Εγω παλι καλα ημουν σταματημενος σε φαναρι.
Αργησα να φυγω και εφαγα 2-3 μουντζες.
Δηλαδη τωρα αυτοι περιμενουν να δουμε τα παπουτσια της?????????
![]()
Εγω παλι καλα ημουν σταματημενος σε φαναρι.
Αργησα να φυγω και εφαγα 2-3 μουντζες.
Δηλαδη τωρα αυτοι περιμενουν να δουμε τα παπουτσια της?????????
![]()
είδα και εγώ την διαφήμηση....
και δεν θυμάμαι την μάρκα των παπουτσιών!!!!:rotflmao:
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
ρε παιδιά , ένας χριστιανός θα την βάλει αυτή την καταραμένη φωτό ή να βγούμε στους δρόμους ;
Παπούτσια
![]()
Ούτε κι εδώ έχουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Ωραια τα λες ρε συ !!!
Σκεψου και μας εδω στα ξενα !!
Στειλε μας κανα οπτικο μηνυμα !! Ολο μπλα μπλα μπλα μπλα !!![]()
![]()
Θέλω κι εγώ να τη δω...![]()
![]()
ααααααααααΑρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
είδα και εγώ την διαφήμηση....
και δεν θυμάμαι την μάρκα των παπουτσιών!!!!:rotflmao:
παπούτσια διαφημίζει τελικά
μάλιστα
Σελω να δδδδδδδδδδδδωωωωωωωωωωωωωωωωωωω τα παπουτσιααααααααααααααααααααααα !!!
![]()
Kαι ένα δωράκι από μένα...![]()
password: www.moto.gr
Είναι το βίντεο από το παρακάτω..
![]()
βαλε καμια φωτο απο την αφισα .........μεχρι να ερθει και απο το χωριο μας............![]()
+1000
![]()
Αντε ρεεεε βαλτε !! Σκασαμε πια να δουμε παπουτσια !
![]()
ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ ρε αχρηστε,για τραβα Αγ.Σοφιας και Αθηνων.Βλεπεις φατσα καρτα τα....φωνητικα(ξερεις απο μ@@νι φωνη κλπ) της Ελενας και πας ντουγρου στον τοιχοΑρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Ούτε κι εδώ έχουμε...![]()
![]()
Θέλω κι εγώ να τη δω...![]()
![]()
![]()
BTW που λεγανε οι αρχαιοι,ωραια παπουτσια συμφωνω![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
τα εχεις φαει τα μουτρα σου εκει εσυ ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ ρε αχρηστε,για τραβα Αγ.Σοφιας και Αθηνων.Βλεπεις φατσα καρτα τα....φωνητικα(ξερεις απο μ@@νι φωνη κλπ) της Ελενας και πας ντουγρου στον τοιχο![]()
BTW που λεγανε οι αρχαιοι,ωραια παπουτσια συμφωνω![]()
![]()
για σου ρε πι(ου)τζαδορε γιαννη!!!!!!![]()
![]()
![]()
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Οχι ακομα!!!Αλλα πιο ωραια ηταν το καλοκαιρι οταν ειχαν βαλει μια διαφημιση μιας δεσποινιδας γυμνης απο την μεση και πανω.Η κοπελα ειχε...πλουσια προσοντα ταΑρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
τα εχεις φαει τα μουτρα σου εκει εσυ ε?
για σου ρε πι(ου)τζαδορε γιαννη!!!!!!![]()
![]()
![]()
οποια τα καλυπτε με τα χερια της σταυρωμενα.Και η φοβερη ερωτηση στην διαφημιση ηταν "Τι ειναι αυτο που κοιτας??"(Διαφημιση για γυναικεια εσωρουχα...)
Σε αυτο το σημειο που ειναι ο δρομος παει αριστερα ή δεξια.Ειμαι σιγουρος ομως οτι ολο και καποιος θα κοντεψε να παει εκει....που κοιταγε(ευθεια στον τοιχο)
Αν περναγες απο κει σιγουρα θα θυμασαι την διαφημιση αυτη![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
μπααααα..ποιο πολυ κοιταω τα ζωνταναΑρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Οχι ακομα!!!Αλλα πιο ωραια ηταν το καλοκαιρι οταν ειχαν βαλει μια διαφημιση μιας δεσποινιδας γυμνης απο την μεση και πανω.Η κοπελα ειχε...πλουσια προσοντα τα
οποια τα καλυπτε με τα χερια της σταυρωμενα.Και η φοβερη ερωτηση στην διαφημιση ηταν "Τι ειναι αυτο που κοιτας??"(Διαφημιση για γυναικεια εσωρουχα...)
Σε αυτο το σημειο που ειναι ο δρομος παει αριστερα ή δεξια.Ειμαι σιγουρος ομως οτι ολο και καποιος θα κοντεψε να παει εκει....που κοιταγε(ευθεια στον τοιχο)
Αν περναγες απο κει σιγουρα θα θυμασαι την διαφημιση αυτη![]()
στα πεζοδρομια........
![]()
![]()
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....