Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
εγω παντως για το καλό το συνόλου κάνω μια θυσία![]()
![]()
![]()
Πολύ απελπισμένος δείχνης :a39: :a39:
![]()
![]()
![]()
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/
Το σπήλαιο της Αλιστράτης πάντωςΑρχικά δημιουργήθηκε από tai
Έτσι και μπεις, έχεις να βρεις κόσμο ξεχασμένο εκεί μέσαααααα�.:a39: :a39:
πιο εύκολα θα το εξερευνήσης :a39: :a39:
![]()
![]()
![]()
![]()
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/
``ΚΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΕΙΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ``
Εγώ το παραπάνω το εφαρμόζω πιστά εδώ και 2 χρονάκια και έχω βρεί την υγειά μου!
Σιγά μη βάλω όλα αυτά τα ``ψώνια`` υποκουλτούρας, μέσα στο σπίτι μου να με κοροϊδεύουν ασυστόλως!
Την βραδιά της Γιουροβίζιον, εγώ πάντως θα βρίσκομαι σε παραθαλάσσιο ταβερνάκι, παρέα με ουζάκι,χταποδάκι ,μπουζουκάκι και χαβαλέ!!
Και άσε τις γριές να ξεκωλιάζοντε επί πίστας, τσιρίζοντας everything...
``άμα το καβαλήσεις πολύ το καλάμι, πρόσεξε μην βρείς την άκρη του και σου μπεί στον κώλο``...
vrooommmmm!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ηταν στραβο το κλιμα , το εφαγε και ο γαϊδαρος....
Εκτος του οτι μας τα εχουν πρηξει με τα της Eurovision , εκτος οτι στειλαμε την απολυτως πιο εμετικη τραγουδιστρια να μας "εκπροσωπησει" , σημερα ειδα και το video clip της σαχλας που θα γαυγισει η γρια....
σε καποια φαση λοιπον η Βισση εχει σταματησει σε βενζιναδικο και την πλευριζει μια μεγαλη μηχανη τυπου δρομου (κατα Σομπολο) με δυο αναβατες και της βουτανε την τσαντα....μαλιστα!!δειχνει ''τσαντια'' απο αλητηριους μηχανοβιους και αυτο το video θα προβληθει σε ολη την Ευρωπη υποθετω....καλα ποιος μαλακας σκηνοθετησε το clip? O Δαλιανιδης?
...απο τα βαθη της καρδιας μου λοιπον κυρια Βισση (την μουσικη εχετε γαμησει) μην σωσετε και σταυρωσετε βαθμο στην Eurovision , ουτε η Κυπρος να μην σας δωσει!!!!
αϊ στο διαολο ψωνια!!
ΟΥΣΤ!!!
i8ela na iksera esi 8a antexes mexri moustogria na xoropidas ka8e nixta mexri ta ksimeromata?
toulaxiston mpori ta tragoudia tis na ine efkilia ala ine ke afto mia ikanotita
(epeksigisi gia ili8ious)
*i ikanotita anaferete sto na ksenixtai xoropidontas
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
ρε χαλια ειμαστε!Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Τι να κανουμε και μεις;;
Υποκυπτουμε στη μοδα των νεων και ομορφων κορασιδων..
Αμα πχ στελναμε την Ειρηνη Μερκουρη...
Θα εκλεινα τον ηχο στη ΤιΒι και θα παρακολουθουσα και γω..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το βιντεοκλιπ δεν το εχω δει οποτε επιφυλασσομαι
(ατσα ρε που επιφυλασσεσαι!!!)
ενα καρο ξεκωλιδια τραγουδιστριες απο φωνη @@@@@ και ξεχωρισες τη Μερκουρη?????
απαπαπαπα
Αποστολια Ζωη ρεεεεε!!!
![]()
ΒΕΡΑ ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΞΕΙ
Ο ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΣΑΝ ΑΓΚΑΛΙΑ
ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΜΕΡΗ...........
Δεν αξιζει να ασχολουμαστε με βλακειουλες,κατα την γνωμη μου...
Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!
Και ενα κηροπήγιο που μας έλειψε απο το ξενοδοχείο παρακαλώ όποιος το βρεί να το στείλει γιατί το είχα χρεωθεί.....Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Έτσι και μπεις, έχεις να βρεις κόσμο ξεχασμένο εκεί μέσαααααα�.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αντε μην ανοίξω το στόμα μου.......με την κωλόγρια και το αδελφάτο που σέρνει μαζί της.....
+ 1 με τους μαλακες!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ηταν στραβο το κλιμα , το εφαγε και ο γαϊδαρος....
Εκτος του οτι μας τα εχουν πρηξει με τα της Eurovision , εκτος οτι στειλαμε την απολυτως πιο εμετικη τραγουδιστρια να μας "εκπροσωπησει" , σημερα ειδα και το video clip της σαχλας που θα γαυγισει η γρια....
σε καποια φαση λοιπον η Βισση εχει σταματησει σε βενζιναδικο και την πλευριζει μια μεγαλη μηχανη τυπου δρομου (κατα Σομπολο) με δυο αναβατες και της βουτανε την τσαντα....μαλιστα!!δειχνει ''τσαντια'' απο αλητηριους μηχανοβιους και αυτο το video θα προβληθει σε ολη την Ευρωπη υποθετω....καλα ποιος μαλακας σκηνοθετησε το clip? O Δαλιανιδης?
...απο τα βαθη της καρδιας μου λοιπον κυρια Βισση (την μουσικη εχετε γαμησει) μην σωσετε και σταυρωσετε βαθμο στην Eurovision , ουτε η Κυπρος να μην σας δωσει!!!!
αϊ στο διαολο ψωνια!!
ΟΥΣΤ!!!
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
βασικα καλα εκαναν και της εκλεψαν την τσαντα .......αν την γ*μουσαν κιολας ακομη καλυτερα......με λιγα λογια
ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από LittleJohn
``ΚΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΕΙΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ``
Εγώ το παραπάνω το εφαρμόζω πιστά εδώ και 2 χρονάκια και έχω βρεί την υγειά μου!
Σιγά μη βάλω όλα αυτά τα ``ψώνια`` υποκουλτούρας, μέσα στο σπίτι μου να με κοροϊδεύουν ασυστόλως!
.....................................
+1000
Καντα 8 τα χρονια για μενα ... :wacko:
Των "ειδησεων" συμπεριλαμβανομενων!![]()
Μονο για αθλητικες μεταδοσεις ανοιγει απο μενα!![]()
Κι αν πετάγανε κι ένα σπίρτο στο βενζινάδικο θα είχε και θέαμα χολιγουντιανής υπερπαραγωγής !Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
βασικα καλα εκαναν και της εκλεψαν την τσαντα .......αν την γ*μουσαν κιολας ακομη καλυτερα......
ΓΟΥΣΤΑΡΩ .......ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ .........επρεπε να βαλουν εμας να κανουμε τα γυρισματα.............Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Kι αν πετάγανε κι ένα σπίρτο στο βενζινάδικο θα είχε και θέαμα χολιγουντιανής υπερπαραγωγής !
ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΜΕ ΣΟΥΖΑ........ΣΤΗ ΜΙΑ ΡΟΔΑ.........ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..........ΚΑΙ ΝΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ![]()
![]()