ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ το λαθος μας και να ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ τις οποιες συνεπειες ...

-Οτιδηποτε αλλο ειναι "χουλιγκανικη" συμπεριφορα!

-Αυτο ενα παραδειγμα μονο, για το οτι κυκλοφορουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ και με "κουτια" ...

-Αλλα και μ@λ@κας να ειναι, εχει δικιο και ΔΕΝ μας παιρνει για τιποτα!

:a19:

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της koutroulis
    ΔΕΝ αφηνω τετοια περιθωρια ...

Πολλες φορες εχουν βγει "τσατισμενοι" κι ετοιμοι για "ολα", αλλα η δικη μου σταση (ζητωντας συγνωμη πρωτ' απ' ολα) και συμπεριφορα, εχει παντα μεχρι τωρα σαν αποτελεσμα, να φυγω χωρις καν να χρειαστει να κανω δηλωση ...

+1

ένα συγνώμη κόβει τον άλλον όσο μαμακας και να είναι από όποια άγρια διάθεση!

μην ζητάμε και τα ρέστα!

κάθε φορά πάντως που την κάνουμε, χωρίς να αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα, συνηγορούμε στην κακή αντίληψη που έχει ο κόσμος για τους μοτοσυκλετιστές

πως θέλετε μετά να πάρουν στα σοβάρα πορείες και όποια κινητοποίηση

απλά για να το δέσω και με το θέμα της πορείας
    Common Sense is not that COMMON after all!!!!

Den zitise kaneis ta resta, giafto kopanontastin tou ta afineis pourmpouar

Re: τελικά,τι θέλει να ακούσει ο ποιητής?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Latino
    Για να ευθημήσουμε και λίγο.

ησουν ατυχος γιατι δεν επεσες σε καμια κοπελια ........ποιος ξερει .......δοκιμασε το μια αλλη φορα εσκεμμενα..... .......και πες μας τι εγινε .....αγριεψες?:a39:

Ε ενταξει....

Θελω να δω τι θα κανατε εσεις οταν με το νεο σας αμαξι που θα το ξεχρεωνατε χρονια, περναγε διπλα σας ο πιτσαδορος που στα τετοια του το παπι, στα τετοια του και οι πιτσες, και χωρις ιχνος ενδειξης οτι πρεπει να προσεχει απο που περναει, περναγε ξυστα βολιδα με το γκριπ κατω απο τον καθρεπτη και μαλιστα γκρινιαζοντας-βριζωντας κιολας μην τον καθυστερησεις και κρυωσει η πιτσα που θα παει στο χαμπουργκεραναθρεμενο φλωρο!

Πρωτα ειμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ και μετα μοτοσυκλετιστες
    Σκαταδες υπαρχουν σε ολα τα κοινωνικα στρωματα, μαλλον δεν προσεχετε πολυ τους ''αδελφους'' μας με τις μοτοσυκλετες που κυκλοφορουν διπλα μας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    περναγε διπλα σας ο πιτσαδορος στα τετοια του και οι πιτσες,
    κατι πρεπει να γινει μ αυτους...........συνεχεια διπλωμενη μου την φερνει........

Παλαιό μέλος
    η αποψη μου ειναι οτι χωρις τους καθρεφτες ολοι οι μηχανοβιοι θα φθαναμε στη δουλεια μας εως και 5 λεπτα νωριτερα, αρα οι καθρεφτες στα αυτοκινητα επιβαρυνουν το κυκλοφοριακο ασε που ειναι επικινδυνοι για της ακεραιοτητα μας ετσι που εξεχουν σαν κ@υλι@.
    Πρεπει να καταργηθουν παραυτα.
    Περα απο την πλακα, εχω χαιδεψει και εγω καθρεπτες και παντα νιωθω ασχημα που δεν μπορεσα να τους αποφυγω. Νοειται οτι θα κατσω να δω τι εκανα, πλην μιας περιπτωσης που ενω πηγαινα με καμια 40 χλμ/ωρα τα δυο μπροστινα αυτοκινητα, σαν συνεννοημενα, συγκλινουν ευθυγραμισμενα μπροστα μου αφηνοντας ελαχιστο χωρο να περασω (κοινως πηγαν να με κανουν σαντουιτς) και με τη φορα που ειχα χτυπησα τους καθρεπτες και των δυο αυτοκινητων ταυτοχρονα. Σταματησα αρκετα αυτοκινητα παρακατω και λογω κινησης συνεχισα, αν και πιστευω οτι δεν εκανα παραπανω ζημια απο ισως καποια γρατζουνια.
    Συμβουλη για κατοχους tdm. Mην ρυθμιζετε το τιμονι πιο κοντα σε σας, γιατι αυτο χαμηλωνει το υψος των αντιβαρων και ερχεται επικινδυνα στο υψος των περισοτερων καθρεπτων αυτοκινητων.
    Γενικη παρατηρηση. Με το φρεναρισμα μπρουμιτιζει το εμπρος μερος και παλι υπαρχει μεγαλυτερη πιθανοτητα τα αντιβαρα να φθασουν το υψος των καθρεπτων.
    O καλύτερος εξοπλισμός προστασίας είναι το μυαλό, που μπορείς να τον φοράς και πάντα

Νέο μέλος
    το ερώτημα είναι τι κάνεις αμα σου την πούν ΧΩΡΙΣ να έχεις αγγίξει τον πολύτιμο καθρέφτη...
    αυτό έτυχε σε μένα πρίν δύο μήνες περίπου... ήμουν σταματημένος ανάμεσα στα αυτοκίνητα στην Ηλιουπόλεως, όταν απο τα δεξιά χαριτωμένη ύπαρξη ανοίγει το παράθυρο του getz, και μου κάνει με νάζι: "εεε... τι θα γίνει;"
    εγώ απορημένος: "ξέρω 'γω... ότι θές"
    εκείνη αγριεμένη: "ε μα θα μου πάρεις τον καθρέφτη! έλεος ρε γ@μώτη μου!!!"
    τι κάνεις τότε;;;
    εγώ πάντως της έσκασα ένα χαμόγελο, και με το ταπεινό μου σκούτερ της τσαλάκωσα τον καθρέφτη όσο μπορούσα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από azanka
    το ερώτημα είναι τι κάνεις αμα σου την πούν ΧΩΡΙΣ να έχεις αγγίξει τον πολύτιμο καθρέφτη...
    αυτό έτυχε σε μένα πρίν δύο μήνες περίπου... ήμουν σταματημένος ανάμεσα στα αυτοκίνητα στην Ηλιουπόλεως, όταν απο τα δεξιά χαριτωμένη ύπαρξη ανοίγει το παράθυρο του getz, και μου κάνει με νάζι: "εεε... τι θα γίνει;"
    τι κάνεις τότε;;;
    εγώ πάντως της έσκασα ένα χαμόγελο, και με το ταπεινό μου σκούτερ της τσαλάκωσα τον καθρέφτη όσο μπορούσα!
    Έτσι ε? Χμμμ να κανονίσουμε να βρεθούμε καμιά φορά... να μου πεις λεπτομέρειες...

Υ.Γ. το αυτοκίνητο ήταν του αδελφού της!

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από azanka
    τι κάνεις τότε;;;

εμένα μου τυχε παρόμοιο περιστατικό όχι με καθρέπτη όμως, περνούσα ανάμεσα στο μπροστά αριστερά φτερό ενός αυτοκινήτου και στον κώλο ενός μικρού φορτηγού, κι αφού πέρασα ξυστά ομολογώ αλλά δεν ακούμπησα ακούω κορνάρισμα και μου γκρίνιαζε ο οδηγός και πώς περνάς έτσι κλπ
    του λέω δεν ακούμπησα άρχισε τα αν ακούμπαγες και θα πρεπε να ακουμπήσεις; κλπ αλλά ο τύπος φαινόταν, ήταν πηγμένος και του βγήκε όλη η ένταση εκεί, ε έβλεπε και μένα να περνάω κι αυτός να είναι κολλημένος (φανάρι πέτρου ράλλη με εθνική, σχεδόν 2 λεπτά είναι το κόκκινο εκεί, άμα έχει κίνηση και είσαι με αμάξι και είσα πίσω... άνετα τρως μισή ώρα)
    ε στο τέλος του σκασα κι ένα βλέμα του στυλ, α καλά το καψες κι αυτό το λίγο που είχες, κι έφυγα,
    αυτό είχε πιο πολύ πλάκα, έμεινε να λέει τις μαλακίες του στον εαυτό του

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Ε ενταξει....

Θελω να δω τι θα κανατε εσεις οταν με το νεο σας αμαξι που θα το ξεχρεωνατε χρονια, περναγε διπλα σας ο πιτσαδορος που στα τετοια του το παπι, στα τετοια του και οι πιτσες, και χωρις ιχνος ενδειξης οτι πρεπει να προσεχει απο που περναει, περναγε ξυστα βολιδα με το γκριπ κατω απο τον καθρεπτη και μαλιστα γκρινιαζοντας-βριζωντας κιολας μην τον καθυστερησεις και κρυωσει η πιτσα που θα παει στο χαμπουργκεραναθρεμενο φλωρο!

Πρωτα ειμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ και μετα μοτοσυκλετιστες
    Σκαταδες υπαρχουν σε ολα τα κοινωνικα στρωματα, μαλλον δεν προσεχετε πολυ τους ''αδελφους'' μας με τις μοτοσυκλετες που κυκλοφορουν διπλα μας...
    Φιλε Γιωργο εχω παρατηρησει οτι πολλες φορες εισαι φοβερα απολυτος και εριστικος.
    Μην βαζεις επαγγελματιες και ιδιωτες στο ιδιο τσουβαλι κρατωντας επιλεκτικα παραδειγματα της καθημερινοτητας, γιατι αν αρχισω να γραφω εδω μεσα για συναδελφους μοτοσυκλετιστες, και για περιστατικα που μου εχουν τυχει, θα πιασω εργολαβεια το υποφορουμ με τις Ιστοριες του δρομου.

Η μονη διαφορα ενος επαγγελματια και ενος ιδιωτη ειναι οτι οτι ο μεν ειναι δεκα και δεκαπεντε ωρες στο τιμονι και ξερει οτι καθε στιγμη μπορει να ειναι η τελευταια του, ενω ο δε ψαχνει να βρει δικαιολογιες για την μαλακια που τον δερνει, εστω και περιστασιακα.

"Βιαζομουνα μωρε να παω σε επαγγελματικο ραντεβου, και το πατησα λιγο, ε παραλιγο να κανω και μια μαλακια".......σου λεει κατι αυτο απο την καθημερινοτητα σου;

Σκεψου να βιαζεσαι καμια δεκαρια ωρες την μερα.Σε ποσα λαθη ανθρωπινα θα υποπεσεις;Και πως θα σε δουν οι αλλοι οταν εισαι με το τουμπανο και πως οταν εισαι με το χρεπι με την κουτα.

Στα λεω φιλικα επειδη σε ξερω, αλλα καπως πρεπει να κοιταξεις να διορθωσεις τον τροπο που εκφραζεσαι μεσα απο τα γραπτα σου.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

Re: τελικά,τι θέλει να ακούσει ο ποιητής?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Latino
    Για να ευθημήσουμε και λίγο.

Θα μπορουσες εσυ να ζητησεις πρωτος συγνωμη και να τον ρωτησεις κατι πολυ απλο οπως "Μηπως σας εκανα ζημια, θελετε να κανουμε δηλωση"
    Εσυ μπορει να ξερεις οτι ο καθρεπτης ειναι ενταξει αλλα εκεινος δεν το ξερει, και επισης φοβαται οτι εσυ μπορεις ανα πασα στογμη να την ΚΟΠΑΝΗΣΕΙΣ.Ειναι πολυ απλο.

Να εισαι σιγουρος οτι απο μονος του θα σου ελεγε οτι ειναι ολα ενταξει και οτι δεν απαιτει κατι παραπανω απο σενα.

Αμα δηλαδη σκουντησεις καποιον στον δρομο κατα λαθος, θα συνεχισεις, η θα πεις εστω και ενα τυπικο συγνωμη.

Απλοι κανονες συμπεριφορας...
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Re: Re: τελικά,τι θέλει να ακούσει ο ποιητής?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Αμα δηλαδη σκουντησεις καποιον στον δρομο κατα λαθος, θα συνεχισεις, η θα πεις εστω και ενα τυπικο συγνωμη.

Απλοι κανονες συμπεριφορας...

Bravo re gcrook oreo paradeigma.
    Ama skountiseis kapoion se enan dromo fysika kai tha stamatiseis, tha peis sygnomi ktl. ALLA an skountiseis kapoion se mia poreia, se mia synaulia, sto gipedo kai genika se meros pou exei poly kosmo kai pane oloi pera dothe sa palavoi stamatas???

Kai min petaxtei pali o crs-k kai mou pei oti i dikia tou stasi den tou epitrepei na ton akoumpane otan einai pezos...

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι δεν πρέπει να ακούσει ποτέ ένας άνδρας....
    από SubZero στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2005, 13:23
  2. Τι θέλει να μου πει αυτό το μπουζί ?
    από m1ke στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2005, 18:33
  3. Τι τίτλο να βάλω....., Επεσα με 160 χαω....!
    από asmar στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 15:28
  4. τι μηχανη να αγωρασω???
    από nightboy στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 22:53
  5. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2003, 14:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε