τελος καλο ολα καλα .....![]()
τελος καλο ολα καλα .....![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
Κατ' αρχάς να ναι καλά το παλικάρι που την γλύτωσε έτσι . Κρατάτε αποστάσεις στην εθνική.Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Ο fucking nigga είχε τίποτε χαρτιά, ασφάλεια κλπ κλπ;;;
Τώρα όσο για σένα που έγραψες το παραπάνω τι να πώ. Εδώ μιλάμε για μιά καραμπόλα με 3 οχήματα. Πως γίνεται να μιλάς έτσι μόνο για τον μεσαίο δεν το καταλαβαίνω. Γιατί δεν λες και τίποτα για τον fucking greek που έπεσε πίσω από τον fucking nigga?![]()
Έλεος με τον ρατσισμό :a37:
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
:hypnotize
Ase ta kerakia kai piase kamia lampada.
Synxaritiria gia tin antidrasi sou. Na sai kala![]()
Τύφλα ν'άχει ο Rossi! Είσαι απίστευτος φίλε!![]()
Πάντως δεν σε βλέπω να φτιάχνεις τη μηχανή γρήγορα γιατί αν ανάψεις όλα τα κεράκια που σου πρότειναν οι αποπάνω δεν θα σου μείνει μια!!!
![]()
Oldman αν ο μπροστινός που φρέναρε αρχικά, δεν είχε ανοικτό δρόμο μπροστά του, δεν ξέρω τι θα γινότανε.
Μάλλον δεν θα ήμουν εδώ.
Τώρα για το van, απ ότι είπε ο άνθρωπος, δεν είδε στοπ να ανάβουν απο το Tipo, είδε μόνο καπνό (από το λάστιχό μου).
Μάλλον το Tipo δεν φρενάρισε καθόλου, έτσι εξηγείται ότι σταματήσαμε μετά από 150 μέτρα. Στην ουσία μάλλον τον φρεναρισε σιγά σιγά το μηχανάκι......
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Μιλάω για τον fucking nigga για τον απλούστατο λόγο ότι εξαιτίας του ξεκίνησε το ατύχημα. Ο πίο πίσω είναι επίσης fucking asshole. Δεν είναι παλληκάρι θέμα ρατσισμού. Είναι ότι οι μαυρούκοι κυκλοφορούν με τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΣΗ!!!!!
Αρη, καλες ηρεμιες και δωσε στα παιδια σου, στην οικογενεια σου και σε εμας ενα τεραστιο χαμογελο αφου εισαι σωος....![]()
περαστικα ηρωα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα μπορούσαμε να ανοίξουμε τεράστεια συζήτηση αλλά σέβομαι το γεγονός ότι το thread έχει άλλο θέμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Μιλάω για τον fucking nigga για τον απλούστατο λόγο ότι εξαιτίας του ξεκίνησε το ατύχημα. Ο πίο πίσω είναι επίσης fucking asshole. Δεν είναι παλληκάρι θέμα ρατσισμού. Είναι ότι οι μαυρούκοι κυκλοφορούν με τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΣΗ!!!!!
Και πάλι να σαι καλά
sapila racing
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
πάλι καλά που γλύτωσες τα χειρότερα!!!
ήσουν πολύ τυχερός φίλε
λαμπάδα να ανάψεις
![]()
Common Sense is not that COMMON after all!!!!
Άντε να καλμάρεις τώρα μετά από τέτοιο συμβάν...![]()
Ευτυχώς που είσαι σώος και μπορείς να το διηγείσαι φίλε...
Πάντα όρθιος...
:smilea:
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
![]()
Το μόνο που μετράει τώρα είναι πως είσαι καλά...
Όλα τα άλλα θα φτιάξουν...
![]()
πάντα όρθιος φίλε!
τελικά με πόσα έπεσες? Φορούσες φόρμα?![]()
![]()
![]()
![]()
Τ' είπες τώρα ρε Sapila...
Αφού έμεινες τόση ώρα όρθιος.. γλύτωσες τα χειρότερα!
πάλι καλά...
![]()
τι να λέμε τώρα....
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τελικά έπεσα με πολύ λίγα, δεν φορόυσα φόρμα (στη δουλειά πήγαινα) και έχω ένα ψιλό χτύπημα στο γόνατο.Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
πάντα όρθιος φίλε!
τελικά με πόσα έπεσες? Φορούσες φόρμα?![]()
Φορούσα κράνος, μπουφάν γαντια και μπότες.
Τώρα που σας γράφω είμαι στη δουλειά μου και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω......
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Καταρχην περαστικα
θελουν προσοχη και τα δυο ρευματα οποιαδηποτε ωρα ειτε με αυτοκινητο ειτε με μηχανη
Το βραδυ δε αποφευγω να βγω εθνικη με τη μηχανη γιατι εχω δουν πολλα τα ματια μου με τους κουτακιδες