Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
τι εγινε ρε παιδιά?

Εχω να μπω καιρό και δεν τα θυμάμαι έτσι τα πράματα... σφίξαν κάπως. πολλές υποδείξεις.

ο τσαμπουκάς ποτέ δεν έχει σημαντικό νόημα, πάντα ο τσαμπουκάς για τον τσαμπουκά γίνεται, και αυτός ειναι ο σκοπός του. και φυσικά και γίνεται και τσαμπουκάς μεσω web, όπως και μέσω αλληλογραφίας όπως και μέσω αρθογραφίας. Και μάλιστα κατα πολλούς είναι και ο πιο υγιείς και εποικοδομητικός, καθώς σου στερεί την χρήση μη λεκτικών εκφράσεων αναγκάζοντας σε να χρησιμοποιείς βέλτιστα το λόγο για να περάσεις αυτό που θές με την μικρότερη δυνατή αλλίωση.

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου μιλάτε ωσαν να είμαι μικρό παιδί, και μην κάνεις χιούμορ, και πρόσεχε μην σπάσεις και κανα κουμπι κλπ λες και δεν με ξέρετε.

και αφού τελοσπάντων είστε τόσο αυστηροί στους κανόνες περι σπάμινκγ και μου "ξυρίζετε" τα ποστ (το τελευταίο μάλιστα δεν το βρήκα τόσο άσχετο με το θέμα, ωστόσο ξυρίστικε αν και όχι η απάντηση του απο άλλον), αφού λοιπόν αρέσκεστε σε κανόνες και τρόπους δώστε μου μία εξήγηση του λόγου που αφήνετε τα σπαμ σε αυτό το ποστ, γιατι εγώ προσωπικά δεν βρίσκω τόσο σχετικά την εκδρομή και τον τσαμπουκά.

(και μην αντιμετωπίσετε τα παραπάνω ως προσπάθεια μανούβρας και δήθεν, οτι και καλά έκανα μλκια και τώρα πάω έξυπνα να την καλύψω. αρκεστείτε στο οτι σας το λέω οτι δεν είναι έτσι.)

ορίστε. εγω αποδέχομαι την διαφορετικότητα σας (που εστιάζεται στην εγκεφαλική ανεπάρκεια σας) εσείς γιατι δεν αποδέχεστε την δική μου?

καταλαβαινω τον εκνευρισμο σου αλλα να ξερεις οτι ολοι μας μπαινουμε εδω μεσα για να χαλαρωσουμε και να συζητησουμε οπως με τους κολητους μας ....

οχι για να σπασουν τα νευρα μας και να πολεμησουμε ........

δεν διαβασα τα μυνηματα σου που ξυριστηκαν οπως λες ....αλλα ισως ηταν πιο σοφο να μιλας μιλαω μιλαμε οπως στους κολητους μας !!!!

χαλαρααααααααααααα !!!!