Θα ήταν καλύτερο να μην συγκρίνουμε ή φωτογραφίζουμε forum.Δεν έχει νόημα.Το καθένα έχει τον χαρακτήρα του και για αυτό το επιλέγει ο καθένας.![]()
![]()
Θα ήταν καλύτερο να μην συγκρίνουμε ή φωτογραφίζουμε forum.Δεν έχει νόημα.Το καθένα έχει τον χαρακτήρα του και για αυτό το επιλέγει ο καθένας.![]()
![]()
ωραία μέρα σήμερα
![]()
Να πω και εγώ την γνώμη μου ως μέλος του moto.gr και έχοντας παρακολουθήσει την πορεία του στον χρόνο.
Το forum είναι το μέσω, και είναι απλά ένα ελεύθερο βήμα για οποίον έχει γίνει μέλος στο site.
To παλαιότερο forum είχε περσότερο χαβαλέ, το νέο δεν έχει, το παλαιότερο forum είχε περισσότερη ποιότητα, είχε περισσότερη σοβαρότητα, είχε περσότερο αλάτι, ποιο χαρούμενα χρώματα,….. κλπ Συγνώμη αλλά αυτά είναι παπαριές και διαφωνώ απόλυτα, γιατί πολύ απλά Ο ΚΟΣΜΟΣ που είναι online και γράφει ΕΙΝΑΙ το forum, εάν έχεις όρεξη για χαβαλέ το forum έχει χαβαλέ, καπάκι έχεις την ανάγκη να γράψεις ένα σοβαρό post (ότι μπορεί να θεωρηθεί σοβαρό τεσπα) το forum είναι σοβαρό.
Εάν ασχοληθείς με τον μαλάκα ο μαλάκας θα ασχοληθεί μαζί σου, εάν βρίσεις θα σε βρίσουνε και εάν εκφυλίσεις το σοβαρό θέμα κάποιου κάποια στιγμή θα γίνει το ίδιο με το δικό σου σοβαρό θέμα.
Πάντα θα υπάρχουν άτομα τα οποία δεν συμφωνούμε, πάντα θα υπάρχουν άτομα που μοναδικό πράγμα που θα έχουν να πούμε είναι ο χαβαλές και καμία ουσία για του υπόλοιπους, πάντα θα υπάρχουν άτομα που μπήκανε γράψανε, και μετά χάθηκαν, αυτό σημαίνει ελεύθερο βήμα, αυτό σημαίνει κοινωνία (έστω και διαδικτυακή)
Η άποψη μου είναι οτι τον σεβασμό και την ουσία και τον χαβαλέ δεν τα απαιτείς, τα επιδιώκεις και τα κερδίζεις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Να πω και εγώ την γνώμη μου ως μέλος του moto.gr και έχοντας παρακολουθήσει την πορεία του στον χρόνο.
Το forum είναι το μέσω, και είναι απλά ένα ελεύθερο βήμα για οποίον έχει γίνει μέλος στο site.
To παλαιότερο forum είχε περσότερο χαβαλέ, το νέο δεν έχει, το παλαιότερο forum είχε περισσότερη ποιότητα, είχε περισσότερη σοβαρότητα, είχε περσότερο αλάτι, ποιο χαρούμενα χρώματα,….. κλπ Συγνώμη αλλά αυτά είναι παπαριές και διαφωνώ απόλυτα, γιατί πολύ απλά Ο ΚΟΣΜΟΣ που είναι online και γράφει ΕΙΝΑΙ το forum, εάν έχεις όρεξη για χαβαλέ το forum έχει χαβαλέ, καπάκι έχεις την ανάγκη να γράψεις ένα σοβαρό post (ότι μπορεί να θεωρηθεί σοβαρό τεσπα) το forum είναι σοβαρό.
Εάν ασχοληθείς με τον μαλάκα ο μαλάκας θα ασχοληθεί μαζί σου, εάν βρίσεις θα σε βρίσουνε και εάν εκφυλίσεις το σοβαρό θέμα κάποιου κάποια στιγμή θα γίνει το ίδιο με το δικό σου σοβαρό θέμα.
Πάντα θα υπάρχουν άτομα τα οποία δεν συμφωνούμε, πάντα θα υπάρχουν άτομα που μοναδικό πράγμα που θα έχουν να πούμε είναι ο χαβαλές και καμία ουσία για του υπόλοιπους, πάντα θα υπάρχουν άτομα που μπήκανε γράψανε, και μετά χάθηκαν, αυτό σημαίνει ελεύθερο βήμα, αυτό σημαίνει κοινωνία (έστω και διαδικτυακή)
Η άποψη μου είναι οτι τον σεβασμό και την ουσία και τον χαβαλέ δεν τα απαιτείς, τα επιδιώκεις και τα κερδίζεις.
![]()
συμφωνώ και συνηπογράφω!!
![]()
'Όσα φώτα κι αν ανάψεις,
το σκοτάδι δε νικιέται,
απ' τα ίδια σου τα μάτια σα γενιέται".
ΤΕΛΟΣ
agapiti sinan8ropoi stamatiste na 8etete orous simperiforas epikinonias ke alon oron atomikis krisis ke apolafste tin polifonia tin polisilektikotita ke ola afta ta omorfa pou sin8etoun aftin tin mikri kinonia
ke katalavete oti opos iparxi o ka8e enas apo emas edo etsi iparxoun ta panta
osi 8elete oliklirotika ka8estota ke edo sto forum na katalavete oti afto ine adinato se la8os topo to psaxnete
gia afto afiste ton ka8e ena na ine o eaftos tou na ekfrazete opos ekinos pistevi oti ine sosto ke an i simperifora tou ine enoxlitiki iparxi panta to peri8orio gia afton
ke i apantisi olon sto arxiko erotima ine giati idame fos ke mpikame
ke pername kala ke goustaroume
filosofia 8eli
diladi an mpikame gia xavale i gia na antalaksoume apopsis gia to pleksimo imaste polites defteris katigorias?
ke gia na gino pio safis i pio sosti apantisi sto arxiko erotima ine
aoua
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
ΚΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩΩΩΩΩΩΑρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Η άποψη μου είναι οτι τον σεβασμό και την ουσία και τον χαβαλέ δεν τα απαιτείς, τα επιδιώκεις και τα κερδίζεις.![]()
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
1. Δεν είπε κανείς το αντίθετο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
1. Το forum είναι το μέσω, και είναι απλά ένα ελεύθερο βήμα για οποίον έχει γίνει μέλος στο site.
2. To παλαιότερο forum είχε περσότερο χαβαλέ, το νέο δεν έχει, το παλαιότερο forum είχε περισσότερη ποιότητα, είχε περισσότερη σοβαρότητα, είχε περσότερο αλάτι, ποιο χαρούμενα χρώματα,….. κλπ Συγνώμη αλλά αυτά είναι παπαριές και διαφωνώ απόλυτα, γιατί πολύ απλά Ο ΚΟΣΜΟΣ που είναι online και γράφει ΕΙΝΑΙ το forum.
3. Η άποψη μου είναι οτι τον σεβασμό και την ουσία και τον χαβαλέ δεν τα απαιτείς, τα επιδιώκεις και τα κερδίζεις.
2. Νανά ένα μήλο!Ε τι είπα ρε Γιώργο εγώ?Ο κόσμος είναι το Forum.Ποιος είναι?Άσε που εγώ δεν μίλησα για ποιότητα ή οτιδήποτε άλλο.ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!Δεν ζήτησα να συμφωνήσει κανείς μαζί μου.Και ούτως ή άλλως το ποστ για άλλο λόγο το έβαλα.Και αλλού πήγε.Και ναι δεν μου αρέσει έτσι όπως είναι.Και γουστάρω τον χαβαλέ πολύ!Και το ξέρεις.Πρώτος εγώ στον χαβαλέ.Αλλά ΧΑΒΑΛΕ!Όχι γιούργια και δεν γαμιέ βάζω και μια φατσούλα που γελάει και όλα καλά έκανα χαβαλέ.Ίσως να είναι λάθος μου να το συγκρίνω με παλιά.Αλλά είναι και αναπόφευκτο.Θα μου πεις και δίκιο θα έχεις "Ε ρε μάγκα μην συμμετέχεις αν δεν το γουστάρεις, όπως έκαναν και τόοοσοι άλλοι"Δεν θα έχεις άδικο να μου το πεις αλλά δεν είναι και το ζητούμενο αυτό πιστεύω.Απλά αυτή η διαδικτιακή παρέα που συμμετέχω εδώ και 2 χρόνια κάπου δεν μου αρέσει τελευταία.Είτε καφές λέγεται αυτό είτε συμμετοχή σε ποστ.Ούτε να αλλάξω κάτι προσπαθώ, ούτε μπορώ.Αν θέλεις μαζί με ΑΛΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ πέταξα και εγώ άλλη μία με αυτό το ποστ!Δεν έγινε και τίποτα.Έγινε?
3. Τώρα αυτό δεν το κατάλαβα.Σωστό είναι αλλά μάλλον άσχετο.
Και τέλος δεν χρειάζεται να πω κάτι εγώ ή κάποιος άλλος.Το βλέπεις και μόνος σου πόσα μέλη δεν συνεχίζουν πλέον να γράφουν και να συμμετέχουν γενικά.Και άμα τους ρωτήσεις θα σου πουν και τον λόγο.Απλώς εγώ πριν σταματήσω απλά το αναφέρω.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bikersonly
.Πρώτος εγώ στον χαβαλέ.Αλλά ΧΑΒΑΛΕ!Όχι γιούργια και δεν γαμιέ βάζω και μια φατσούλα που γελάει και όλα καλά έκανα χαβαλέ..
Και τέλος δεν χρειάζεται να πω κάτι εγώ ή κάποιος άλλος.Το βλέπεις και μόνος σου πόσα μέλη δεν συνεχίζουν πλέον να γράφουν και να συμμετέχουν γενικά.Και άμα τους ρωτήσεις θα σου πουν και τον λόγο.Απλώς εγώ πριν σταματήσω απλά το αναφέρω.![]()
Ετσι ακριβώς..
www.copacampagnia.gr
GIA MENA TO FORUM SHMENEI PAREA!
KAI ME TH PAREA...TA KANEIS OLA...
TSAKONESE ,KANEIS XABALE ,PROBLHMATIZESE,KTL....OLA ME TO KAIRO TOYS..KAI O KOLIOS TON AYGOYSTO!
APO OLA OSA EXO DEI EDO MESA.....PRAGMATIKA TIPOTA DE ME EXEI XALASEI!
ELPIZO NA PARAMEINOYME PRAGMATIKOI KAI NA EIMASTE OLOI MIA ''PAREA''!
![]()
![]()
![]()
NA SAS PO TORA ;;;;;
MPORO NA TO XALASO KAI AYTO TO POST ME LIGO ...ASXHMO XABALE...KAI NA GINOYME OLOI PALI KOLOS;;
E;;;;![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
GIA MENA TO FORUM SHMENEI PAREA!
TSAKONESE ,KANEIS XABALE ,PROBLHMATIZESE,KTL....OLA ME TO KAIRO TOYS..KAI O KOLIOS TON AYGOYSTO!
APO OLA OSA EXO DEI EDO MESA.....PRAGMATIKA TIPOTA DE ME EXEI XALASEI!
ELPIZO NA PARAMEINOYME PRAGMATIKOI KAI NA EIMASTE OLOI MIA ''PAREA''!
![]()
![]()
![]()
NA SAS PO TORA ;;;;;
MPORO NA TO XALASO KAI AYTO TO POST ME LIGO ...ASXHMO XABALE...KAI NA GINOYME OLOI PALI KOLOS;;
E;;;;![]()
![]()
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ti 8a imaste edo to mikro spiti sto livadi?
i kamia ekpompi sines8imatikis prosegkisis ton anagkon tis egkimonousas ginekas ston 21 eona..............
![]()
![]()
![]()
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Έλα ρε Σπυράκο!Που είσαι?Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
1. GIA MENA TO FORUM SHMENEI PAREA!
2. ELPIZO NA PARAMEINOYME PRAGMATIKOI KAI NA EIMASTE OLOI MIA ''PAREA''!
3. NA SAS PO TORA ;;;;;
E;;;;![]()
![]()
1. Σωστός.ΠΑΡΕΑ!
2. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!! Τι να παραμείνουμε?
3. Ε ώρα του είναι.Αρκετά άντεξε.χαχα!!Έχεις όλο το ελεύθερο πάντως.Μην μου καταπιεστείς κι όλας.
Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο νιώθεις θιγμένος και μου απαντάς προσωπικά?!?!?.
Επίσης ρε Μιχάλη σε αυτή την απάντηση σου θα ήθελα να μου ξεκαθαρίσεις δύο πράγματα γιατί οκ, αυτονόητα μερικά πράγματα αλλά από λογική συνέχεια πάσχουμε.
Εμείς είμαστε το forum, εμείς διαμορφώνουμε τον χαρακτήρα του κλπ («να να ένα μήλο»), εδώ έρχεται και κολλάει η συνέχεια… δηλαδή θεωρείς ότι εσύ είσαι το forum αλλά δεν έχεις μερίδιο ευθύνης για την «κατάσταση» (όπως λες) που έχει φτάσει στο forum που αυτή την στιγμή διαβάζεις. Ε? ή ότι αυτοί που θεώρησαν ότι η παλιά καλή παρέα έχει διαλυθεί και πάει και ζούμε με τις αναμνήσεις και άντε γεια είσαι σοβαροί και τους ενδιαφέρει η παρέα ή για το forum ή απλά πέρασαν την φάση τους και τώρα βρίσκονται σε άλλη?
Τώρα νομίζω ότι θα κατάλαβες που κολλάει το #3 και για ποιο λόγο δεν σχολιάζω την τελευταία σου παράγραφο.
Α!Και κάτι ακόμα.Αφού είναι ελεύθερα τα πράγματα και ο καθένας κάνει ότι του καυλώσει ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ FORUM και δεν καταπιεζόμαστε τότε ΜΗΝ ξανακούσω κανέναν να λέει γιατί γαμάει ο καθένας το κάθε ποστ.Χαβαλέ κάνει μωρέ δεν τρέχει μία.Ε τι να καταπιεστεί?Και να τα βγάλει αλλού?Όχι!Να τα βγάλει εδώ μέσα!
Υ.Γ Ακόμα δεν έχετε δει να γαμάνε ποστ.Πιστέψτε με! Αλλά αφού σας αρέσει τόσο πολύ ο "ΧΑΒΑΛΕΣ" καμία αντίρρηση!Ίσως να είμαι εγώ ο ξενέρας μωρέ.
SE PISTEYO RE!
KRATA GERA RE XENEROTE...O XABALES DE THA PETHANEI!![]()
![]()
![]()
![]()
XENEROTOS EISAI;;;POIES MEEEEEREEEEEES;;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από bikersonly
Α!Και κάτι ακόμα.Αφού είναι ελεύθερα τα πράγματα και ο καθένας κάνει ότι του καυλώσει ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ FORUM και δεν καταπιεζόμαστε τότε ΜΗΝ ξανακούσω κανέναν να λέει γιατί γαμάει ο καθένας το κάθε ποστ.Χαβαλέ κάνει μωρέ δεν τρέχει μία.Ε τι να καταπιεστεί?Και να τα βγάλει αλλού?Όχι!Να τα βγάλει εδώ μέσα!
Υ.Γ Ακόμα δεν έχετε δει να γαμάνε ποστ.Πιστέψτε με! Αλλά αφού σας αρέσει τόσο πολύ ο "ΧΑΒΑΛΕΣ" καμία αντίρρηση!Ίσως να είμαι εγώ ο ξενέρας μωρέ.
Kαι μετά θίχτηκες όταν διάβασες την λέξη παπαριές στο post μου (που δεν αναφερόταν και σε εσένα αποκλειστικά)
Τελικά μου άρεσε αυτό που έγραψα «Τον σεβασμό και την ουσία και τον χαβαλέ δεν τα απαιτείς, τα επιδιώκεις και τα κερδίζεις».