Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: ΕΟ Κορίνθου-Πατρών

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    ΡΕ ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ ΠΑΛΙΟΕΛΛΗΝΕΣ!ΕΔΩ Η ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΕΩΣ ΚΟΡΙΝΘΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΕΝΤΟΥΡΟ ΣΕ ΑΣΦΑΛΤΟ,ΕΞΑΣΚΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΤΙΝΑΖ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ????ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕ!!!!
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Η άσφαλτο απο την Κόρινθο μέχρι την Πάτρα εκτός απο 1-2 συνεχομένων χιλιομέτρων μετά την Ακράτα δέν είναι καθόλου κακής ποιότητας ούτε έχει λακούβες α λ λ α δέν έχει διαζωμα στη μέση και κάνουν επικίνδυνες προσπεράσεις και αυτοκίνητα αλλά και φορτηγά σε ένα δρόμο που χωράνε δύσκολα 2 ιχ δίπλα δίπλα και βέβαια αυτο που γράφει ένας φίλος περι βενζινάδικων πόσο δίκιο έχει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kinhsh
    Tελευταια φορα που εκανα τη διαδρομη Κορινθος-πατρα ειδα και γω οτι η ασφαλτος απο προσφυση ειναι πολυ καλη και μπορω να πω οτι η διαδρομη αυτη για τον αυτοκινητιστη ειναι πιστα τελεια.Και αυτο ακριβως σκεφτονται πολλοι με τα συχρονα αμαξια και πηγαινει ο ενας απο το ρευμα 130 και ο αλλος απεναντι 140 και γινεται η ζημια. Με λιγα λογια ο δρομος μπριζωνει τους οδηγους να πανε γρηγορα.

R 1150 GS ADVENTURE Το avatar του/της dresg
    KAI MHN ΞEXNAME OTI OOOOOOOTAAAAAAAN ΓINOYN AYTA ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
    www.allos-cosmos.gr Χρυσός οδηγός
    Για οποιαδήποτε πληροφορία στείλτε Π.Μ.

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dresg
    KAI MHN ΞEXNAME OTI OOOOOOOTAAAAAAAN ΓINOYN AYTA ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
    Δυστυχώς (απόλυτα) σωστός...
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kinhsh
    Tελευταια φορα που εκανα τη διαδρομη Κορινθος-πατρα ειδα και γω οτι η ασφαλτος απο προσφυση ειναι πολυ καλη και μπορω να πω οτι η διαδρομη αυτη για τον αυτοκινητιστη ειναι πιστα τελεια.Και αυτο ακριβως σκεφτονται πολλοι με τα συχρονα αμαξια και πηγαινει ο ενας απο το ρευμα 130 και ο αλλος απεναντι 140 και γινεται η ζημια. Με λιγα λογια ο δρομος μπριζωνει τους οδηγους να πανε γρηγορα.

Τι παει να πει "μπριζωνει τους οδηγους να πανε γρηγορα"???

Κα8ε χρονο "φευγουν" εκατονταδες αν8ρωποι απο τροχαια ατυχηματα. Εγω τι φταιω που ερχομε απο την αντι8ετη πλευρα και ο Senna απο την Ανω ραχουλα με περνει παραμαζωμα με το super duper Rallye του?. Πρωτα απο ολα φταει η νοοτροπια του νεο-ελληνα οδηγου,που νομιζει οτι κανει χρονομετρημενα δοκιμαστικα...πανω στα κεφαλια α8ωων.
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kinhsh
    Σωστα τα λες αλλα σκεψου οτι εμεις εχουμε μηχανες και ξεδινουμε απο ταχυτητα.Αυτοι που εχουν αμαξια καπου θελουν να ξεδωσουν και ξεδινουν στην Κορινθου -Πατρων

Αρχικά δημιουργήθηκε από kinhsh
    Σωστα τα λες αλλα σκεψου οτι εμεις εχουμε μηχανες και ξεδινουμε απο ταχυτητα.Αυτοι που εχουν αμαξια καπου θελουν να ξεδωσουν και ξεδινουν στην Κορινθου -Πατρων
    Κι εγώ φίλε μου,έχω μια "χράπα χρούπα" (κυνηγετικό όπλο για όσους δε γνωρίζουν),να βγω στο δρόμο,να ξεδώσω και να κάνω εκπαίδευση;Ας πάνε οι οδηγοί σε μια πίστα,να ξεδώσουν.Οι δημόσιοι δρόμοι δεν είναι πίστες για να κάνουν μαγκιές και να θέτουν τους υπόλοιπους σε κίνδυνο.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ΣΟΣ προσοχη στη κορινθου-πατρων
    από lostmember στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 150
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2010, 10:13
  2. E.o. Κορίνθου-Πατρών, κόμβος Διακοπτού
    από Cpt. Haddock στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2010, 03:29
  3. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2009, 17:06