Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 56

Θέμα: Προς τoυς κατοχους Ss600 και γενικοτερα

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Δυστηχως δεν δινει κανεις για τεστ και εχω ξενερωσει.

Και το κακο ειναι οτι τα λεφτα ειναι πολλα για μενα και αν κανω λαθος θα το πληρωσω πολυ ακριβα. Γιαυτο ρωταω και ξαναρωταω.

10.000 εβρο που κανουν τα ss600 με τον μισθο μου ειναι αυτοκτονια. Απο την αλλη, η αγορα πρεπει να γινει.

Ουτε απο φιλο παιζει,βλεπεις η παρεα μου εχει μονο αυτοκινηταδες, ειμαι ο τελευταιος των μοικανων.

Λαθος πιστευω που δεν εχουν οι εταιριες ΕΝΑ ΕΣΤΩ μηχανακι για τεστ. Θα μπορουσαν να βαλουν ενα μηχανακι σε ενα κεντρικο καταστημα να παει καποιος να κανει τεστ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    Δυστηχως δεν δινει κανεις για τεστ και εχω ξενερωσει.

Και το κακο ειναι οτι τα λεφτα ειναι πολλα για μενα και αν κανω λαθος θα το πληρωσω πολυ ακριβα. Γιαυτο ρωταω και ξαναρωταω.

10.000 εβρο που κανουν τα ss600 με τον μισθο μου ειναι αυτοκτονια. Απο την αλλη, η αγορα πρεπει να γινει.

Ουτε απο φιλο παιζει,βλεπεις η παρεα μου εχει μονο αυτοκινηταδες, ειμαι ο τελευταιος των μοικανων.

Λαθος πιστευω που δεν εχουν οι εταιριες ΕΝΑ ΕΣΤΩ μηχανακι για τεστ. Θα μπορουσαν να βαλουν ενα μηχανακι σε ενα κεντρικο καταστημα να παει καποιος να κανει τεστ.
    τωρα εγω με ξενα κολυβα...
    (ή καλυτερα σε ξενο αχυρωνα?...)

τεσπα,το λεω
    αν δεν βρεις πουθενα
    σαν τελευταια λυση,
    ψαξου εδω μεσα,το εχουν αρκετα παιδια.δεν ξερεις κανενα?
    ξερω οτι δεν δινεις τη μηχανη σου ευκολα στον αλλον κ επισης δεν παιρνεις κ ευκολα μηχανη αλλου-ετσι πρεπει τουλαχιστον-αλλα στην θεση σου θα το προσπαθουσα.ετσι κ αλλιως δεν θελεις να βρεις το ιδανικο σετ απ,δεν θα πιεσεις,χαλαρα απλα να δεις πως σου καθεται στα χερια η μηχανη.κ 2km να κανεις το βλεπεις αυτο...
    αλλα πιστευω οτι αν πας στον εμπορο κ τον πιεσεις,του μυρισουν κ τα χρηματα λιγο,του πουστη θα στη δωσει...
    λεφτα του δινεις στην τελικη,δεν του κανεις καμια χαρη :a37:

μακαρι να το ειχα κ να σε βοηθουσα περισσοτερο
    (καλα,ετσι κ αλλιως μακαρι να το ειχα )
    teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old

Οχι δεν ξερω κανενα ουτε θα ελεγα σε καποιον να δωσει μηχανακι. Ειναι λιγο καπως....

ΜΑλλον αυτο θα κανω, θα παω και ισως καταφερω να το οδηγησω.

Παντως ευχαριστω για τις απαντησεις σου και γενικα ολα τα παιδια που απαντησαν.

Οτι αλλο εχεις/εχετε καμια ιδεα γενικα τι να επιλεξω και καποιο αλλο tip ευχαριστως να το διαβασω.

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Φίλε ξέχνα japan για φέτος. Triumph Daytona 675 είναι η φετινή αποκάλυψη. Εάν το δεις στην πίστα θα καταλάβεις. Μόλις έσκασε μύτη στην Ελλάδα το τσίμπησαν Συνιώρης και Ευθυμίου και ήδη ο Συνιώρης έπεσε κάτω από το 1:01 στα Μέγαρα και στο τελευταίο track day ήταν το πιο γρήγορο στους αγωνιζόμενους με διαφορά. Στην Αγγλία κέρδισε τον πρώτο αγώνα της σεζόν στα SS600. Είναι κουκλί, είναι και το πιο φτηνό με 11.000 και μπορείς να το κάνεις και test drive στην Ηλιοφίλ. Τι άλλο θέλεις
    Triple 1050

Ωραια.

Η ηλιοφιλ που ειναι?

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Ηλιοφίλ.

Έκθεση Μοτοσυκλετών & Αξεσουάρ
    Κεντρικό:Λ.Αμαρουσίου 31
    Τ.Κ.141 23, Λυκόβρυση
    Τηλ.:210 28 49 200
    Fax:210 28 42 226

Υποκ/μα: Μιχαλακοπούλου 77
    Τ.Κ.11528, Αθήνα
    Τηλ.:210 77 70 079
    Fax:210 74 88 251
    Triple 1050

Ωραια παω τωρα να δω.

Αυριο θα παω να οδηγησω.

είσαι σίγουρος πως θέλεις SS για καθημερινή χρήση στην κίνηση;

θα σου πω μόνο πως πολλοί στο φόρουμ που έχουν SS έχουν κι ένα παπί...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    Οχι δεν ξερω κανενα ουτε θα ελεγα σε καποιον να δωσει μηχανακι. Ειναι λιγο καπως....

ΜΑλλον αυτο θα κανω, θα παω και ισως καταφερω να το οδηγησω.

Παντως ευχαριστω για τις απαντησεις σου και γενικα ολα τα παιδια που απαντησαν.

Οτι αλλο εχεις/εχετε καμια ιδεα γενικα τι να επιλεξω και καποιο αλλο tip ευχαριστως να το διαβασω.

επειδη θα με βγαλεις εξω απο τα ρουχα μου εσυ σε μισο μηνα θα κατεβω Αθηνα παλι, κανονισε να βρεθουμε να στο δωσω γιατι ποιο αναποφασιστο αγοραστη δεν εχω δει.
    Θα σου πω ενα πραγμα ομως επειδη η χρηση που το θελεις ειναι και καθημερινη 3 μηχανακια να πας να κοιταξεις και ασε τα ss600.
    Z1000, FAZER 1000 το γυμνο και Touono.Στριβουν οπως τα ss και δεν θα τα εχεις παρκαρισμενα και θα περιμενεις το σαββατοκυριακο

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Eγω θα σου προτεινα να αλλαξεις τελειως ροτα και να κανεις test-ride(το δινουν στο Περιστερι) ενα Suzuki sv1000 ... και φθηνο ειναι και γκαζι εχει και μετα απο ενα εξαμηνο δεν θα βγει καινουργιο μοντελο να σε ξενερωσει...ειναι πολυ καλο εγω το οδηγησα και μου αρεσε πολυ..

Kαλημερα.

Καταρχην ναι ειμαι αναποφασιστος και γενικοτερα στην ζωη μου. Πραγμα μερικες φορες πολυ ενοχλητικο. Οπως τωρα. Απλα τωρα παιζει και μεγαλο χρηματικο ποσο και οσο νανε πρεπει να το καλυψω απο ολες τις πλευρες αν δεν θελω να παω φυλακη και να χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο για ενα μηχανακι που δεν κανει τελικα για μενα. Α, silk cut ασπρο καπνιζω (για παν ενδεχομενο).

Ευχαριστω φιλε μου συμφουριτη για την προταση σου, αν ερθεις και θες κανονιζουμε για κανα καφεδακι και αναλυση.

Βασικα ειναι κατι που σκεφτομαι πολυ τελικα μετα τις δικες σας προτροπες για κανα 1000αρι γυμνο Fazer και λοιπα. Αν ειναι τοσο αβολα για καθημερινα τα ss ισως τελικα δεν λεει. Το μηχανακι δεν θα ειναι μονο για σουκου. Θα λιωσει στα χαζοχιλιομετρα μεσα στην πολη.

Τωρα για αγορα παπιου για την κινηση ειναι λιγο δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο.

Η αρχικη μου σκεψη για ss ηταν σαν λογικη συνεχεια των μοτοσυκλετων που ειχα και εχω και σαν λογικη επιλογη ολων οσων ασχολουνται με μοτοσυκλετες που λεει οτι καποια στιγμη πρεπει να παρεις και ενα ss.

Ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον.

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Είναι κρίμα να πνίγεις ένα SS στην πόλη..
    Άσε που θα κουράζει και εσένα..
    Και θα σου κοστίσει (λάστιχα,βενζίνες κλπ) τελικά περισσότερο από όσο να αγόραζες ένα παπί..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Παλαιό μέλος
    χρηση ss για την πολη. ....Ουτε να το σκεφτεσαι!!. Οδηγησα cbr1000rr για 30 λεπτα και μετα ποναγαν οι προσαγωγοι μου σαν π@τ@ν@ που δουλευε υπερωριες. Καλα δεν λεω μετα 10 μερες θα ειχα συνηθισει, αλλα σε γενικες γραμμες ειναι πολυ αβολα. Ειναι μονο για πιστα ή γρηγορες βολτες στην εθνικη.
    Ασε που το γκαζι τους ειναι αναξιοποητο εντελως στην πολη.
    Αν θες για πολη , αλλα ενα μηχανακι με γκαζι, δες κατι σε street ή streetfighter.
    Aν θες οπωσδηποτε ss τοτε και ενα παπι ή σκουτερ ειναι μονοδρομος.
    Καλες αποφασεις
    O καλύτερος εξοπλισμός προστασίας είναι το μυαλό, που μπορείς να τον φοράς και πάντα

Κοιτα να δεις που σιγα σιγα σαν να εχετε δικιο.

Και αυτο το fazer1000 πολυ μου αρεσει.

Θα παω για τεστ σημερα για το daytona απο κει θα κρινω και τα υπολοιπα που πανω κατω ιδια ειναι στην θεση οδηγησης. 5+ θα παω ιλιοφιλ.

ΚΑι Αναλογα θα κρινω. Αν δεν κατσει με βλεπω με το fazer.

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αν αντέχεις οικονομικά,κράτα και αυτό που έχεις..Αν πάρεις ss (ή και οτιδήποτε άλλο) ένα παπί πάντως θα σου λύσει τα τα χέρια..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ευθυγράμιση στο τιμόνι της BMW F650gs και γενικότερα σε όλα τα moto
    από jacson123 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2013, 13:19
  2. Για κατόχους ss και hayabusa
    από katath στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 183
    Τελευταίο μήνυμα: 08/08/2010, 07:13