"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
υπαρχουν αποδειξεις γι αυτα που λες? ουτε το πρωτο "νομιζω" οτι ισχυει.. δεν εχει αποδειχθει κατι...βεβαιως προτιμουμαι και ειναι οντως σωστο να λαμβανουμε τα μετρα μας (ορια ακτινοβολιων, αποστασεις απο ευαισθητες ομαδες ατομων (νοσοκομεια, σχολεια) πριν ακομα αποδειχθει κατι ... αλλα ακομα πιο σιγουρος ειμαι για το δευτερο...στις μεγαλες πολεις δεν ειναι εφικτο να γινει κατι τετοιο γιατι θα επρεπε να μπουν πολυ πιο ισχυρες κεραιες συνεπως κατα την αποψη σου και πιο επικινδυνες.στις μικρες ειναι πιο ευκολο για ολους και ετσι γινεται ...τις βαζουν καπου πιο μακρυα ωστε να πιανουν και την τριγυρω περιοχη... δεν πληρωνουν νοικια κτηρια κτλ σημα υπαρχει αρκετο .. οποτε ολοι ειναι ευχαριστημενοιΑρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
Η ακτινοβολία που εκπέμπει η κεραία κινητής τηλεφωνίας είναι αρκετή για να αποκτήσεις αρκετά ευχάριστα νοσήματα.
Στην ΕΕ υπάρχει νόμος που απαγορεύει τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας να βρίσκονται σε απόσταση λιγότερη των 500 μέτρων.
γιατι ολοι κατηγορουν τις κεραιες και για τα κινητα τους δεν λενε τιποτα ή δεν περιοριζουν λιγο την χρηση τους...?
προσωπικα με αυτα τα λιγα που ξερω αν θα μας βρει κατι .... δεν θα ειναι απο την μεγαλη κεραια... αλλα απο την μικρη...που βαζουμε διπλα στο κεφαλι μας...
παντως προσωπικα προτιμω να εχω την κεραια πανω απο το κεφαλι μου παρα.... κανα δυο πολυκατοικιες πιο διπλα...
Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως για να βάλει κάποιος κεραία θα πρέπει να πάρει άδεια από τέσσερα υπουργεία. Ένα από αυτά είναι που δεν την δίνει με τίποτα. Δεν ξέρω ποια είναι αυτά, αλλά αν εξαρτάται από υποργεία καταλαβαίνετε πως υπάρχει και η πιθανότητα του λαδώματος!!!!
Και τις άδειες τις βγάζει η εταιρία! Έχει την άνεση να δώσει κάτι παραπάνω!
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Εγώ δεν έχω πρόβλημα να ξηλώσω όποια κεραία είναι παράνομη ….το πώς θα την ξεχωρίσω είναι το θέμα !!!!!![]()
Πας κοντα και σε πιανει μια ζαλάδα....Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Εγώ δεν έχω πρόβλημα να ξηλώσω όποια κεραία είναι παράνομη ….το πώς θα την ξεχωρίσω είναι το θέμα !!!!!![]()
μια σκοτοδίνη!!!!
Και βέβαια το κινητό σου έχει σήμα καμπάνα!!!!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Πας κοντα και σε πιανει μια ζαλάδα....
μια σκοτοδίνη!!!!
Και βέβαια το κινητό σου έχει σήμα καμπάνα!!!!
![]()
![]()
….κατάλαβα !!! Το βγάλαμε το μεροκάματο και σήμερα !!!!!!![]()
Φροντίζουμε για σας!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
….κατάλαβα !!! Το βγάλαμε το μεροκάματο και σήμερα !!!!!!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Φροντίζουμε για σας!!!!
![]()
![]()
...χωρίς εσάς
![]()
![]()
Χαχαχαχα, έγραψες ρε άτιμε 1 σειρά κειμένου και περιμένεις εγώ να γράψω μια σελίδα;Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Για πες Alexander (ναι αυτός θα μας πει...)
Μπααααα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
Έτσι κάνει ο OldMan :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Alexander
Χαχαχαχα, έγραψες ρε άτιμε 1 σειρά κειμένου και περιμένεις εγώ να γράψω μια σελίδα;
Μπααααα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε δεν πας να κάτσεις κάτω από τους κροσσούς συμβολής του καρδιοειδούς κύματος εκπομπής των εν λόγω κεραιών, μπας και πάρει μπροστά με την μια το @#$& CBF σου ....!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Έτσι κάνει ο OldMan :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Πάντα με την 1η παίρνει αν δεν έχω πατήσει κατά λάθος το kill switch και αν δεν έχω ταχύτητα και stand ανοιχτό :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ρε δεν πας να κάτσεις κάτω από τους κροσσούς συμβολής του καρδιοειδούς κύματος εκπομπής των εν λόγω κεραιών, μπας και πάρει μπροστά με την μια το @#$& CBF σου ....!!!!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
..... τους κροσσούς συμβολής του καρδιοειδούς κύματος εκπομπής των εν λόγω κεραιών,.....
Γεια σου ρε φερεσυχνε παππού.
αυτοκολλητακι, κεράσεις ?
Απ΄τους δυο μας ποταμούς
θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.
Διαμορφούμενης συχνότητας είμαι, νέε μου !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
Γεια σου ρε φερεσυχνε παππού. [/SIZE]
![]()
![]()
![]()
Φυστικί μπουρδελάκι, βάλεις φωτιά μόνος σου (να γλυτώσω τον κόπο) ???Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
αυτοκολλητακι, κεράσεις ?
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...