Ειναι Σκυλος και ....Αρχικά δημιουργήθηκε από matsamitsou
Λύκε, Θα πάρεις και τη σκυλίτσα μαζί ;
Θα το σκεφτω ...![]()
με σενα τον π@ρνολυκο εκει μεσα, αγκαλια στην αγκαλια (και καλα εχει ΠΑΛΙ champions league), δεν ξερω κατα ποσο θα το κρατησει το αρσενικο για γενος του....Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ειναι Σκυλος και ....
Θα το σκεφτω ...![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Θέλω και εγώ να έρθω αλλά έχω μερικές ερωτήσεις:
α. Η μηχανή μου (street) φθάνει μέχρι εκεί που θα σταματήσουμε?
β. πόση ώρα υπολογίζεται να κάνουμε- τι ώρα επιστροφή περίπου?
γ. που μένεις περίπου μήπως δώσουμε κάπου ραντεβού γιατί δεν γνωρίζω προς Πάρνηθα τα κατατόπια?
Ευχαριστώ!![]()
οοοουυυυπςΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ειναι Σκυλος και ....
Θα το σκεφτω ...![]()
Παρεξήγησις ... οι εναγκαλισμοί φταίνε στον καναπέ.
Δεν γίνεται να κανονίσουμε να πάμε μεχρι το τελεφερίκ ;
α. Κάποτε πήγαινε και λεωφορείο μέχρι εκεί. Δεν ξέρω αν πάει ακόμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Θέλω και εγώ να έρθω αλλά έχω μερικές ερωτήσεις:
α. Η μηχανή μου (street) φθάνει μέχρι εκεί που θα σταματήσουμε?
β. πόση ώρα υπολογίζεται να κάνουμε- τι ώρα επιστροφή περίπου?
γ. που μένεις περίπου μήπως δώσουμε κάπου ραντεβού γιατί δεν γνωρίζω προς Πάρνηθα τα κατατόπια?
Ευχαριστώ!![]()
β. Δεν γνωρίζω , δεν απαντώ ...
γ. Σωστόόόόόόός
Παιδια, μην το πολυψειρίζετε. Αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός της βόλτας, της όποιας βόλτας, ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.. ότι γίνει..όπου πάει..όσο πάει..
ναι αλλά τουλάχιστον να ξέρουμε να φτάσουμε μέχρι το παρκινγκ του τελεφερίκ για να μπορέσει να ξεκινήσει και να πηγαίνει ...Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Παιδια, μην το πολυψειρίζετε. Αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός της βόλτας, της όποιας βόλτας, ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.. ότι γίνει..όπου πάει..όσο πάει..
![]()
![]()
![]()
Εγώ μένω στα Εξάρχεια. Εάν κάποιος θα ήθελε να ροβολίσουμε μαζί τον ανήφορο προς το σημείο συνάντησης, πολύ ευχαρίστως. ( pm 24 ώρες το 24ωρο )
Σκεφτηκα να δωσω το ραντεβου στην Εθνικη οδο, αλλα ΔΕΝ εχει χωρο κι ειναι επικινδυνα ...![]()
Λοιπον, αναλυτικη περιγραφη προσεγγισης.
Αν ερχομαστε απο την Εθνικη οδο Αθηνων-Λαμιας, μετα την διασταυρωση με την Αττικη οδο ...
Αν ερχομαστε απο Αττικη οδο, βγαινουμε απ' αυτην στην Εθνικη οδο Αθηνων-Λαμιας, με κατευθυνση προς Λαμια ...
Αφου ειμαστε τελικα επι της Ε.Ο. στα 500μ απο την εξοδο της Αττικης σ' αυτην, ειναι η εξοδος προς Μεταμόρφωση.
Στριβουμε δεξια και στα 100μ, στο φαναρι πλεον, στριβουμε αριστερα, κι ΟΧΙ δεξια για Μεταμόρφωση.
Απο δω και μετα ακολουθουμε τον δρομο ΧΩΡΙΣ να αλλαξουμε ΚΑΘΟΛΟΥ πορεια πλεον (οπως φαινεται και στον χαρτη που επισυναπτω) κι ο δρομος αυτος μας βγαζει ΑΚΡΙΒΩΣ στο παρκινγκ του τελεφερικ (μπλε "Χ" στον χαρτη)
Απο εκει θα συνεχισουμε παρεα προς τα πανω ... :smilea:
Ρωτηστε για οτι ΔΕΝ καταλαβατε ... :wacko:
![]()
Κοίτα να δεις που από moto.gr θα γίνουμε
skarfalono-sta-katsavraxa.gr !![]()
![]()
Πέρα από την πλάκα θα ήθελα να έρθω.. αλλά έχουμε δουλειά...
Καλά να περάσετε![]()
οκ εγω είμαι σίγουρος...
![]()
στείλε και ένα κινητό με πμ....
Δεν μπορούσατε να το κάνετε Κυριακή??![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Δεν μπορούσατε να το κάνετε Κυριακή??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι ρε γ@μωτ...
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Σκεφτηκα να δωσω το ραντεβου στην Εθνικη οδο, αλλα ΔΕΝ εχει χωρο κι ειναι επικινδυνα ...![]()
Λοιπον, αναλυτικη περιγραφη προσεγγισης.
Αν ερχομαστε απο την Εθνικη οδο Αθηνων-Λαμιας, μετα την διασταυρωση με την Αττικη οδο ...
Αν ερχομαστε απο Αττικη οδο, βγαινουμε απ' αυτην στην Εθνικη οδο Αθηνων-Λαμιας, με κατευθυνση προς Λαμια ...
Αφου ειμαστε τελικα επι της Ε.Ο. στα 500μ απο την εξοδο της Αττικης σ' αυτην, ειναι η εξοδος προς Μεταμόρφωση.
Στριβουμε δεξια και στα 100μ, στο φαναρι πλεον, στριβουμε αριστερα, κι ΟΧΙ δεξια για Μεταμόρφωση.
Απο δω και μετα ακολουθουμε τον δρομο ΧΩΡΙΣ να αλλαξουμε ΚΑΘΟΛΟΥ πορεια πλεον (οπως φαινεται και στον χαρτη που επισυναπτω) κι ο δρομος αυτος μας βγαζει ΑΚΡΙΒΩΣ στο παρκινγκ του τελεφερικ (μπλε "Χ" στον χαρτη)
Απο εκει θα συνεχισουμε παρεα προς τα πανω ... :smilea:
Ρωτηστε για οτι ΔΕΝ καταλαβατε ... :wacko:
ραντεβού μπορείτε να δώσετε και στην πλατεία της μεταμόρφωσης
είναι ούτε 500 μ από τη γέφυρα της μεταμόρφωσης και έχει χώρο και άνεση!
Common Sense is not that COMMON after all!!!!
Δεν ξέρω σίγουρα αλλά ενδιαφέρομαι πάρα πολύ!!!
Μια χάρη μόνο χρηστάκη.
Επειδή στον προσανατολισμό είμαι σκράπας και μπερδεύομαι πάρα πολύ εύκολα αν γίνεται δώσε και κάποιο κινητό σε περίπτωση που αργήσω να ειδοποιήσω ή αν χαθώ μην με βρουν οι διασώστες της ΕΜΑΚ!!!