Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 37

Θέμα: Πίστα στο Αιγίνιο?

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Βρε Χρηστο μου συμφωνω για τα ορια τα εχουμε πει αλλωστε...Αλλα στο Αιγινιο και τα ορια να κυνηγας δεν ειναι μεγαλες οι ταχυτητες...Καλυτερα να τον πριξουμε να βαλει μια καλη μποτα και η κορντουρα θα τον καλυψει...Και Χρηστο μου οταν επεσα τοτε, δυστηχως κυνηγουσα τα ορια μου, και χρειαστηκε να πεσω για να μαθω, αλλα η κορντουρα με καλυψε....
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Ωχ... κακό όνομα έχω στην πιάτσα...

Οχι ρε αλοιμονο ειδικα εγω δεν θα πω κακη κουβεντα...Αλλα εχω διαβασει πολλες φορες τις αποψεις σου για τις πιστες και ηξερα οτι θα διαφωνησεις...
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Βρε Χρηστο μου
    ...........................
    Και Χρηστο μου
    ...........................

Αμα αρχισαμε τα "Χρηστο μου" και "Πανουργια μου" ....

Το βλεπω εγω ....

Στις θα καταληξουμε παλι ...

:rotflmao:

... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Οχι ρε αλοιμονο ειδικα εγω δεν θα πω κακη κουβεντα...Αλλα εχω διαβασει πολλες φορες τις αποψεις σου για τις πιστες και ηξερα οτι θα διαφωνησεις...
    Δυστυχώς οι περισσότεροι έχουμε μία κακή ανάμνηση...

Δεν ξέρω αλλά έχω την εντύπωση ότι καμμία κορντούρα δεν θα είχε αυτή την αντοχή σε πτώση με 150 και σύρσιμο μέσα στο χαντάκι με τα κοτρώνια...

Μπορεί να είναι απλά το δικό μου κόλλημα μετά την σαβούρδα αλλά δεν έπαθα ούτε γρατζουνιά παρότι στο τέλος σκίστικε ακόμα και το δέρμα...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	derma.jpg 
Προβολές:	192 
Μέγεθος:	56,9 KB 
ID:	42254
    Θάνος..

Χρηστο μου, αγαπη μου...Δεν μπορω να κρατηθω συγνωμη....

Θανο (δεν σε λεω μου γιατι θα εχουμε ζηλειες) δεν εχω δυστηχως στο λαπτοπιον φωτογραφια να σου δειξω το μπουφαν (κορντουρα) πως εγινε μετα απο συρσιμο μετρημενο περιπου 800 μετρα, ελιωσε μεν, αλλα με κρατησε και τα προστατευτικα του με εσωσαν..Ηταν 190 χιλιομετρα και οχι 150 και αντιστοιχα και εγω τοτε πιστεψα στη κορντουρα

Χρηστο μου, αγαπη μου...Δεν μπορω να κρατηθω συγνωμη....

Θανο (δεν σε λεω μου γιατι θα εχουμε ζηλειες) δεν εχω δυστηχως στο λαπτοπιον φωτογραφια να σου δειξω το μπουφαν (κορντουρα) πως εγινε μετα απο συρσιμο μετρημενο περιπου 800 μετρα, ελιωσε μεν, αλλα με κρατησε και τα προστατευτικα του με εσωσαν..Ηταν 190 χιλιομετρα και οχι 150 και αντιστοιχα και εγω τοτε πιστεψα στη κορντουρα
    Χαχαχα οκ πάσο!

Μπορεί να είμαι και υπερβολικός..
    Θάνος..

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Τελικα ομως το προβλημα στο να μπει καποιος στην ερημη πιστα του αιγινειου ειναι αν θα φοραει κορντουρα η δερμα για το αν θα γδαρθει λιγοτερο η περισσοτερο ???

Μηπως το αν θα μπορει να ερθει ασθενοφορο στην πιστα μιας και το ατυχημα θα το εχουμε σιγουρα ???

Ε.. Δεν ξερω ρε παιδια αν η αποτροπη για να μπει ο stavrobeis στην ερημη πιστα να πρεπει να με κανει να του πω οτι... << Επειδη δεν εχεις λεφτα για φορμα τραβα δοκιμασε το μηχανακι σου στην ασφαλεια που προσφερουν η εθνικη οδος και τα στροφιλικια της επιδαυρου μιας και η κορντουρα σου δεν θα αντεξει στο συρσιμο στην ασφαλτο του αιγινειου>> ( λες και θα αντεξει στο συρσιμο ενος επαρχιακου απλου δρομου η της εθνικης οδου )..

Μηπως τελικα η λυση ειναι.. Να παει ο φιλος stavrobeis στην πιστα του αιγινειου, απαραιτητα με καλη παρεα, να δοκιμασει και να ευχαριστηθει το μηχανακι του στα ορια που θετει η λογικη ενος φυσιολογικου αναβατη που ξερει τα ορια του ! Εστω με το καλο κορντουρα μπουφανακι χωρις ομως να εχει τον φοβο μιας συγκρουσης με ιχ η σφιχταγκαλιασματος με μπαριερες ( συμβαν πολυ χειροτερα απο μια απλη πτωση με οσα ) ??? Εκτος αν συγκεκριμενα το αιγινειο εχει παγιδες λογο ερημωσης που εγω αγνοω οποτε παω πασο !!!! Ξερω και καταλαβαινω, οτι μια πιστα σε κανει να θες να κανεις το κατι παραπανω, λογο της ελειψης φοβου για κυνδινο ατυχηματος με ασταθμητους παραγοντες που υπαρχουν στο θεμα γρηγορη οδηγηση σε δημοσιο δρομο. Αλλα η γνωμη μου ειναι οτι πιο ακυνδινη μια συνεχομενη γρηγορη οδηγηση σε ερημη πιστα , παρα γρηγορη οδηγηση με εξαρσεις σε δημοσιο δρομο !!!

Χωρις διαθεση αντιπαραθεσης...

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Τελικα ομως το προβλημα στο να μπει καποιος στην ερημη πιστα του αιγινειου ειναι αν θα φοραει κορντουρα η δερμα για το αν θα γδαρθει λιγοτερο η περισσοτερο ???

Μηπως το αν θα μπορει να ερθει ασθενοφορο στην πιστα μιας και το ατυχημα θα το εχουμε σιγουρα ???

Ε..Να δοκιμασει το μηχανακι του ο φιλος stavrobeis στην ασφαλεια που προσφερουν η εθνικη οδος και τα στροφιλικια της επιδαυρου...

Μηπως τελικα η λυση ειναι.. Να παει ο φιλος stavrobeis στην πιστα του αιγινειου, απαραιτητα με καλη παρεα, να δοκιμασει και να ευχαριστηθει το μηχανακι του στα ορια που θετει η λογικη ενος φυσιολογικου αναβατη που ξερει τα ορια του ! Εστω με το καλο κορντουρα μπουφανακι χωρις ομως να εχει τον φοβο μιας συγκρουσης με ιχ η σφιχταγκαλιασματος με μπαριερες ( συμβαν πολυ χειροτερα απο μια απλη πτωση με οσα ) ??? Εκτος αν συγκεκριμενα το αιγινειο εχει παγιδες λογο ερημωσης που εγω αγνοω οποτε παω πασο !!!!

Χωρις διαθεση αντιπαραθεσης...
    Αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι πρέπει να δοκιμάσει το μηχανάκι οπωσδήποτε και λέγοντας δοκιμάσει εννοούμε να το πάει στα όρια, τότε είναι καλύτερα πίστα και με κορντούρα.

Εμείς προτείνουμε λίγη υπομονή και πίστα όταν είναι έτοιμος κομπλέ... αν αυτό είναι εφικτό!
    Θάνος..

Μαυρομιχάλης. .. Το avatar του/της stavrobeis
    Καταρχήν, ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τις γνώμες

Θελω να πω πως οδηγω 10 χρόνια και πλέον πιστευω πως εχω τα μυαλα στο κεφάλι μου...όσο γίνεται.....:wacko:

Οπότε, δεν εχω καμια διαθεση να δοκιμασω το μηχανακι στα ορια μιας και δεν εχω καμια σχεση προς στιγμην με πιστες...απλα θελω να παω για την εμπειρια, το χαβαλε κτλπ....οχι για αγωνες (ακομα τουλαχιστον )
    Χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν παιζει να γινει στραβη, σκεφομαι να παω αρκετα χαλαρα οπου και να παω....

Αν παω οπουδηποτε παντως, θα ενημερωσω και θα προσπαθησω να εχω και φωτο...

Ευχαριστώ και πάλι!>!>!>!

Χ

(δε ξέρω να υπογράφω)

www.xristopistoi.tk

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alexo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrobeis
    Φυσικα και καταλαβα οτι δεν υπαρχει διαθεση αντιπαραθεσης!
    Ειμαι πολυ καιρο μελος, παρακολουθω απλα δε γραφω πολυ....

Σχετικα με το δερμα, το ξερω και συμφωνω.. απλα λεω οτι ειναι κριμα να αναγκαστεις να παρεις στολη "μαιμου" που εινα σαφως πιο επικινδυνη απο κορντουρα...αν μιλαμε για καλη δερματινη δε το συζηταω.
    Οσο για την ενοικιαση, σε προλαβα...αφου το ρωταω στον εξοπλισμο Forum.
    Ρωτησα στις Σερρες αν νοικιαζουν και δυστυχως μου ειπαν οχι...Και εδω ρωτησα μαγαζια κτλπ, αλλα κανεις δε ξερει να νοικιαζουν, αν γινοταν ευχαριστως θα το εκανα!
    Μονο στα Tracdays-events-superbike school κτλπ νοικιαζουν...
    Οποτε, τι κανουμε αμα δεν εχουμε 700 κατοσταρικα...Δεν παμε?
    _

Μπορεις να παρεις με δοσεις (για να μπεις νωριτερα) η απο το εξωτερικο( ιταλια)www.market2ruote.com σε πολυ καλες τιμες διαιρετες η ολοσωμες dainese alpinesters η spidi αφου δοκιμασεις το νουμερο....
    fast & safe

Μιας και το υποσχέθηκα, φωτο από Αιγίνιο...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bscap005.jpg 
Προβολές:	129 
Μέγεθος:	17,8 KB 
ID:	43269
    Χ

(δε ξέρω να υπογράφω)

www.xristopistoi.tk

Λοιπόν:

1) Τα δερμάτινα είναι ΠΙΟ ασφαλή
    2) Τα συνθετικά ΕΙΝΑΙ ασφαλή
    3) Κυκλοφορείτε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ περισσότερο με δερμάτινα ή με συνθετικά; Μάλλον με συνθετικά.
    4) Καθημερινά, δηλαδή, ΔΕ σκέφτεστε την ασφάλειά σας;
    5) Έχετε πάει στο Αιγίνιο;
    6) Συγκρίνετε την πίστα του με αυτή των Σερρών;
    7) Σε ποια πίστα είναι ΠΙΟ πιθανό να πέσει ένας μέσος αναβάτης;
    8) ΜΙΑ ΧΑΡΑ είναι τα συνθετικά για το Αιγίνιο.
    9) Εσείς, μπορείτε να περιμένετε να αποκτήσετε δερμάτινο σύνολο για να μπείτε στην πίστα (Σερρών ή Μεγάρων).
    10) ΕΜΕΙΣ (πολλοί) προτιμήσαμε να πάμε στο Αιγίνιο (πολλές φορές) με τα συνθετικά.
    11) ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ πως ΚΑΤΙ έχουμε μάθει - και μας ΒΟΗΘΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
    12) Θα ήταν καλύτερα να "πειραματιστούμε" στο δρόμο;
    13) ΔΕ χρειάζεται να είμαστε ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ σε όλα.

Σταύρος.

Υ.Γ. Την Κυριακή, 9 Απριλίου, θα ξαναπάμε στο Αιγίνιο...
    "Και να, αδερφέ μου, που μάθαμε να κουβεντιάζουμε ήσυχα, ήσυχα, ήσυχα κι απλά"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Barchman
    Λοιπόν:

1) Τα δερμάτινα είναι ΠΙΟ ασφαλή
    2) Τα συνθετικά ΕΙΝΑΙ ασφαλή
    3) Κυκλοφορείτε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ περισσότερο με δερμάτινα ή με συνθετικά; Μάλλον με συνθετικά.
    4) Καθημερινά, δηλαδή, ΔΕ σκέφτεστε την ασφάλειά σας;
    5) Έχετε πάει στο Αιγίνιο;
    6) Συγκρίνετε την πίστα του με αυτή των Σερρών;
    7) Σε ποια πίστα είναι ΠΙΟ πιθανό να πέσει ένας μέσος αναβάτης;
    8) ΜΙΑ ΧΑΡΑ είναι τα συνθετικά για το Αιγίνιο.
    9) Εσείς, μπορείτε να περιμένετε να αποκτήσετε δερμάτινο σύνολο για να μπείτε στην πίστα (Σερρών ή Μεγάρων).
    10) ΕΜΕΙΣ (πολλοί) προτιμήσαμε να πάμε στο Αιγίνιο (πολλές φορές) με τα συνθετικά.
    11) ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ πως ΚΑΤΙ έχουμε μάθει - και μας ΒΟΗΘΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
    12) Θα ήταν καλύτερα να "πειραματιστούμε" στο δρόμο;
    13) ΔΕ χρειάζεται να είμαστε ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ σε όλα.

Σταύρος.

Γεια σου συν-ονόματε...

Και εγώ τα ίδια λέω πάνω κάτω...

Το Σάββατο Αιγίνιο, αλλά ελπίζω να βοηθήσει και ο καιρός....

Καλές βόλτες!

Χ

(δε ξέρω να υπογράφω)

www.xristopistoi.tk

Αρχικά δημιουργήθηκε από Barchman

Γεια σου φίλε, ελπίζω να το διαβάσεις...
    Στο έστειλα και Pm αλλα αν μπορείς να προειδοπειησεις κάποιον, καλό ειναι....

Τωρα γύρισα από Αιγίνιο, μην πας με τιποτα εκτός και αν εχεις εντουρο....μεχρι να μπεις τιγκα στη λάσπη, κόλησα 2 φορες, και το χειροτερο μεσα στη πιστα μετα τη μεγαλη ευθεια περναει ποταμι με νερα μεσα απο την πιστα, αλλα πραγματικα ΠΟΤΑΜΙ..

Εφαγα και μια ψιλοπτωσουλα και ησυχασα....

Οποτε γενικώς, ας περιμένουμε να ανοίξει ο καιρός...

Χ

(δε ξέρω να υπογράφω)

www.xristopistoi.tk

ε ρε γαμώτο επρεπε να περιμένεις.........

η πίστα κατακρατα νερο και πολύ δυσκολα στεγνώνει.......

εμεις μάλλον θα πάμε την κυριακή των Βα'ι'ων και οχι αυριο

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κυριακη δεν παμε καμια πιστα Αιγινιο?
    από spyros33f στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2010, 18:38
  2. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2009, 16:38
  3. Πίστα F1 στο Ηράκλειο Κρήτης
    από MikeG στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2006, 08:27
  4. Πίστα Φόρμουλα 1 στην Ελλάδα
    από greekshadow στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 3