ΡΕ ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ ΠΑΛΙΟΕΛΛΗΝΕΣ!ΕΔΩ Η ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΕΩΣ ΚΟΡΙΝΘΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΕΝΤΟΥΡΟ ΣΕ ΑΣΦΑΛΤΟ,ΕΞΑΣΚΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΤΙΝΑΖ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ????ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕ!!!!
ΡΕ ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ ΠΑΛΙΟΕΛΛΗΝΕΣ!ΕΔΩ Η ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΕΩΣ ΚΟΡΙΝΘΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΕΝΤΟΥΡΟ ΣΕ ΑΣΦΑΛΤΟ,ΕΞΑΣΚΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΤΙΝΑΖ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ????ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕ!!!!
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Η άσφαλτο απο την Κόρινθο μέχρι την Πάτρα εκτός απο 1-2 συνεχομένων χιλιομέτρων μετά την Ακράτα δέν είναι καθόλου κακής ποιότητας ούτε έχει λακούβες α λ λ α δέν έχει διαζωμα στη μέση και κάνουν επικίνδυνες προσπεράσεις και αυτοκίνητα αλλά και φορτηγά σε ένα δρόμο που χωράνε δύσκολα 2 ιχ δίπλα δίπλα και βέβαια αυτο που γράφει ένας φίλος περι βενζινάδικων πόσο δίκιο έχει.![]()
Tελευταια φορα που εκανα τη διαδρομη Κορινθος-πατρα ειδα και γω οτι η ασφαλτος απο προσφυση ειναι πολυ καλη και μπορω να πω οτι η διαδρομη αυτη για τον αυτοκινητιστη ειναι πιστα τελεια.Και αυτο ακριβως σκεφτονται πολλοι με τα συχρονα αμαξια και πηγαινει ο ενας απο το ρευμα 130 και ο αλλος απεναντι 140 και γινεται η ζημια. Με λιγα λογια ο δρομος μπριζωνει τους οδηγους να πανε γρηγορα.
KAI MHN ΞEXNAME OTI OOOOOOOTAAAAAAAN ΓINOYN AYTA ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
www.allos-cosmos.gr Χρυσός οδηγός
Για οποιαδήποτε πληροφορία στείλτε Π.Μ.
Δυστυχώς (απόλυτα) σωστός...Αρχικά δημιουργήθηκε από dresg
KAI MHN ΞEXNAME OTI OOOOOOOTAAAAAAAN ΓINOYN AYTA ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kinhsh
Tελευταια φορα που εκανα τη διαδρομη Κορινθος-πατρα ειδα και γω οτι η ασφαλτος απο προσφυση ειναι πολυ καλη και μπορω να πω οτι η διαδρομη αυτη για τον αυτοκινητιστη ειναι πιστα τελεια.Και αυτο ακριβως σκεφτονται πολλοι με τα συχρονα αμαξια και πηγαινει ο ενας απο το ρευμα 130 και ο αλλος απεναντι 140 και γινεται η ζημια. Με λιγα λογια ο δρομος μπριζωνει τους οδηγους να πανε γρηγορα.
Τι παει να πει "μπριζωνει τους οδηγους να πανε γρηγορα"???
Κα8ε χρονο "φευγουν" εκατονταδες αν8ρωποι απο τροχαια ατυχηματα. Εγω τι φταιω που ερχομε απο την αντι8ετη πλευρα και ο Senna απο την Ανω ραχουλα με περνει παραμαζωμα με το super duper Rallye του?. Πρωτα απο ολα φταει η νοοτροπια του νεο-ελληνα οδηγου,που νομιζει οτι κανει χρονομετρημενα δοκιμαστικα...πανω στα κεφαλια α8ωων.
Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....
------------------------------------------------------
Σωστα τα λες αλλα σκεψου οτι εμεις εχουμε μηχανες και ξεδινουμε απο ταχυτητα.Αυτοι που εχουν αμαξια καπου θελουν να ξεδωσουν και ξεδινουν στην Κορινθου -Πατρων
Κι εγώ φίλε μου,έχω μια "χράπα χρούπα" (κυνηγετικό όπλο για όσους δε γνωρίζουν),να βγω στο δρόμο,να ξεδώσω και να κάνω εκπαίδευση;Ας πάνε οι οδηγοί σε μια πίστα,να ξεδώσουν.Οι δημόσιοι δρόμοι δεν είναι πίστες για να κάνουν μαγκιές και να θέτουν τους υπόλοιπους σε κίνδυνο.Αρχικά δημιουργήθηκε από kinhsh
Σωστα τα λες αλλα σκεψου οτι εμεις εχουμε μηχανες και ξεδινουμε απο ταχυτητα.Αυτοι που εχουν αμαξια καπου θελουν να ξεδωσουν και ξεδινουν στην Κορινθου -Πατρων