Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΕΛΙΚΗΣ!!!

τυχαιο μέλος
    Μάλλον δεν είναι σοβαρό.
    Είτε χάλια βενζίνη, είτε θέμα ρυθμίσεων ψεκασμου κ κυλίνδρων. παρόμοιο εμφάνισε και το δικό δικό μου - δεν ανέβαζε με τίποτα πάνω από 9.000 - το ρύθμισε ο μάστορας και ήρθε στα ίσια του.

Υ.Γ.
    Ειναι πιθανό να μη το γνώριζε ο πρώην ιδιοκτητης, εαν δε το ανοιγε χαμηλα δε φαίνεται κάτι.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Από την τελική που περιγράφεις (160 με το ζόρι) υποψιάζομαι οτι μπορεί και να εχει τοποθετημένο σύστημα περιορισμού ιπποδύναμης για αναβάτη 'μικρού' διπλώματος.
    Στο εξωτερικο μπορείς να πάρεις και R1 με 35 ίππους, και όταν πάρεις το μεγάλο δίπλωμα το ανοίγεις.
    Με 35 ίππους η τελική θα είναι περίπου εκεί.
    Για κοίτα το κι απ αυτή την πλευρά.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Drive It Like U Stole It Το avatar του/της zoudis
    Auto fantastika kai gw re sapila racing giati apo oti leei to palikari (gia tous ypoloipous auto pou lene psekasmo/kulindrous), to checkarane to mixanaki prin to parei....

Ean ypurxe problhma trofodosias/injection h' genikotera ry8mizma balbidwn, den 8a to eblepe kanenas ??? prefa ?

Makari na einai kati aplo file mou

Kai file sinvag, apo Italia erxontai kollite, oxi apo Ollandia....Hliou fainoteron kai apo ta autokollita....
    Drive It Like You Stole It

Lightbulb

ναι εχεις δικιο, και η ιταλια εοκ ειναι.

Μπαλαλάικα Το avatar του/της miraze
    Με Super Aμόλυβδη της BP δε νομίζω αν υπήρχε πρόβλημα στη
    Βενζινή. Αυτό που είπε ο φίλος D-S ισχύει γιατί πάνω από 8000 στροφές δεν έχει δεί στο στροφόμετρο.

kalispera se olous !!!

Ego pistevo oti paizei kati me periorismo ippodinamis !!!

Sti Gallia pou eimouna otan pira to diploma eprepe na agoraso mixanaki me 35 ipous to perissotero !!!!!

Ego vevaia pira to SUZUKI BANDIT tote to 600 kai amesos zitisa apo ena filo kai to xeblokarise .

Sto Vsrtom paizei to idio .Kapia kalodia allazoun kai meta no problem pou lene kai oi galloi.

To link pou tha valo einai apo ena site sta gallika pou einai afieromeno sto DL 650 .

Se kapia foto dixnei afto pou leo .

Vevaia exei dosei emfasi sto telos oti i oli ergasia den prepei na tin kaneis mono sou alla mono to sinergeio sou !!!!

Elpizo na voithisa

Ox xehasa to link!!!!!!

Loipon oriste to link kai sorry alla to eixa xehasei !!!
    http://dl650.free.fr/pbsoluces.html
    :rotflmao: :rotflmao:
    www.satfreaks.gr

Breva 1100 Το avatar του/της Bil
    Miraze και εγώ στα Γιάννενα μένω.
    Μεγάλη προσοχή στον μάστορα που θα το πάς !
    Από πού το πήρες ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από deminio11
    kalispera se olous !!!

Ego pistevo oti paizei kati me periorismo ippodinamis !!!

Sti Gallia pou eimouna otan pira to diploma eprepe na agoraso mixanaki me 35 ipous to perissotero !!!!!

Ego vevaia pira to SUZUKI BANDIT tote to 600 kai amesos zitisa apo ena filo kai to xeblokarise .

Sto Vsrtom paizei to idio .Kapia kalodia allazoun kai meta no problem pou lene kai oi galloi.

To link pou tha valo einai apo ena site sta gallika pou einai afieromeno sto DL 650 .

Se kapia foto dixnei afto pou leo .

Vevaia exei dosei emfasi sto telos oti i oli ergasia den prepei na tin kaneis mono sou alla mono to sinergeio sou !!!!

Elpizo na voithisa

Ox xehasa to link!!!!!!

Loipon oriste to link kai sorry alla to eixa xehasei !!!
    http://dl650.free.fr/pbsoluces.html
    :rotflmao: :rotflmao:
    Πολύ καλη η σελίδα!

Την αγόρασα απο ιδιώτη εδω στα γιάννενα και για service εδω και καιρό εμπιστεύομαι τον Σταχούλη. Δυστυχώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να την αφήσω αυτή την εβδομάδα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Για περιοριστη χιλιομετρων δεν ξερω, και δεν νομιζω να εχει αλλα ποτε δεν ξερεις.

Βασικα την μηχανη την ακους καλα;
    Μηπως κατι στην λειτουργια της στο ρελαντι πχ δεν σου φαινεται νορμαλ;Οταν την δουλευεις και χτυπας κοφτη με μια πρωτη η δευτερα πχ, ανεβαζει δυνατα και χωρις κομπιασματα;

Αν οχι υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να εχει βραχυκυκλωσει το μπουζι στον μπροστα κυλινδρο που ειναι καπως εκτεθειμενος στα νερα.
    Οπως επισης υπαρχει και μια περιπτωση (ναι εχει συμβει σε καποια μεταχειρισμενα που τα μαστορεψανε οι ιδιοκτητες τους), να εχει αλλαχτει το μπουζι του μπροστινου κυλινδρου που ειναι ευκολο να βγει, και να εχει μεινει τα παλιο στον πισω κυλινδρο που θελει λυσιματα και μερεμετια για να αλλαχτει οπως σε ολα τα V2.Ασε που μπορει και να εχει βαλει αλλο μπουζι πχ CR9 πισω και μπροστα CR8 (μπορει και να τα λεω αναποδα αλλα με πιανεις).

Long shot το τελευταιο, αλλα για ψαχτο.

Α και κατι αλλο, τσεκαρε το φιλτρο αερα να μην ειναι βρωμικο η ξερω γω φθαρμενο, σκοτωνει κυριολεκτικα την αποδοση του μοτερ, στο λεω εκ πειρας.

-Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Νέο μέλος
    Γεια σε όλους τους wee stromers
    Πληροφοριακά την 650 την έχω πάρει και εγώ
    από το MOTOJAPAN(παρεισαγωγή) τον Μάιο του 2004 και δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Τελική την έχω πάει 201 και γενικά δεν έχει παρουσιάσει τίποτα σοβαρό.
    Το ντακ στα πλαστικά σε λακκούβα το κάνει καμιά φορά , ακόμα σε πολύ χαμηλές στροφές(1400-2000) και σε σπάνιες περιπτώσεις κάνει κάτι σαν σβήσιμο , γαργάρα το έχω ονομάσει , αλλά αυτά τα προβλήματα είναι γνωστά και τα έχουν αρκετοί.
    Αυτό που δεν έχω ακούσει είναι ένα μικρό πρόβλημα στα λάστιχα που έχουν οι καθρέπτες (στη βάση) και στο προστατευτικό λάστιχο της ντίζας του συμπλέκτη ( εκεί που ενώνει η ντίζα με τον συμπλέκτη). Αυτά από τον πρώτο χρόνο σκάσανε και βγάζουν μαυρίλα όποτε τα πιάνεις(εκνευριστικό)
    το δε της ντίζας είναι έτοιμο να διαλυθεί πια.
    Χιλιόμετρα της μηχανής 14500.

Και ΝΑΙ λοιπόν, μετά από όλους τους ειδικούς που κοίταξαν τη μηχανή στα Γιάννενα και που κάνανε τα πάντα μπάς και δω φώς στο τούνελ μονο ένας μου έβγαλε την Ηλεκτρονική από ένα καινούργιο Strom και αφού τη βάλαμε πάνω στο δικό μου πετούσε.

Επομένως είμαι για αλλαγή ηλεκτρονικής κοινώς 705 χαμένα €!!!

]

Το ζήτημα τώρα είναι, ο προηγούμενος κάτοχος θα έχει την ευαισθησία να μου τα δώσει γιατί είναι σίγουρο ότι το πρόβλημα το είχε, δεν το απόκτησε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
    Και ΝΑΙ λοιπόν, μετά από όλους τους ειδικούς που κοίταξαν τη μηχανή στα Γιάννενα και που κάνανε τα πάντα μπάς και δω φώς στο τούνελ μονο ένας μου έβγαλε την Ηλεκτρονική από ένα καινούργιο Strom και αφού τη βάλαμε πάνω στο δικό μου πετούσε.

Επομένως είμαι για αλλαγή ηλεκτρονικής κοινώς 705 χαμένα €!!!

]

Το ζήτημα τώρα είναι, ο προηγούμενος κάτοχος θα έχει την ευαισθησία να μου τα δώσει γιατί είναι σίγουρο ότι το πρόβλημα το είχε, δεν το απόκτησε
    Από όσο γνωρίζω πρώτη φορά ακούγεται εδώ μέσα πρόβλημα ηλεκτρονικής σε Στόρμ...

Κ σιγα να μην στα δωσει!!
    Εσυ θα τα εδινες?
    Θα σου πει ας το εβλεπες οταν το επερνες!!
    Μαλλον κ ο αλλος γι αυτο το εδωσε!

Και όμως είναι ηλεκτρονική όσο τρελό και άν ακούγετε. Αν δεν έβαζε την καινούργια για να μου το δείξει ούτε εγώ θα το πίστευα.

Όσο για τα χρήματα, για το καλό του, θα τα δώσει. Μικρή πόλη, όλοι γνωστοί είμαστε...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2016, 20:37
  2. Εσωτερικο προβλημα???
    από HRT στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2004, 13:54
  3. Προβλημα και αντιδρασεις....
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2004, 04:23