Α3 του '05 , 1.6 FSI. μη με κάνεις να το πιάνω στο στόμα μου τώρα που μπαίνει η ΆΝΟΙΞΗ.
Α3 του '05 , 1.6 FSI. μη με κάνεις να το πιάνω στο στόμα μου τώρα που μπαίνει η ΆΝΟΙΞΗ.
και επειδη δεν καταλαβατε καλα.......
εγω για μεσα στην πολη εχω το παπι και το τουτου......η μηχανη βγαινει μονο για εκδρομες......
δεν γουσταρω να κυκλοφορω την μηχανη μεσα στην πολη και να ειναι συνεχεια η θερμοκρασια στους 100!!!!
και δεν θελω επισης να χαραμιζω τα χλμ.της μοτο μεσα στην πολη!!!!
ολα αυτα δηλαδη σημαινουν οτι δεν ειμαι μοτοσυκλετιστης?
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
μαλλον χρηστο μου ξεχνας οτι ηρθα απο πατρα με βροχη στο δελεαρ για καφε και ξανα παλι πατρα .........
Και τοτε γιατι στην δουλιτσα παμε με τ' αυτοκινητακι ? Εεεε ?![]()
Για να μην λερωθει αυτο τοοοοο ....![]()
Πως το λεμε?![]()
Ελα μωρε, αυτο που το βρισκεις και στα περιπτερα ...![]()
Ααα! Ναι! το "Ζ" ...![]()
:rotflmao:
![]()
Στειλε φωτο να σε κανουμε γουολπεϊπερ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από wild_cat/anima
μερικές φορες δεν είναι θέμα επιλογής ....
πχ να σκάσω λεει σε meeting με τον διευθυντή του γραφείου που δουλευω με τζινάκι, επιγονατίδες, μποτίτσες μοτο και αδιαβροχα .....!!!
πολύ γέλιο !
υπάρχει dressing code που όσο κι αν γουστάρω την οδήγηση στη βροχή , με φρενάρει στις περισσότερες περιπτώσεις!
μήπως να αρχίσω να οδηγω με ταγιερακι και γοβίτσα ???![]()
![]()
:wacko:
:hypnotize
![]()
οεοεοεε !!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
εγω για μεσα στην πολη εχω το παπι και το τουτου......η μηχανη βγαινει μονο για εκδρομες......
δεν γουσταρω να κυκλοφορω την μηχανη μεσα στην πολη και να ειναι συνεχεια η θερμοκρασια στους 100!!!!
Αν κινεισαι, εστω και με το παπι, δεν λεει κανεις τιποτα ...![]()
Αλλιως εισαι, αλλα του "γλυκου νερου" (ή καιρου) ...![]()
:rotflmao:
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από wild_cat/anima
μερικές φορες δεν είναι θέμα επιλογής ....
πχ να σκάσω λεει σε meeting με τον διευθυντή του γραφείου που δουλευω με τζινάκι, επιγονατίδες, μποτίτσες μοτο και αδιαβροχα .....!!!
πολύ γέλιο !
υπάρχει dressing code που όσο κι αν γουστάρω την οδήγηση στη βροχή , με φρενάρει στις περισσότερες περιπτώσεις!
μήπως να αρχίσω να οδηγω με ταγιερακι και γοβίτσα ???![]()
![]()
:wacko:
:hypnotize
[/QUO
Να δω ταγιεράκι εφαρμοστό και γοβίτσα σε μηχανή και την επόμενη μέρα θα κάνω σούζα με χειροποίειτο Alain Edmonds με καστόρ λεπτομέρειες
Καλά ρε Χρήστε, ΔΕ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΑ για το κράνοςΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Πως τους βαζουν αυτους ρε παιδια?
Και γεμιζε το κρανος ολη την μερα σημερα ...;!;!;!
Γουστάρω!!!! Αλλά πόσες μέρες κυκλοφορείς στην πόλη και πόσες πας βόλτα????Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
Τον ΕΧΑΣΕΣ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
ΔΕΝ τολμω να το πω ...![]()
Κρίμα ρε, δεν έχω κι άλλον να σΕ δώκω...
Στην επόμενη παραγγελία μου απ' έξω θα φέρω πολλούς περισσότερουςΑρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Κρίμα ρε, δεν έχω κι άλλον να σΕ δώκω......
έχω κυκλοφορήσει και έτσι !!!!
![]()
(ήμουν μικρό ακόμα ......)
πολλά ατυχήματα εκείνη τη μέρα !
![]()
![]()
μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους
έβρεχε εεε???
ρε δεν πανα λετε οτι θελετε........εγω γουσταρω το τουτου μεσα στην πολη.........εξαλου εδω στην πατρα δεν εχουμε την κινηση την δικη σας!!!!
ρε χρηστο εσυ εισαι μοτοσυκλετιστης οχι επειδη πας με την μηχανη στην δουλεια αλλα με αυτα που βλεπουμε οτι κανεις!!!.....το προβλημα ειναι με αυτους που το παιζουν.....μοτοσυκλετιστες!!!!!!
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....