Απο μεσα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
Πλωτό καφέ![]()
Δηλαδή τι θέλετε τώρα, να κατέβω κάτω αύριο πρωί πρωί να βγάλω καμια 10 φωτογραφίες επιτόπου και να τις ανεβάσω???
Δεν ντρέπεστε λίγο να έρχεστε σπίτι μου και μην μου το λέτε καν??
:rotflmao: :rotflmao:![]()
LeT ThE GooD TiMeS RoLL
Θελουμε!Θελουμε!!Αρχικά δημιουργήθηκε από crazykiller
Δηλαδή τι θέλετε τώρα, να κατέβω κάτω αύριο πρωί πρωί να βγάλω καμια 10 φωτογραφίες επιτόπου και να τις ανεβάσω???
Δεν ντρέπεστε λίγο να έρχεστε σπίτι μου και μην μου το λέτε καν??
:rotflmao: :rotflmao:![]()
Ρε πατριωτη μην παζεις με τον πονο μας..![]()
![]()
![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
Το POSTO υπαρχει ακομη???Αρχικά δημιουργήθηκε από Bil
Το Posto στην είσοδο της πόλης της Λευκάδας ακόμα κλειστό είναι ;
Ειναι το μονο μαγαζι που ξερω εκει..ο αντρας της φιλης μου δουλευε υπευθυνος εκει πριν πολλααααααααα χρονια. Ολο λεω θα ξαναπαω Λευκαδα αλλα απο τοτε που η φιλη εφυγε Αθηνα δεν τα καταφερα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
Το POSTO υπαρχει ακομη???Ειναι το μονο μαγαζι που ξερω εκει..ο αντρας της φιλης μου δουλευε υπευθυνος εκει πριν πολλααααααααα χρονια. Ολο λεω θα ξαναπαω Λευκαδα αλλα απο τοτε που η φιλη εφυγε Αθηνα δεν τα καταφερα.
Το ποστο γλυκια μου ειναι ιστορικο μαγαζι και απολυτα διαχρονικο. Υπαρχει και θα υπαρχει.....
![]()
![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Το ποστο γλυκια μου ειναι ιστορικο μαγαζι και απολυτα διαχρονικο. Υπαρχει και θα υπαρχει.....
![]()
![]()
![]()
Πάει το Πόστο, μας άφησε χρόνους!
Έκλεισε. (Όχι δεν στεναχωρέθηκα καθόλου, 2 χρόνια Λευκάδα πάτησα 1 φορά εκεί)
Όχι δεν το έκλεισαν επειδή το αφεντικό ήταν Χρυσή Μύτη και τον έπιασαν, ούτε επειδή οπλοφορούσε παράνομα, απλά ήθελε το κτήριο ο ιδιοκτήτης
LeT ThE GooD TiMeS RoLL
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από crazykiller
Όχι δεν το έκλεισαν επειδή το αφεντικό ήταν Χρυσή Μύτη και τον έπιασαν, ούτε επειδή οπλοφορούσε παράνομα, απλά ήθελε το κτήριο ο ιδιοκτήτης