Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: F 650 GS Dakar or V-Strom 650 ?

Είναι η πιο πρόσφατη... Το avatar του/της stavrouliasp
    Enta3ei, den einai kai toso baru to vstrom....Ta idia kila me to BMWdaki exei. Apla to 650 ta krubei kai den tou fainontai...
    Oso gia thn polh kai to vstrom polu kalo einai, alla oxi san to 650. To shmantikotero omws kata thn apoyh mou panta, einai oti to BMW exei proswpikothta, enw to vstrom einai ligaki xliaro...

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Georg_
    Όπως και να έχει το Vstrom δεν μου λέει τίποτα . 1000 φορές ενα fazer ή ένα cbf ή ακόμα καλύτερα ένα er-6f. Ο καθένας έχει την άποψη του. Εγώ δεν θέλω η μηχανή να είναι ψηλή και βαριά και γι αυτό δεν μ'αρέσει το V-strom .
    Λυπαμαι που θα στο ξαναπω,αλλα φιλικα θα σου πω οτι μπερδευεις τις βουρτσες με τις π@@τσες.Ανακατευεις διαφορετικα μηχανακια και ψαχνεις συγκρισεις.Αμα δεν ξερεις εσυ πρωτα τι θες απο ενα μηχανακι,πως να διαλεξεις??
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Η μηχανή πρέπει να είναι εύχρηστη και εύκολη στην οδήγηση . Οι street μηχανές είναι η καλύτερη επιλογή για το 90% των περιπτώσεων. Έχω γνωστό που είχε honda dominator και αγόρασε μετά V-Strom ,μου είπε ότι το V-strom είναι μεν το καλύτερο στην κατηγορία του αλλά λόγω ύψους και βάρους δεν μπορεί να το κουμαντάρει εύκολα. Έχει φάει δύο χαζο-πτώσεις με λίγα χ.λ.μ. γι αυτό τον λόγο.

Η μηχανή πρέπει να είναι εύχρηστη και εύκολη στην οδήγηση . Οι street μηχανές είναι η καλύτερη επιλογή για το 90% των περιπτώσεων. Έχω γνωστό που είχε honda dominator και αγόρασε μετά V-Strom ,μου είπε ότι το V-strom είναι μεν το καλύτερο στην κατηγορία του αλλά λόγω ύψους και βάρους δεν μπορεί να το κουμαντάρει εύκολα. Έχει φάει δύο χαζο-πτώσεις με λίγα χ.λ.μ. γι αυτό τον λόγο.
    Για τον ιδιο λόγο εγώ δεν το προτίμησα. Το οδήγησα για 2 μέρες (Ευχαριστώ τον Μάνο που μου το δάνεισε) εντός και εκτός πόλης. Έχει απίστευτη ροπή και δύναμη αλλά εγώ δεν μπόρεσα να του πάρω τον αέρα και το φοβόμουν. Το μηχανάκι αυτό γουστάρει να καταπίνει χιλιόμετρα, ο φυσικός του χώρος είναι η Εθνική, δεν είναι να σε πηγαίνει στο κέντρο αν και θα το κανει αν το σέβεσαι και δεν κάνεις τανζανιές. Εγώ όμως είμαι πιο συμβατικός με τις μηχανές μου και αγόρασα το ΤΑ που σε σχέση με το Vstrom (για μένα πάντα) είναι σα παπί.

Παλαιό μέλος
    οι ποιες καλύτερες και που??κίνηση στην πόλη???ευχρηστία και ευκολη οδήγηση σίγουρα on off όχι μεγάλο! μικρό enduraki και σίγουρα όχι street όσο για τον γνωστό σου τα πάντα είναι θέμα ορέξεως και δεν υπάρχει καμία μηχανή που είναι καλύτερη απο άλλη γενικά όπωτε μάλλον και ο γνωστός σου δεν ήξερε τι ήθελε!!!!ο κύριος παράγοντας είναι να μάθεις-ρωτήσεις την πάρτυ σου για ποια χρήση την θέλεις! Τέλως κάτι που εμένα είναι απλά απόριψη για εσέ η κάποιον άλλο είναι ιδανική!όπως τόνιστικε παραπάνω μάθε τι θές εσί και....

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Aλλαγή ζάντας σε f 650 gs dakar
    από Christos-dakar στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2009, 11:22
  2. ΓΡΑΝΑΖΙΑ - ΑΛΥΣΙΔΑ 650 gs DAKAR
    από thriller στο forum BMW
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2009, 09:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα