Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: Pros Admins..!

ole

Yparxooooooo Jul-mito paiktara mou Kazantzidis speaking..

Spam ego? Isos otan imoun mikros. Alla mia pou to les, gia psakse k vres! Siga min psakseis, afou variesai na kouniseis to mouse

Kalorizikos bart, o Jul evale ton MnS na sou griniaksei k ego na stin po gia na sou spasoume ligo ta neura, etsi gia to kalosorisma san neos mod

Oso gia ton filo MnS, exo varethei na ton vlepo kathe mera apenanti mou na mou tin leei. As tin pei ligo k se esas.

Modistres, e modistres ( i go you)
    "My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am."

Os tote, pao gia tsigaro

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

ρε που σε

συ ρε καπετανιο με το lovebaot σου να ουμε???
    σε καμια φουρτουνα εμπλεξες και το χες στο σκαραμαγκα??

που εχαθης??

Εγώ ρε παίδες που είμαι απ'τα νεότερα μέλη με 5000+ δημοσιεύσεις και οι 4000 απ'αυτές είναι σπάμ συν οτι με διακρίνει και μια δόση ψυχολογικής ανωμαλίας, έχω καταλάβει τι γίνεται.

Οι Μοτερέϊτορς κάποια στιγμή έκριναν οτι πρέπει να σταματήσει το τόσο ενελέητο σπάμμινγκ που χαλάει μερικές κατηγορίες οι οποίες επιβάλλεται να μένουν σοβαρές και έκαναν κάποιες κινήσεις για να σταματήσει όσο το δυνατόν περισσότερο αυτή η κατάσταση. Ελέγχουν, σβήνουν, καθαρίζουν, θερίζουν, όπως θέλετε πείτε το με μοναδικό σκοπό την διατήρηση της καθαρής εικόνας και τη σοβαρότητα στις συγκεκριμένες κατηγορίες συζητήσεων.

Τώρα εσείς πιστεύετε οτι είναι δυνατόν να πιάσουν και να διαγράψουν ότι σπαμμο-μήνυμα έχει δημοσιευτεί στο φόρουμ απ'την μέρα που ξεκίνησε ; Έκαναν λοιπόν την αρχή απο τη μέρα που αποφάσισαν πως "δεν πάει άλλο".

Τώρα τι παραπάνω ψάχνουμε ; Ας προσέξουμε εκεί που πρέπει να προσέξουμε κι ας κάνουμε το αστειάκι εκεί που μας παίρνει.

Μπορεί ότι έγραψα μέχρι τώρα να είναι μαλακίες και εντελώς άκυρα, αλλά όμως εγώ σαν μεγάλος σπαμμεράς προσέχω περισσότερο όπου πρέπει να προσέχω γιατί σέβομαι τον κόπο των παιδιών αυτών που παλεύουν καθημερινά με κάθε καρυδιάς καρύδια σαν και του λόγου μας.

γιατι........ Το avatar του/της bartlal

Re: ole

Αρχικά δημιουργήθηκε από CyBeRseXX
    Yparxooooooo Jul-mito paiktara mou Kazantzidis speaking..

Spam ego? Isos otan imoun mikros. Alla mia pou to les, gia psakse k vres! Siga min psakseis, afou variesai na kouniseis to mouse

Kalorizikos bart, o Jul evale ton MnS na sou griniaksei k ego na stin po gia na sou spasoume ligo ta neura, etsi gia to kalosorisma san neos mod

Oso gia ton filo MnS, exo varethei na ton vlepo kathe mera apenanti mou na mou tin leei. As tin pei ligo k se esas.

Modistres, e modistres ( i go you)
    ε, αν ειναι για σπαμαρισμα, τοτε να την συνεχισω την κουβεντα!

ευχαριστω για τας ευχας σας Μεσιέ CyBeRseXX!!!
    σοβαρα τωρα, οπως ειπε και ο Julius, τα καθηκοντα μου σαν mod ειναι εντελως συγκεκριμενα. αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι θα αφηνω καποια θεματα, εκτος απαντησεων, ειδικα οταν βλεπω οτι οι υπολοιποι mods δεν ειναι ευκαιροι-διαθεσιμοι...

οσο για τον MusicNonStop, τι να πω, αμα ειναι να μην σε πριζει, αστο σε εμενα! δεχομαι και πμς!

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

..

Pipiiiii giou fanny mpouohh, to karavi den denei ore. Esy to pires to mx-penteeeee?

Makis simfono se ola!

Bart liv de spam daoun sloly :rotflmao:
    "My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am."

Os tote, pao gia tsigaro

Καλη πλακα! Και διαβαζα ρε παιδι μου και λεω τι επιθεση ειναι αυτη σε ενα συγκεκριμενο ατομο,μιλουσανε 10 ατομα (που λεει ο λογος) στον φιλο MusicNonStop κι αυτος εκει,να στριμωχνει τον bartlal! Καλη φαση!
    We never get enough...

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από saki_tsan
    Καλη πλακα! Και διαβαζα ρε παιδι μου και λεω τι επιθεση ειναι αυτη σε ενα συγκεκριμενο ατομο,μιλουσανε 10 ατομα (που λεει ο λογος) στον φιλο MusicNonStop κι αυτος εκει,να στριμωχνει τον bartlal! Καλη φαση!
    εχω προειδοποιηθει απο την αρχη απο τους coMIB για γερμανικα, κερματα στις ντουλαπες κλπ με αποτελεσμα αυτο να ειναι απλο!

που να το φανταστω ομως οτι ειναι κατευθυνομενο!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. pros ADMIN!!!!!!!SOS!!!!
    από wolfman13 στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2004, 12:17
  2. Κρισιμη ερώτηση προς ADMINS-MODERS
    από petridist στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2003, 17:28
  3. παρακληση προς τους admin
    από CHRISTINE στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2003, 19:05
  4. Admins help.. (διευκρίνηση)
    από DEMINIO στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 23:39
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF