illuminatios σωστος!!
Ρε παλικάρια, θα μου πει κανείς ακριβώς τι εστί "Πανελλήνια";
Ποιός την οργανώνει, τι παίζει, τι εκδηλώσεις γίνονται, πόσο κρατάει, ποιοί μπαίνουν και λοιπές πληροφορίες εννοώ!
Γιατί, όπως είπα, το μόνο που ακούω είναι σχόλια (συνήθως γκρίνιες).
Καμία ανταπόκριση!
![]()
Respect, ta sevh moy illuminanthropeΑρχικά δημιουργήθηκε από illuminatios
Petridist δεν έχεις άδικο να μπερδέυεσαι αλλά όπως έγραψα ....ισώς επρεπε να το κάνω Bold..αναφέρομαι σε κάτι κυριλέ καταμαλάκες που το μόνο που κάνουν είναι να διαμαρτύρονται για τα πάντα -αλλά για τα πάντα όμως-
Σ'αύτους που πάντα κάτι τους φταίει.Σ'αυτούς που πάντα έχουν την κυρμήτσικη δικαιολογία στο στόμα και που νιώθουν μαλακοπερήφανοι όταν έρχεται η ώρα να την ξεστομίσουν.
Συμφωνώ στο καγκουριλίκι σε δοσμένο και ελεγχόμενο χώρο,απαιτώ άμεση τιμώρια για το μαλάκα που δεν σέβεται τη ζωή μου και σουζάρει ανάμεσα στις σκηνές μας.
Δεν με ενοχλεί να έχει αφήσει ο άλλος μόνο τους λαιμούς και να καίει το μοτόρι του ως το πρώι.... Τα παίρνω όμως με αυτόν που θα του πει να κάνει ησυχία....
Πηγαίνω σε όλες τις ΠΜΣ από το '97 και περνάω καλά
KANE LIGO YSHXIA RE FILARAKI....KAI KOIMOMASTE...:ZZZ: :ZZZ:
AINTE MPRABO...![]()
![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΑρχικά δημιουργήθηκε από illuminatios
κυρμήτσικη δικαιολογία
ΜΠΟΥΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Μπα σε καλό σου Φωτεινούλη, ωραία έκφραση
ΜΠΟΥ ΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ
Στά υπόλοιπα συμφωνώ μαζί σου .
Καλημέρα Παλιοφόρουμ
illu σε μερικά πράματα θα συμωνήσω σε άλλα όχι.
Αλλά δια το λόγο τούτο υπάρχει και ο διάλογος
Τα καλύτερα ταξίδια είναι..........
........αυτά που δεν κάναμε ακόμα!
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ MILABER..
ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΣΟΥ ΣΠΟΥΔΗ...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΑΝΘΩΔΕΣ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ..!!
ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ..
ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ..
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑΡΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΣ..
ΑΝ ΕΙΣΑΙ FASHION VICTIM ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ MHXANHΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΟΥ...
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΝΤΡΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ..
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΚΟΥΡΗΣ,ΙΣΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΝΑΤΕΙΛΛΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ..
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΥΚΛΟ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ..PERFECT..!!
AN EISAI ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ...
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΛΕΣΧΗ ΜΟΤ/ΤΑΣ ,Η,Η ΜΟ.ΤΟ.Ε Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ..!!!
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΕΣ.....
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ...
ΣΕ ΦΙΛΩ, Ο ΧΑΜΟΥΤΖΗΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΜΠΥΡΑΣ...!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Α-ΠΑ-ΠΑ
κοιτας....
..
κοιτας....
Φίλτατε Θανάση......Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
..
Το πιάσαμε το υποννούμενο την πρώτη φορά.....
Μια Kaizer παρακαλώ![]()
![]()
![]()
![]()
ΡΕ ΝΙΚΟΛΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ....Αρχικά δημιουργήθηκε από snipper
Φίλτατε Θανάση......
Το πιάσαμε το υποννούμενο την πρώτη φορά.....
Μια Kaizer παρακαλώ![]()
![]()
![]()
![]()
ΟΤΑΝ ΠΙΝΩ ΜΠΥΡΕΣ,ΟΛΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ...!!!
ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ..!!
![]()
![]()
![]()
κοιτας....
ΟΚΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
ΡΕ ΝΙΚΟΛΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ....
ΟΤΑΝ ΠΙΝΩ ΜΠΥΡΕΣ,ΟΛΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ...!!!
ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ..!!
![]()
![]()
![]()
έτοιμο το sex machine για τον αγώνα; :hypnotize
ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ.ΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ , ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΝΗΡΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ . ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ.Η ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΕΛΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
Α-ΠΑ-ΠΑ
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες φίλε dirtymoto, αλλά απ' ότι βλέπω η κόντρα για την Πανελλήνια συνεχίζεται...
Με παπιά έρχεται κόσμος;
Αρχικά δημιουργήθηκε από bxtrm
ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ.ΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ , ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΝΗΡΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ . ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ.Η ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΕΛΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ
ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ....
ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΑΥΡΟΙ...
ΚΑΤΑ ΤΡΙΤΟΝ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΙΣΤΑΣΑΙ...!!
ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟΝ MILABER ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΕΡΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ..
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ...
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ Η ΛΕΣΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ (ΜΟΤΟΕ), ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΙ...
ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΓΑΙΔΟΥΡΟΦΩΝΑΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΗΟ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΜΕΝΑ...
ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΧΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ,ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ(ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ) ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ....!!!
ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ,ΕΠΙΘΕΤΟ,ΣΤΟΙΧΕΙΑ,,, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ (ΟΜΟΡΦΑ) ΓΙΑΝΝΕΝΑ.....
κοιτας....