εμεις δεν φταιμε.
Οι μαλακες φταινε:a31:
Και btw βαλτε καποιος mod το σηματακι της μαλακιας στα default δεξια μαζι με τα αλλα γιατι συχνα πυκνα χρειαζεται.![]()
εμεις δεν φταιμε.
Οι μαλακες φταινε:a31:
Και btw βαλτε καποιος mod το σηματακι της μαλακιας στα default δεξια μαζι με τα αλλα γιατι συχνα πυκνα χρειαζεται.![]()
Keep on rocking in a free world !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
+100
Common Sense is not that COMMON after all!!!!
ΑΥΤΟ ακριβως επρεπε να πεις και στον αστυνομικο: καποιος επρεπε να ντραπει αφου η ηλικια των "μαγκακων" δεν τους επετρεπε να ντραπουν για τα νταηλικια του γλυκου νερου...Αρχικά δημιουργήθηκε από KATVASS
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ![]()
και επιπλεον, το οτι η χειροδικια σου ειχε (στα ματια του νομου) μεγαλυτερο βαρος απο την συμπεριφορα και πραξη τους παλι ΕΣΥ επρεπε να ντραπεις αφου ετσι το κρινουν ως σωστοτερο...![]()
...τι να πω...![]()
να εισαι παντα καλα βρε KATVASS. και μονο το ευχαριστω που σου ειπε η κοπελα νομιζω οτι μπορει να απαλυνει τα νευρα σου απο τις αλλες 2 πλευρες του γεγονοτος...
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΑΙΔΙΑ ,ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ,ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ
ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ,ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΒΑΖΟΥΝ ΤΑΜΠΕΛΕΣ,ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ''ΟΔΗΓΕΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ;ΑΛΗΤΗΣ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΞΥΛΟ.ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ-ΤΥΧΗ,ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΛΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΠΟΛ.ΤΕΧΝΕΣ,ΕΝΑ ΕΜΑΘΑ,ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ.ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΧΗ,ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ.ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ.ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ .ΕΞΑΙΡΩ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΦΑΣΗ.
ΟΔΗΓΩ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΩΝ,ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ,ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΑΛΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ:
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΛΕΝΙΔΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ.ΡΕ ΣΥ ΤΟ ΠΟΛΥ 25 ΗΤΑΝ Η ΚΟΠΕΛΑ,ΤΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΝΑ.ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΓΩ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠ/ΜΙΟ.
ΜΑΓΚΕΣ ΑΡΚΕΤΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΑΝΑ
ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΡΘΙΟΙ
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ
ΝΑ ΤΗΝ ΖΕΙΣ
Ένα έχω να πω κι εγώ:
Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α !!!
Είμαι εντελώς κατά της βίας, αλλά... σε τέτοιους σκ@τόμαγκες της κλ@νιάς ό,τι και να πεις, χαμένο θα πάει και έτσι... όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος._
Μη στενοχωριέσαι καθόλου, ελπίζω να περνάς απίθανα στην εκδρομή σου και σ΄ευχαριστώ κι εγώ ως οδηγός μηχανής που θέλω να σέβομαι και να με σέβονται στο δρόμο, για το μαθηματάκι που έδωσες στα βλαμμένα που εκφράζουν την ηλιθιότητά τους (πουλώντας τσίγκινη μαγκιά) βάζοντάς τα με γυναίκες που μάλιστα απλώς φέρονται υπεύθυνα και ανθρώπινα!!!
![]()
Ζήσε, μάθε και αγάπα όσο περισσότερο μπορείς!
Μετανιώνεις πάντα για εκείνα που ΔΕΝ πρόλαβες να κάνεις.....
Οχι βία αλλα....
Παιδία εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορώ να πω ότι είμαι κατά της βίας. Σου καταλογίζω το ότι έφαγε κάτι ψιλές μόνο ο μ@λάκας και δεν του έριξες χοντρές σαν τη χοντρή πηχτή βλακεία που τον εξαιρεί από το ανθρώπινο είδος (πόσο μάλλον από το είδος του μοτοσυκλετιστή). Αν έβλεπα τύπα να σπρώχνει έτσι μια κοπέλα και να της πετάει τη μηχανή κάτω - ποσο μάλλον χωρίς να έχει δίκιο -δεν ξέρω πραγματικά αν θα μπορούσα να έχω μέτρο στην άντίδρασή μου. Ναι δεν σηκώνουμε χέρι για πλάκα αλλά αν πρέπει να γίνει κάποιες φορές νομίζω ότι ήταν μία από τις καλύτερες και μπράβο σου που το έκανες....
Αν χρειαστείς εξέδρα έξω από κάνα τμήμα ή δικαστήριο που εύχομαι να μη χρειαστεί, εγώ είμαι μέσα...
Eyge KATVASS...pigan na to paixoyn mages poy...se gynaika?@@data atoma...boithises enan anthropo k ebales esto k prosorina myalo se 2 zoa..be good man..
Καλα τους εκανε αλλα δεν νομιζω οτι βαλανε μυαλο!οσο ξυλο και να φανε κατι τετοια ατομα παλι ιδιοι μενουν!Αρχικά δημιουργήθηκε από PeterMurphy
Eyge KATVASS...pigan na to paixoyn mages poy...se gynaika?@@data atoma...boithises enan anthropo k ebales esto k prosorina myalo se 2 zoa..be good man..
Ισως δεν επρεπε να τους χτυπησεις απλα να μπεις μπροστα να προστατεψεις την κοπελα!Αλλα μιλαμε μετα εορτης ολοι!Εκεινη την ωρα ειναι αλλιως!Και γω ειδα εναν στην παραλιακη να χτυπαει μια γυναικα και σχεδον μονο που δεν τον πεταξα στο δρομο να τον πατησει κανενας.Ειναι εξοργιστικο καποιος να το παιζει αντρας σε γυναικα!Οτι και αν εχει κανε αυτη δεν ειναι σωστο να σηκωνες χερι!
Αλλα και ο μπατσος πολυ λακαμας που την ειπε σε σενα αλλα μαλλον θα εννουσε οτι κοτσαμ ανδρας δεν επρεπε να ασχοληθεις τοσο με δυο τσαογλανια γιατι τους εδωσες και αξια.Ισως και μονο η παρουσια σου να ηταν αρκετη ωστε να τους αποτρεψει σε αυτο που κανανε και αν τους κανει να φυγουν!