Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 56

Θέμα: και τα τελικα...

Madness? THIS IS SPARTA!! Το avatar του/της Wizard13
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    .Η αληθεια παντως ειναι οτι ο Pedrosa τα καταφερε εξαιρετικα.Σκεφτειτε οτι στον πρωτο το αγωνα στα MotoGp,τερματισε δευτερος.Δεν ειναι και λιγο πραγμα.Βεβαια αν θυμαμαι καλα μονο ο θεος Vale ειχε καταφερει να κερδισει στον πρωτο αγωνα του στα 500.
    Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω, αλλά στο ντεμπούτο του ο Rossi δεν τερμάτισε καν....

Όσο για τον Pedrosa, έχει ήδη αποδείξει ότι μπορεί να γίνει καλύτερος του Rossi. Ας μην ξεχνάμε, ότι ο Rossi πήρε ολα τα παγκόσμια με τη 2η φορά, ενώ ο Pedrosa στα 125 με τη 3η, αλλά στα 250, έχει ήδη 2 στα 2
    Wizard! "Έν οίδα, ότι ουδέν οίδα" - Σωκράτης (469πΧ - 399πΧ)
    [font=Geneva]Το να είσαι το παράδειγμα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να φτάσεις ψηλά, είναι ο μόνος τρόπος - Albert Einstein (1879-1955)[/font]

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Wizard13
    Ας μην ξεχνάμε, ότι ο Rossi πήρε ολα τα παγκόσμια με τη 2η φορά, ενώ ο Pedrosa στα 125 με τη 2η, αλλά στα 250, έχει ήδη 2 στα 2
    Σωστά. Ήθελε το παλληκάρι να μια περίοδο προσαρμογής και αναγνώρισης.
    Μετά.......που σε πονεί και που σε σφάζει. Φέρτα στην σειρά.
    Μήπως ξέρει κανείς τι κάνει και που βρίσκεται ο υπεύθυνος της Honda που πήρε την απόφαση να διώξει τον Vale;;;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

πρωην μελος Το avatar του/της idi

Όσο για τον Pedrosa, έχει ήδη αποδείξει ότι μπορεί να γίνει καλύτερος του Rossi.

ουτε ο Γεωργιου για το Euro2004 δεν ελεγε τετοια....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

Χαχα ναι... άσε είναι πικραμένοι οι χονταίοι με το Rossi γιατί έφυγε και δεν θα ξαναδούνε πρωτάθλημα μέχρι να φύγει από τα gp...
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Χαχα ναι... άσε είναι πικραμένοι οι χονταίοι με το Rossi γιατί έφυγε και δεν θα ξαναδούνε πρωτάθλημα μέχρι να φύγει από τα gp...
    Τους έχω ικανούς να δώσουν οι ίδιοι τα λεφτά στην Ferrari, για να τον ξεφορτωθούν
    Πιό φτηνά θα τους έρθει. Πόσουν οδηγούς είχαν και έχουν ρίξει στα Gp για να τον αντιμετωπίσουν;;;;;;; 6,7 μου ήρθαν στο μυαλό... Αλλά όλοι τους :o :o ........
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Άσε που στην μετάδοση από Eurosport (Αγγλική ε!) άκουγες και κινητήρες όπως περνούσαν από την γραμμή εκκίνησης!!! Μάλλον εκεί περίπου κάθονταν οι δημοσιογράφοι.....!

ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!
    Oι δημοσιογράφοι (Toby Moody και Julian Ryder αν θυμάμαι καλά) κάθοντα στο κεντρικό κτίριο.

Στα pits είναι ο Randy (Mamola) ο οποίος κάνει ότι του κατέβει στο κεφάλι. (όπως και να κρεμάει το μικρόφωνο του στην ευθεία όταν περνάνε τελικιασμένοι
    )

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Για τεκμηρίωσε μου σε παρακαλώ την "ηλιθιότητα" της άποψής μου
    [font=Geneva]Το να είσαι το παράδειγμα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να φτάσεις ψηλά, είναι ο μόνος τρόπος - Albert Einstein (1879-1955)[/font]

Για τεκμηρίωσε μου σε παρακαλώ την "ηλιθιότητα" της άποψής μου
    οταν θα σεβαστεις περισσότερο τον ζωντανο μυθο του GP τοτε θα σου απαντησω....

οχι μονο εσυ... ολοι οσοι ξεχνανε τι εχει κανει και τι μπορει να κανει ακομα αυτος ο "αστειος" τυπος...

μπορει να μη σου αρεσει σαν φατσα (ουτε εμενα μ'αρεσει....), η σαν χαρακτηρας ή σαν οτι θες...

αλλα ειναι ο ΘΕΟΣ .+_

ο Pedrosa αυτη τη στιγμη sorry που στο λεω αλλα ειναι μια τριχα απο τα @@ του....

αμα κανει μεγαλη καριερα αντίστοιχη στο μέλλον αυτο ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ....

ειμαι λαθος?

Τον σέβομαι ιδιαίτερα και δεν αμφισβήτησα ποτέ την αξία του.

Αλλά αν πας μερικά χρόνια πίσω και τον δεις πως ήταν όταν ξεκίνησε να τρέχει στα 500, πες μου εσύ τι παραπάνω είχε ΤΟΤΕ, από τον τωρινό Pedrosa.

Μη συγκρίνουμε τον Rossi τώρα, με τον Pedrosa τώρα...

+ ο Pedorsa τον αγωνιστικό τσαμπουκά του Rossi.... ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΗ (μεχρι τωρα μικρη) ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ...

μεχρι τωρα ειναι ενας αριστος αλάνθαστος οδηγος που μαζεύει ποντους σταθερα

ο VALE ειναι τρελός... θα κερδίσει στη χειρότερη μερα του, με τις χειρότερες συνθήκες, με το χειρότερο μηχανάκι... απλα γιατι ειναι γενημένος να νικησει....

απλα πραματα

θα κανει το κατι παραπάνω απο το "άριστη αλάνθαστη οδήγηση-άριστη τεχνικη-αριστη προετοιμασία-αριστα μπλα μπλα" ....

θα κερδισει στη τελευταια στροφη γιατι ειναι ... ο ROSSI τι να λεμε!

τα νουμερα δε λενε παντα την αληθεια....

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Το είπα κι αλλού, εγώ θα βάλω 20-30€ στο μικρό για πρώτη δυάδα στο πρωτάθλημα, από τα 250 μου άρεσε πολύ και χτες μου άρεσε ακόμα περισσότερο! Είναι σκέτο σχολείο! Στο motogp.com κυνηγάω τα βιντεάκια του συνέχεια!

+1000 σ΄αυτά που λέει ο Idi.
    Κανείς δεν αμφιβάλλει για το ταλέντο όχι μόνο του Pedrosa, αλλά και των υπολοίπων στα Gp. Απλά τα δείγματα γραφής δείχνουν μια μεθοδικότητα στο καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα σύμφωνα με την εξέλιξη του αγώνα, με στόχο την αποκομιδή βαθμών.
    Υπάρχει κάποιος που να αμφιβάλλει ότι αν ο Rossi δεν είχε την ατυχία της πτώσης και βρισκόταν στην 2η θέση, θα έκανε επίθεση μέχρι και το τελευταίο μέτρο στον Capirex??
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Τελευταία φορά που κοίταξα, πρωτάλθημα πήρε αυτός που είχε τους περισσότερους βαθμούς... κι όχι αυτός με το περισσότερο πείσμα.

Εγώ έχω δει ότι ο Pedrosa "δουλεύει" ακριβώς όπως ο Rossi. Κάθεται 2-3ος, μελετάει τον μπροστινό και επιτείθεται λίγος πριν το τέλος, χωρίς να δώσει ευκαιρία στους άλλουν να αντιδράσουν.

Όπως έχω ξαναπεί, πρώτος αγώνας ήταν και δεν κρίνετε τό πρωτάθλημα από έναν αγώνα. Μακάρι να δούμε θέαμα και ανταγωνισμό, γιατί η μονοτονία δεν οφελεί κανέναν

Μακάρι να δούμε θέαμα και ανταγωνισμό, γιατί η μονοτονία δεν οφελεί κανέναν

SRX6 & Tuono Rulezzz

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ακόμα και στα GP θα την λέτε στην Η;
    Ακόμα κι όταν ένας πιτσιρικάς 20χρονος με την πρώτη βγαίνει 2ος; Τι σας έκατσε άσχημα δλδ;

Έχουμε ξαναπεί ότι μόνο η μηχανή δεν φτάνει - όπως και μόνο ο οδηγός δεν φτάνει.... 11η η δεύτερη Yamaha...... Ο Ρόσσι είναι αλλού αλλά ας μην ακυρώνουμε και τους υπόλοιπους. Ειδικά το νέο αίμα. Τι να κάνουμε... είναι στην Honda φέτος {Melandri,Pedrosa,Stoner}
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ο λυκος και τα 7 κατσικακια
    από AFTER στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2007, 09:40
  2. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2004, 18:17
  3. Clubs,Λέσχες και τα σχετικά...
    από bikersonly στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2004, 08:43