Πάντως, νομίζω ότι όλοι κάτι τέτοιο είδαμε την πρώτη φορά πού ................. γα........................................
Από εκεί και το χαμόγελο του στυλ χάνομαι γιατί ρεμβάζω που είχαμε για κάμποσο...............![]()
![]()
![]()
Πάντως, νομίζω ότι όλοι κάτι τέτοιο είδαμε την πρώτη φορά πού ................. γα........................................
Από εκεί και το χαμόγελο του στυλ χάνομαι γιατί ρεμβάζω που είχαμε για κάμποσο...............![]()
![]()
![]()
Ox mlk...eliosa...apisteytos..:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από niko13g
![]()
![]()
![]()
..Και μπαινω κι εγω γεματος ενδιαφερον να δω την εκλειψη που εχασα!!![]()
Δεν μπορω ομως να πω οτι απογοητευτηκα κιολας που δεν ηταν η φωτο που περιμενα!
![]()
Σατυροι...
![]()
We never get enough...
Έ εντάξει, αυτό γίνεται μια φορά στα 82 χρόνια ...Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
άμα κλείσει τα πόδια θα γίνει έκλειψη
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ειναι μ@νοψειρα διασταυρωμενη με πυγολαμπιδα... κοινως μ@νολαμπιδα...! Οπου φεγγει δεν μαμας !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Πυγολαμπιδα ειναι αυτο που λαμπει ;;
![]()
![]()
![]()
:hypnotize :hypnotize
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από pepenaxos1
Ειναι μ@νοψειρα διασταυρωμενη με πυγολαμπιδα... κοινως μ@νολαμπιδα...! Οπου φεγγει δεν μαμας !!!![]()
πάρε κι άλλη μία διασταύρωση
Μία φορά είχαν συνέδριο μερικοί επιστήμονες γενετικής και συζητούσαν για τις διασταυρώσεις που είχαν κάνει. Σε μια στιγμή λέει ο ένας:
- Εγώ διασταύρωσα την μέλισσα με την αγελάδα.
- Και τι έγινε; λέει ο άλλος.
- Όταν άρμεγες την αγελάδα, έβγαζες μέλι.
Τότε πετάγεται ο πιο έμπειρος και λέει:
- Σαν το δικό μου τίποτα!
- Για πες μας τί ένωσες, είπαν οι άλλοι.
- Εγώ διασταύρωσα την φασολιά με την γαρυφαλλιά!
- Και τι έγινε;
- Όταν κλάνεις, μυρίζει γαρούφαλλο!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από pepenaxos1
Ειναι μ@νοψειρα διασταυρωμενη με πυγολαμπιδα... κοινως μ@νολαμπιδα...! Οπου φεγγει δεν μαμας !!!![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: