Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: μπινελικια..

Καρδίτσα ΝΤΙΠ μυαλό Το avatar του/της giorgosxt
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Motoulis
    Εγώ τρία χρόνια περιμένω την μήνυση απο έναν λελέκο που του έχω πάρει τον μοχλό του φλάς.......αλλά και να μου κάνει θα πώ οτι τον δανείστηκα μιάς και τον είχε σε αχρηστία.......εχθές που πήγα στην έκθεση στην Σπύρου Πάτση ένας πιτσιρικάς για να γλυτώσει απο έναν ταρίφα τράβηξε κλωτσιά εν κινήση και έγινε το έλα να δείς.......ακόμα την κλαίει την πόρτα ο ταριφμαν αλλά από σήμερα κάτι μου λέει οτι θα κοιτάει και δίπλα του αν κινείται κάποιος.....
    Ενα τέτοιο περιστατικό θυμάμαι το είχα διαβάσει,νομίζω ήταν ενας τυπάκος που μιλούσε στο κινητό του και άλλαζε λωρίδες χωρίς φλας.Αν είσαι εσύ ο τύπος που στο φανάρι κατέβηκε από την μηχανή και του πήρε το μοχλό του φλας ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgosxt
    Ενα τέτοιο περιστατικό θυμάμαι το είχα διαβάσει,νομίζω ήταν ενας τυπάκος που μιλούσε στο κινητό του και άλλαζε λωρίδες χωρίς φλας.Αν είσαι εσύ ο τύπος που στο φανάρι κατέβηκε από την μηχανή και του πήρε το μοχλό του φλας ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Δεν κατέβηκα ηταν cabrio και του τον κατέβασα επιτοπου στο Κεφαλαρι γύρναγα απο την δουλεια το βραδυ χώμα και μου αλλαξε λωριδα επειδη κουνούσε το τιμόνι το μαλακισμένο μαζί με την μουσική......του κορναρα ενω ερχόταν καταπανω μου και αυτος στα π@π@ρια του........του το κατεβασα τον ρώτησα αμα τραβαει κανα ζόρι αυτο εμεινε μαλάκας και κλαψουριζε......είχα και παλαιότερο περιστατικό με μια παρεα σε μια BMW που για πλακα μου εριξαν σφαλιάρα ενω με προσπερασαν και κόντεψα να δω τα ραδίκια αναποδα...... τοτε είχα ενα TZR 125 και δεν τους έπιασα αλλα απο τότε δεν χαρίζομαι σε κανέναν, ούτε σε γέρο που λες συνηθως δεν μαμιεται, σε κανεναν όμως μα σε κανέναν, δεν με υπολογιζεις δεν σε υπολογιζω δυστυχώς ετσι παει αλλιώς παρε κουβα να είσαι σίγουρος.....

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    Αρχικά δημιουργήθηκε από koutroulis
    ούτε με κλωτσιές δεν βάζουν μυαλό

oπου δεν πιπτει λογος,πιπτει ραβδος!!! (καπως ετσι πρεπει να ειναι αν θυμαμαι καλα)

για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

Καρδίτσα ΝΤΙΠ μυαλό Το avatar του/της giorgosxt
    Το περιστατικό που είχα διαβάσεις ήταν ένα τυπάκος με ένα smart, και μετά από πόση ώρα ζικ ζακ χωρίς φλας κατεβαίνει ένας από μια μηχανή στο φανάρι πάει στο παράθυρο και του λέει :Αφού δεν σου χρειάζετε αυτό,θα το πάρω εγώ.Και του πέρνει το μοχλό των φλας χωρίς να κάνει κιχ ο τύπος στο smart.

δεν με υπολογιζεις δεν σε υπολογιζω.Ετσι ακριβώς είναι δυστυχώς

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgosxt
    [B]Το περιστατικό που είχα διαβάσεις ήταν ένα τυπάκος με ένα smart, και μετά από πόση ώρα ζικ ζακ χωρίς φλας κατεβαίνει ένας από μια μηχανή στο φανάρι πάει στο παράθυρο και του λέει :Αφού δεν σου χρειάζετε αυτό,θα το πάρω εγώ.Και του πέρνει το μοχλό των φλας χωρίς να κάνει κιχ ο τύπος στο smart.
    -----------------------------------------------------------------------------

δεν τον χαλασε τον τυπο με το smart που εγινε ανεκδοτο

που ειναι ο μοχλος του φλας οοεεεεοοοοοοοοοοο!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao:
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgosxt
    Το περιστατικό που είχα διαβάσεις ήταν ένα τυπάκος με ένα smart, και μετά από πόση ώρα ζικ ζακ χωρίς φλας κατεβαίνει ένας από μια μηχανή στο φανάρι πάει στο παράθυρο και του λέει :Αφού δεν σου χρειάζετε αυτό,θα το πάρω εγώ.Και του πέρνει το μοχλό των φλας χωρίς να κάνει κιχ ο τύπος στο smart.
    -----------------------------------------------------------------------------

δεν τον χαλασε τον τυπο με το smart που εγινε ανεκδοτο

που ειναι ο μοχλος του φλας οοεεεεοοοοοοοοοοο!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

XXAAAAAAAAAAAXAXAAAAAAAAAAAaa....
    Ρε θα με απωλύσουν από τη δουλειά μου, θα τα σκέφτομαι αυτά σε ανύποπτο χρόνο και θα λιώνω στα γέλια...... ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!...................
    Α ρε και τί δεν θά'δινα να δώ τη φάτσα κανενός τους!!!!!!!!!! ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

Μέλος σκέτο
    περα απ'ολα αυτα υπαρχει και το γνωστο ρητο...

ΜΗΝ ΛΟΓΟΜΑΧΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΒΛΑΚΑ,ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΝΙΚΗΣΕΙ ΛΟΓΩ ΠΕΙΡΑΣ
    Βρωμίζει η φάρα μας
    Τι προδοσία
    Ολοι στον ύπνο τους, βρίσκουν επιτέλους αιτία
    Κάποιοι φιμώσαν και βρωμίσαν την γενιά μου
    βαλσαμωμένα είδωλα, θεοί μπροστά μου
    Α ρε βλασθήμια μου, αλήθεια μεγάλη
    χρυσοντυμένοι φαφλατάδες, υψώσαν κεφάλι
    Το μαύρο χάλι μας, ποιός θα το φτιάξει
    Ολοι στο βόλεμά τους είναι εντάξει

Πλούσιοι ανίδρωτοι χασκογελάνε
    και το γλεντάνε και το γλεντάμε
    ξυπνήστε γρήγορα, γιατί γερνάμε

Αντι για λίπασμα, νεκρούς ριχνούν στο χώμα
    Δεν το πιστεύω πως δε σ’αγγίξαν ακόμα........

Αρχικά δημιουργήθηκε από ...city
    περα απ'ολα αυτα υπαρχει και το γνωστο ρητο...

ΜΗΝ ΛΟΓΟΜΑΧΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΒΛΑΚΑ,ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΝΙΚΗΣΕΙ ΛΟΓΩ ΠΕΙΡΑΣ
    ΣΩΣΤΟ ΜΗΝ ΛΟΓΟΜΑΧΕΙΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ.......ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.....

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF