Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: ΑΠΟΛΛΩΝ Κ. - ΠΑΟ... ήταν τελικά ή δεν ήταν;...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από skous
    re iremiste...

o biscan den pire karta oufa gia na min paiksei me kalamaria?
    Posous ba8mous exase o pao ston prwto gyrw?
    posa lepta ka8isteriseis kratane sta mats tis aek?
    Giati itan i touba xoris kosmo? A mipws giati o paok viase diaititika ton osfp kai ta espasan oi opadoi tou gia na giortasoun..
    όποιος έχει μάτια βλέπει ότι ο βάζελος πήρε σφυρίγματα στο πρωτάθλημα όταν ήδη είχε μείνει εκτός στόχων.....
    αδικήθηκε κατάφορα στις πρώτες αγωνιστικές έμεινε γρήγορα,γρήγορα στο -7 και τελείωσε το πρωτάθλημα για τους παίχτες του Παναθηναϊκού (ξέχασε κανείς την κόκκινη στον Κώτσιο?καπάκι μη καταλογισμό πέναλντι στη Νίκαια στον Κονσεϊσάο και - 2 βαθμοί για τον ΠΑΟ, ακύρωση καθαρότατου γκολ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ κτλ κτλ)....
    απλά επειδή δεν γίνεται πρωτάθλημα χωρίς κανένα ενδιαφέρον τώρα του δίνουν κάποια σφυρίγματα ώστε να διατηρηθεί το ενδιαφέρον του κόσμου για την δεύτερη θέση...
    δεν είναι τυχαίο ότι ο γαύρος στα περισσότερα παιχνίδια δεν γεμίζει πια το γήπεδο...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ωππππ γλιέπω έχουμε νέα θεωρία γιατι χάθηκε το πρωτάθλημα?????

για ανάλυσε για ανάλυσε....

πάντως εγώ άλλα έβλεπα το φθινόπωρο.Και αν δεν κάνω λάθος ο Κονσεισάο έφυγε.Ετσι δεν είναι????Δεν άντεχε την διαιτησία ε???ή δεν μπορούσε να περιμένει την άνοιξη να πάρει κανα σφύριγμα???
    ου μωρε μωρε τα καημενούτσικα,κουτσου κουτσου μωρε κρίμα....αδικηθήκαν και παίζαν και μπαλάρα και δεν τους άφηνε η διαιτησία.ωχουτα μωρεεεεεε
    και γρήγορα γρήγορα να ξεμπερδέψουμε απο αυτούς γιατι έτσι όπως παίζουν τρομάξαν και την μπάρτσα!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ωππππ γλιέπω έχουμε νέα θεωρία γιατι χάθηκε το πρωτάθλημα?????

για ανάλυσε για ανάλυσε....

πάντως εγώ άλλα έβλεπα το φθινόπωρο.Και αν δεν κάνω λάθος ο Κονσεισάο έφυγε.Ετσι δεν είναι????Δεν άντεχε την διαιτησία ε???ή δεν μπορούσε να περιμένει την άνοιξη να πάρει κανα σφύριγμα???
    ου μωρε μωρε τα καημενούτσικα,κουτσου κουτσου μωρε κρίμα....αδικηθήκαν και παίζαν και μπαλάρα και δεν τους άφηνε η διαιτησία.ωχουτα μωρεεεεεε
    και γρήγορα γρήγορα να ξεμπερδέψουμε απο αυτούς γιατι έτσι όπως παίζουν τρομάξαν και την μπάρτσα!!!
    καλά το ότι ήταν παλτό ο Κονσεϊσάο σημαίνει ότι δεν έπρεπε να του δίνουν τα πέναλντι????
    εσείς με τη μπαλάρα που παίζετε ποιος χάζεψε?Η Λιόν???μάλλον η Ρόζεμποργκ.........

τι ακριβώς έβλεπες το φθινόπωρο??γιατι εγώ μίλησα με γεγονότα.....
    φυσικά γνωρίζει ότι το να πέρνεις αποτελέσματα κ να παίζεις ωραίο ποδόσφαιρο είναι μεταξύ άλλων και θέμα ψυχολογίας...ειδικότερα όταν οι πιο πολλοί παίχτες είναι πολύ νέοι σε ηλικία....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Για να μην πιάσω για την δική μας ομάδα και τις επενδύσεις που πρέπει να γίνουν... χωρίς χρήματα πάντα , μιας και το επενδυτικό ακόμα αναμένεται...

Gandalf
    Καλυτερα δεν ειναι να δινουμε οσα-λιγα-λεφτα μπορουμε απο το να ειμαστε εθνικοι προμηθευτες ή εθνικοι (λαθρο)πετρελαιαδες?ΝΟΜΙΖΩ?
    Οποτε προσπαθουμε να φτιαξουμε σιγα σιγα μια ανταγωνιστικη ομαδα,η οποια αν καταφερει να βγει CL εχουμε την δυνατοτητα(πουλωντας επισης π.χ και τον Κατσουρανη) να παρουμε καποια χρηματα και να αρχισει να δουλευει σαν ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ομαδα.Δες ποσο συστηματικα κανει αυτο το πραγμα π.χ η Lyon!Δεν ειναι τιμιο αυτο που παει να κανει ο Ντεμης,δηλ. να φτιαξει μια ομαδα που θα στεκεται ΜΟΝΗ της στα ποδια της χωρις να εχει αναγκη κανενα "Επενδυτη-Προεδρο-Πατερουλη"?
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Καλυτερα δεν ειναι να δινουμε οσα-λιγα-λεφτα μπορουμε απο το να ειμαστε εθνικοι προμηθευτες ή εθνικοι (λαθρο)πετρελαιαδες?ΝΟΜΙΖΩ?
    Οποτε προσπαθουμε να φτιαξουμε σιγα σιγα μια ανταγωνιστικη ομαδα,η οποια αν καταφερει να βγει CL εχουμε την δυνατοτητα(πουλωντας επισης π.χ και τον Κατσουρανη) να παρουμε καποια χρηματα και να αρχισει να δουλευει σαν ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ομαδα.Δες ποσο συστηματικα κανει αυτο το πραγμα π.χ η Lyon!Δεν ειναι τιμιο αυτο που παει να κανει ο Ντεμης,δηλ. να φτιαξει μια ομαδα που θα στεκεται ΜΟΝΗ της στα ποδια της χωρις να εχει αναγκη κανενα "Επενδυτη-Προεδρο-Πατερουλη"?
    καλά και εσύ νομίζεις ότι ο Ντέμης είναι μόνος του και δεν έχει άλλους από πίσω του????
    άστο φίλε ...είναι άλλοι από πίσω ..
    ιδεοληψίες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν χωράνε...αν είναι να το κάνουμε ερασιτεχνικό να τελειώνουμε...αλλά να θέλουμε αγγελούδια προέδρους στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο της ντόπας και του στοιχήματος είναι οξυμωρο...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    καλά και εσύ νομίζεις ότι ο Ντέμης είναι μόνος του και δεν έχει άλλους από πίσω του????
    άστο φίλε ...είναι άλλοι από πίσω ..
    ιδεοληψίες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν χωράνε...αν είναι να το κάνουμε ερασιτεχνικό να τελειώνουμε...αλλά να θέλουμε αγγελούδια προέδρους στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο της ντόπας και του στοιχήματος είναι οξυμωρο...

το "αλλοι απο πισω" ειναι για τις φυλλαδες μονο γιατι τα λεφτα που εχουν επενδυθεί προερχονατι ΟΛΑ απο τα έσοδα της ομαδας (αρα απο τον κοσμο....
    ) και οχι απο καποιους σκοτεινούς άνθρωπος πισω απο τον Ντεμη κτλ κτλ...

αυτο που κανανε ηταν να βοηθήσουν στη ρευστότητα καποιες συγκεκριμένες στιγμές και φυσικα τη καλη διαχείριση των έσοδων

η ΑΕΚ στηριζεται αποκλειστικα και μονο στους ΟΠΑΔΟΥΣ της..... αυτη τη στιγμη! που στηριξαν το Ντεμη αγοραζοντας διαρκειας και με καθε τροπο

αυτο που βλεπω ειναι οτι ΑΡΔ rulezzz τελικα !

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    το "αλλοι απο πισω" ειναι για τις φυλλαδες μονο γιατι τα λεφτα που εχουν επενδυθεί προερχονατι ΟΛΑ απο τα έσοδα της ομαδας (αρα απο τον κοσμο....

αυτο που κανανε ηταν να βοηθήσουν στη ρευστότητα καποιες συγκεκριμένες στιγμές και φυσικα τη καλη διαχείριση των έσοδων

η ΑΕΚ στηριζεται αποκλειστικα και μονο στους ΟΠΑΔΟΥΣ της..... αυτη τη στιγμη! που στηριξαν το Ντεμη αγοραζοντας διαρκειας και με καθε τροπο

σε λίγο θα μας πεις ότι είναι και εταιρεία λαϊκής βάσης ρε φίλε....πόσα διαρκείας κόψατε 12000? πιστεύεις ότι με αυτά τα λεφτά μπορεί να στηριχθεί ένα σωμάτείο επιπέδου ΑΕΚ???εξάλου με αυτή τη λογική και ο Κόκκαλης τα λεφτά που επενδύει είναι αγνά γιατί προέρχονται από τους φιλάθλους του που πήραν διαρκείας, μπλούζες κ έγιναν μέλη...
    bye the way ....."ΑΡΔ rules" σημαίνει????
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

σε λίγο θα μας πεις ότι είναι και εταιρεία λαϊκής βάσης ρε φίλε....πόσα διαρκείας κόψατε 12000? πιστεύεις ότι με αυτά τα λεφτά μπορεί να στηριχθεί ένα σωμάτείο επιπέδου ΑΕΚ???εξάλου με αυτή τη λογική και ο Κόκκαλης τα λεφτά που επενδύει είναι αγνά γιατί προέρχονται από τους φιλάθλους του που πήραν διαρκείας, μπλούζες κ έγιναν μέλη...
    bye the way ....."ΑΡΔ rules" σημαίνει????
    περσυ 17,500 φετος κοντα 16,000.... (και πολυ ακριβοτερα απο του ΠΑΟ του CL .... που παιζουμε στο ιδιο γηπεδο!)

αμα δε ξερεις τα οικονομικα της ΠΑΕ μην ειρωνευαισαι.... ετσι οπως τα λεω ειναι!!! δεν εχουν βαλει φραγκο απο τη τσεπη (και ετσι πρεπει!)

ο Κοκκαλης οχι μονο εχει βαλει λεφτα ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΗ ΚΑΒΑΤΖΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ CL...!!!!

ΑΡΔ ειναι αυτοι που σε παραμυθιαζουν και νομιζεις οτι υπαρχουν στη σημερινη εποχη προεδροι ρομαντικοι τυπου Λουκα Μπαρλου που θα βαλουν λεφτα απο τη τσεπη τους....

περσυ 17,500 φετος κοντα 16,000.... (και πολυ ακριβοτερα απο του ΠΑΟ του CL .... που παιζουμε στο ιδιο γηπεδο!)

αμα δε ξερεις τα οικονομικα της ΠΑΕ μην ειρωνευαισαι.... ετσι οπως τα λεω ειναι!!! δεν εχουν βαλει φραγκο απο τη τσεπη (και ετσι πρεπει!)

ο Κοκκαλης οχι μονο εχει βαλει λεφτα ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΗ ΚΑΒΑΤΖΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ CL...!!!!

ΑΡΔ ειναι αυτοι που σε παραμυθιαζουν και νομιζεις οτι υπαρχουν στη σημερινη εποχη προεδροι ρομαντικοι τυπου Λουκα Μπαρλου που θα βαλουν λεφτα απο τη τσεπη τους....
    δεν κατάλαβα τελικά..ο Κόκκαλης έχει βάλει λεφτά από την τσέπη του???ή έχει βάλει λεφτάσ την τσέπη του απο CL???
    Όχι πως καίγομαι (βάζελος είμαι εξάλλου) απλά δεν κατάλαβα τη διατύπωση....
    πάντως για το ήθος του Ντέμη έχω πολλές αμφιβολίες....
    έχω προσωπική γνώση για το πως έστησε την ιστορία για να εκδιωχθεί ο Ψωμιάδης (όταν ακόμα ήταν παίχτης) και να αναλάβει μακροπρόθεσμα την προεδρία...
    Υ.Γ. εννοείται ότι δεν είμαι υπέρ της παρουσίας ανθρώπων όπως ο Ψωμιάδης στο ποδόσφαιρο...απλά λέω πως και ο Ντέμης έπαιξε το παιχνίδι κάποιων που ήθελαν να έχουν λόγο στη διοίκηση της ΑΕΚ...και τον απέκτησαν
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

δεν κατάλαβα τελικά..ο Κόκκαλης έχει βάλει λεφτά από την τσέπη του???ή έχει βάλει λεφτάσ την τσέπη του απο CL???
    Όχι πως καίγομαι (βάζελος είμαι εξάλλου) απλά δεν κατάλαβα τη διατύπωση....
    πάντως για το ήθος του Ντέμη έχω πολλές αμφιβολίες....
    έχω προσωπική γνώση για το πως έστησε την ιστορία για να εκδιωχθεί ο Ψωμιάδης (όταν ακόμα ήταν παίχτης) και να αναλάβει μακροπρόθεσμα την προεδρία...
    Υ.Γ. εννοείται ότι δεν είμαι υπέρ της παρουσίας ανθρώπων όπως ο Ψωμιάδης στο ποδόσφαιρο...απλά λέω πως και ο Ντέμης έπαιξε το παιχνίδι κάποιων που ήθελαν να έχουν λόγο στη διοίκηση της ΑΕΚ...και τον απέκτησαν
    ΑΜΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ - ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ!!!!

O αγαπουλας ηταν ενας απο τα λαμογια που εφεραν την ΑΕΚ ενα βημα πριν τη δυαλιση!!!! μπορει εσεις να ξεχνατε αλλα μερικοι "αρρωστοι" που καναν πορειες μεσα στο καυσωνα... ΔΕ ΞΕΧΝΟΥΝ!!!

ΚΑΙ ΝΑΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΡΕΛΟ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!!!

ΑΜΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ - ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ!!!!

O αγαπουλας ηταν ενας απο τα λαμογια που εφεραν την ΑΕΚ ενα βημα πριν τη δυαλιση!!!! μπορει εσεις να ξεχνατε αλλα μερικοι "αρρωστοι" που καναν πορειες μεσα στο καυσωνα... ΔΕ ΞΕΧΝΟΥΝ!!!

ΚΑΙ ΝΑΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΡΕΛΟ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!!!
    εγώ θυμάμαι ότι τις μεγάλες επιτυχίες η ΑΕΚ τις έκανε με τον λαθρέμπορο κ. Μελισσανίδη......
    αν θέλεις πρωταθλητισμό χρειάζεται χρήμα το οποίο συνήθως προέρχεται από αδιαφανείς διαδικασίες....από την άλλη μέσω του ποδοσφαίρου συντελείται συνήθως και το ξέπλυμα χρήματος....
    όσο για τον Κόκκαλη μαζί σου......ας είναι καλά τα κορόϊδα που πληρώνουν αβέρτα να βλέπουν τον θίασο ...
    αλλά πόσοι αεκτσίδες άραγε ψήφισαν το κόμμα που έκανε δώρο στον κ. Κόκκαλη το Καραϊσκάκη??????
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ΥΓ. ΚΑΛΆ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

εγώ θυμάμαι ότι τις μεγάλες επιτυχίες η ΑΕΚ τις έκανε με τον λαθρέμπορο κ. Μελισσανίδη......
    αν θέλεις πρωταθλητισμό χρειάζεται χρήμα το οποίο συνήθως προέρχεται από αδιαφανείς διαδικασίες....από την άλλη μέσω του ποδοσφαίρου συντελείται συνήθως και το ξέπλυμα χρήματος....
    όσο για τον Κόκκαλη μαζί σου......ας είναι καλά τα κορόϊδα που πληρώνουν αβέρτα να βλέπουν τον θίασο ...
    αλλά πόσοι αεκτσίδες άραγε ψήφισαν το κόμμα που έκανε δώρο στον κ. Κόκκαλη το Καραϊσκάκη??????
    ολοι οι πρωη προεδροι της ΑΕΚ αφησαν "φεσι"......

απο που νομιζεις αρχισε το προβλημα???

ΚΑΙ ο Μελισανιδης ηταν ενας απο αυτους που εφεραν την ΑΕΚ κοντα στη Δ εθνηκη....

ολοι οι πρωη προεδροι της ΑΕΚ αφησαν "φεσι"......

απο που νομιζεις αρχισε το προβλημα???

ΚΑΙ ο Μελισανιδης ηταν ενας απο αυτους που εφεραν την ΑΕΚ κοντα στη Δ εθνηκη....
    Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι σε συνθήκες επαγγελματισμού είναι αδιέξοδο να σκέφτεσε με ιδεολογικα και συναισθηματικά κριτήρια....
    το ποδόσφαιρο έχει καταντήσει ένα προϊόν που το διαχειρίζονται επιχειρηματίες για τους δικούς τους λόγους...
    αν σου αρέσει το προϊόν που σου πουλάνε το αγοράζεις...αλλιώς κάθεσε σπίτι σου και τους κράζεις....
    προτιμώ να δω αγώνα Α ερασιτεχνικό...τουλάχιστον εκεί βλέπεις πάθος για αυτό που κάνουν
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ωωωωωωωω ναιιιιιι
    σιιιιιιιιιιιιγουραααααααααα
    εγω έχω μάθει ότι έκλεβε και το χαρτζηλίκι της αδερφής του!!!!!!!!!!!

τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα λέω να πάω να αγοράσω τον Αρη.....να γινω και γω τιμιος σωτήρας,σιγά το δύσκολο εδώ το έκανε ο ψύλλος

ρίξτε κι άλλο κάρβουνο...ρίξτε κι άλλο κάρβουνο

http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. μάλλον δεν ήταν καλή ιδεα!
    από wild_cat/anima στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2006, 23:29
  2. Ηταν τελικα στημενο η οχι;
    από GST στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2006, 18:22