Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Εγώ αυτό αυτό δεν το είδα..
Μου έκανε ζημιά η εθελόντρια...:a07:![]()
Τα "καλά" εκθέματα δεν τα τραβήξατε?
λογικο ειναι να μην τα ειδες
οι μονες φωτο που μας εφερες ηταν ο κω!@#$ της ξεναγου
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Εγώ σου έφερα φωτό??Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
λογικο ειναι να μην τα ειδες
οι μονες φωτο που μας εφερες ηταν ο κω!@#$ της ξεναγου![]()
![]()
Και να την έβγαζα σιγά μη στην έφερνα..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μα κι αυτή με κολάν ολόκληρη ξεναγός..?Μάλλον άλλα πράγματα ήθελε να ξεναγήσει...![]()
![]()
Ναι και καλά δεν έβγαλες.......σε πιστέψαμε......Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Εγώ σου έφερα φωτό??![]()
![]()
Και να την έβγαζα σιγά μη στην έφερνα..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μα κι αυτή με κολάν ολόκληρη ξεναγός..?Μάλλον άλλα πράγματα ήθελε να ξεναγήσει...![]()
![]()
Μεχρι ποτε παιζει η εκθεση?
Τελείωσε το Σάββατο...Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
Μεχρι ποτε παιζει η εκθεση?
Μα το Θεο..Η αΑηνα δεν μου αρεσει αλλα αν ειχα τα φραγκα ( κλαψ κλαψ) θα ανεβαινα μονο και μονο για κατι τετοια.Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Τελείωσε το Σάββατο...
Αθήνα??Στην Πάτρα ήταν,έκθεση της πολιτιστικής πρωτεύουσας..Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
Μα το Θεο..Η αΑηνα δεν μου αρεσει αλλα αν ειχα τα φραγκα ( κλαψ κλαψ) θα ανεβαινα μονο και μονο για κατι τετοια.
Στην Αθήνα νομίζω υπάρχει κάποια άλλη έκθεση σχετικά με τον Da Vinci αυτόν τον καιρό..
OopsΑρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Αθήνα??Στην Πάτρα ήταν,έκθεση της πολιτιστικής πρωτεύουσας..
Έχασες που έχασες την έκθεση θες να σου δώσω κάτι βόλους που έχω μιας και έχασες τους δικούς σου? :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia![]()
Εχω......εισαγομενους :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Έχασες που έχασες την έκθεση θες να σου δώσω κάτι βόλους που έχω μιας και έχασες τους δικούς σου? :rotflmao: :rotflmao:![]()
Πράγματι υπάρχει και στην Αθήνα έκθεση με μερικά εκθέματα σε μεγάλες διαστάσεις.
Ρίχτε μια ματιά:
http://www.the-genius-of-leonardo.co...ion/greece.asp
Πολλά από τα εκθέματα μπορείς να τα βάλεις και σε λειτουργία απ'ότι μου είπαν για να δεις πώς δουλεύουν...
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."