Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: προσοχη στα λαδια

Lightbulb

και καθε 1000 να αλλαζεις τα λαδια, δε το παιρνει κανεις χαμπαρι,στη καρπου στον χρηστο μονο,μου ειπε να τα αλλαζεις καθε 3000,κακο δε κανει.τωρα συγνωμη, δε χρειαζεται να εισαι επιστημονας για να βαλεις λαδια.{ελεος}

τυχαιο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    Και εγω το ρωτησα σε μηχανικο και μου λεει οτι απο την στιγμη που βαζει την σφραγιδα του εχει ευθυνη απεναντι στην suzuki!Για οποιαδηποτε ζημια προκληθει στην μηχανη φερει ευθυνη και το εξουσιοδοτημενο συνεργειο που ειχε κανει τα service στο μηχανακι!Ο αλλος που ξερει τι μ@@@κιες πειραματα κανεις εσυ με το μηχανακι σου?
    Γιατι να παιξει την φημη του? Για να γλιτωσεις εσυ μια αλλαγη στα λαδια?Τι λεμε τωρα?
    Απο οσους ξερω εγω κανενας δεν το κανει ειδικα την στιγμη που πρεπει να λογοδοτησει στο γιατι εσπασε ο κινητηρας γιατι δεν ειχε τα σωστα λαδια μεσα κλπ!
    τα ερωτηματα που θετεις είναι θεωρία. εγώ σου λέω πραγματικά περιστατικά, έχω επίσημη σφραγίδα από 2 συνεργεία και τα λάδια τα αλλάζω μόνος. τι άλλο θες?

όταν λες σωστά λάδια τι εννοείς? εφόσον είναι μέσα στις προδιαγραφές που θετει το manual είναι οκ. Ξέρεις κανά κινητήρα να σπάει επέιδή το λάδι δεν είναι shell αλλά castrol?

Σου βάζω και μια ασκηση να σκεφτεσαι.. εισαι σε ταξιδι, στην ερημιά, το μηχανάκι έχει κάψει λάδι (συνηθισμενο αν το σκίζεις) κι θες να συμπληρώσεις.. τι κάνεις? βάζεις ή δε βάζεις ??
    κι αν σου σπάσει???

Αρχικά δημιουργήθηκε από d-s
    τα ερωτηματα που θετεις είναι θεωρία. εγώ σου λέω πραγματικά περιστατικά, έχω επίσημη σφραγίδα από 2 συνεργεία και τα λάδια τα αλλάζω μόνος. τι άλλο θες?

όταν λες σωστά λάδια τι εννοείς? εφόσον είναι μέσα στις προδιαγραφές που θετει το manual είναι οκ. Ξέρεις κανά κινητήρα να σπάει επέιδή το λάδι δεν είναι shell αλλά castrol?

Σου βάζω και μια ασκηση να σκεφτεσαι.. εισαι σε ταξιδι, στην ερημιά, το μηχανάκι έχει κάψει λάδι (συνηθισμενο αν το σκίζεις) κι θες να συμπληρώσεις.. τι κάνεις? βάζεις ή δε βάζεις ??
    κι αν σου σπάσει???
    Φιλαρακι και βεβαια θα συμπληρωσεις και μαλιστα θα κανεις την αλλαγη πιο προσεκτικα και σωστα απο τον καθε μαστορα!
    Αυτα ειναι λογια του καθε εξουσιοδοτημενου που θελει τα service να τα κανεις σε αυτον για να σου παιρνει τα λεφτακια
    Και γω προσωπικα μονος μου θελω να τα κανω ολα αλλα οσο ειμαι σε εγγυηση θα συμβιβαστω με αυτη την θεωρια για να μην χρειαστει να κανω αυτην την συζητηση με κανενα μαστορα!
    Θελω οταν παθει κατι να παω και να του πω εισαι μ@@@κας και φτιαξε το!
    Απλα φροντιζω οταν κανω αλλαγη σε λαδιακια η οτιδηποτε να ειμαι απο πανω σε σημειο να μου λεει κανε ρε φιλε λιγο πιο περα να κανουμε την δουλεια μας!
    Αυτα!
    και δεν ειπα οτι διαφωνω μαζι σου η οτι δεν σε πιστευω απλα οτι εχω δει πολλους μαστορες που δεν δεχονται να σφραγισουν την δικια σου αλλαγη!

τυχαιο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    Φιλαρακι και βεβαια θα συμπληρωσεις και μαλιστα θα κανεις την αλλαγη πιο προσεκτικα και σωστα απο τον καθε μαστορα!
    Αυτα ειναι λογια του καθε εξουσιοδοτημενου που θελει τα service να τα κανεις σε αυτον για να σου παιρνει τα λεφτακια
    Και γω προσωπικα μονος μου θελω να τα κανω ολα αλλα οσο ειμαι σε εγγυηση θα συμβιβαστω με αυτη την θεωρια για να μην χρειαστει να κανω αυτην την συζητηση με κανενα μαστορα!
    Θελω οταν παθει κατι να παω και να του πω εισαι μ@@@κας και φτιαξε το!
    Απλα φροντιζω οταν κανω αλλαγη σε λαδιακια η οτιδηποτε να ειμαι απο πανω σε σημειο να μου λεει κανε ρε φιλε λιγο πιο περα να κανουμε την δουλεια μας!
    Αυτα!
    και δεν ειπα οτι διαφωνω μαζι σου η οτι δεν σε πιστευω απλα οτι εχω δει πολλους μαστορες που δεν δεχονται να σφραγισουν την δικια σου αλλαγη!
    τωρα είσαι σωστός...

το θεμα της εγγύησης όμως είναι πολυ αμφιλεγόμενο.. π.χ σκουριές. ο μάστορας παραδέχθηκε ότι είναι ελλατωματικά τα εξαρτήματα αλλά η αντιπροσωπεια δε το αναγνωρίζει δε πα να έχεις κάνει τα πάντα στο εξουσιοδοτημένο..... ή ο θορυβος από το μπροστινο στις λακούβες, ή..., ή.., ένα σωρό πράγματα που συμβαίνουν και το γνωρίζουν αλλά δε το παρέχονται και δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από d-s
    τωρα είσαι σωστός...

το θεμα της εγγύησης όμως είναι πολυ αμφιλεγόμενο.. π.χ σκουριές. ο μάστορας παραδέχθηκε ότι είναι ελλατωματικά τα εξαρτήματα αλλά η αντιπροσωπεια δε το αναγνωρίζει δε πα να έχεις κάνει τα πάντα στο εξουσιοδοτημένο..... ή ο θορυβος από το μπροστινο στις λακούβες, ή..., ή.., ένα σωρό πράγματα που συμβαίνουν και το γνωρίζουν αλλά δε το παρέχονται και δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη...
    εισαι σωστος!
    Για δες ενα καινουργιο θεμα που εβαλα μπας και με βοηθησεις και εκει?

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΦΙΛΤΡΑ!!
    από zolotas στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2006, 15:43
  2. Προσοχή στα....
    από powerphot στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2005, 15:44
  3. Προσοχή στα......Κολωνάκια
    από powerphot στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2005, 15:03
  4. Προσοχή στα όρια για να είμαστε όλοι καλά !!!
    από nikoskkk στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2005, 15:31
  5. Προσοχή στα mails σας!!!!!
    από powerphot στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2005, 23:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας