ο νικος ο σαρδαμπηκουλαςΑρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΚΟΥΤΙ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ποιες διαμαχες ρε,καρφι στ'ανεκδοτα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ο νικος ο σαρδαμπηκουλαςΑρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΚΟΥΤΙ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ποιες διαμαχες ρε,καρφι στ'ανεκδοτα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old
ΑΑΑΑΑΑντε γειά.
πάω να την πέσω για ύπνο...........................
:ZZZ:
Re, plaka mas kaneis...? Auta einai ta kalutera....Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΟ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.......![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
ΑΑΑΑΑΑντε γειά.
πάω να την πέσω για ύπνο...........................
:ZZZ:
επ! μηπως πηρες μπυρες και οι υπόλοιποι περιμένουμε;
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙΣ LAMBORGHINI??? ΕΓΩ ΤΟ ΨΙΛΟ ΕΔΩΣΑ ΔΙΚΑΒΑΛΛΟ ΜΕ 350Ζ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 150 ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΜΑΖΙ.ΕΚΤΟΣ
μετα τα 150?
φυσικό είναι σε επιταχύνσεις να είσαι πιο γρήγορος.....
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
ναι καλα!Αρχικά δημιουργήθηκε από tool
ποιες διαμαχες ρε,καρφι στ'ανεκδοτα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
κανονιστε να γινει μαντρι #2![]()
![]()
![]()
![]()
ο συνεπιβατης σε τι φταιει και τον βαζεις σε κινδυνο????Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
ΤΟ ΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΒΑΛΟ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ 170 ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΟΝΤΕΥΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΕΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΦΙΞΙΜΟ.ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΑΝ ΦΡΕΝΑΡΩ (ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΑ...)ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ER ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ.
το original α-μηχανο™ μελος
valentino οταν θα δεις καποιον να στριβει χωρις να πεφτει στα φρενα με 180 τι θα κανεις μετα?.Ε θα μπεις στο forum να βρισεις κανενα να σου φυγουν τα νευρα που απεκτησες απ'την κουλαμαρα σουστη στροφη.Α το νου σου δεν πηρες κανενα πυραυλο και οι μισοι εδω μεσα σε κερνανε τσαγακι καθως και ενα 40% των αυτοκινητωνΑρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ.ΤΟ'ΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ER ...ΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ER.ΜΕ ΤΕΛΙΚΕΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΡΡΓΙΑ ΕΓΝΑΤΙΑ ΠΙΣΤΑ.ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ-ΠΙΣΤΑ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ 3 ΔΕΞΙΕΣ(ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ) ΠΡΙΝ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΛΕΙΣΤΗ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ.ΕΚΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΡΓΩ ΠΟΛΥ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ 185 ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 120 ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΟΥ ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΓΚΑΖΙ. ΤΟ ΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΒΑΛΟ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ 170 ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΟΝΤΕΥΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΕΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΦΙΞΙΜΟ.ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΑΝ ΦΡΕΝΑΡΩ (ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΑ...)ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ER ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ.
Τσαγάκι? και τήλιο και φασκόμηλο......τελος πάντων...... δηλαδή εγώ δεν μπορώ να βρίζω το γνωστό αγνωστο θύμα? θα με χαρακτηρίσετε νευρικό? τι ΄ναι αυτά ρε μια απόλαυση έχουμε στην ζωή και αμέσως να μας την πείτε....... bartlalaaaakoooo που είσαι παιδί μου έλα στον θείοοοοοοΑρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
valentino οταν θα δεις καποιον να στριβει χωρις να πεφτει στα φρενα με 180 τι θα κανεις μετα?.Ε θα μπεις στο forum να βρισεις κανενα να σου φυγουν τα νευρα που απεκτησες απ'την κουλαμαρα σουστη στροφη.Α το νου σου δεν πηρες κανενα πυραυλο και οι μισοι εδω μεσα σε κερνανε τσαγακι καθως και ενα 40% των αυτοκινητων![]()