ti pastitsia ree??????:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από howlingkast
m ola auta ta tapsia mou anoikse h oreksi..!
thelw pastitsio..!!!!!!:smilea:
voske!!!
pantos egw tin pinakida den tin allazw gia na boreis na me xexorizeis otan vgenoume volta!!!
ti pastitsia ree??????:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από howlingkast
m ola auta ta tapsia mou anoikse h oreksi..!
thelw pastitsio..!!!!!!:smilea:
voske!!!
pantos egw tin pinakida den tin allazw gia na boreis na me xexorizeis otan vgenoume volta!!!
den exw kanena idietero talento!!!
eimai apla pathiasmena periergos...
exeis filous diastimanthropous?Αρχικά δημιουργήθηκε από doni
![]()
![]()
:wacko:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
tsss,tssss..kapoioi anthrwpoi kanoun apegnwsmenes prospatheies na ksexwrizoun..Αρχικά δημιουργήθηκε από doni
e3alou poso kairo akoma tha phgainei to sapaki sou..
den to xeis katalavei oti o akatanomastos tou xei kanei vountou kai tou pernei xronia kai ta dinei sto zobie tou gia na tsoulaei?phgaine to gia kanena agiasmo!kalo tha tou kanei!:a5: :a5:
laspwmeno na nai ki oti na nai..!
εχω ξενερωσει τοσο που μου εχουν πει εδω και κανα μηνα οτι ειναι ετοιμη αλλα δεν πηγαινω να την παρω με τιποτα!
Σωστα?
Να πανε να χεστουνε ολοι!
Ακου εκει 30 ? ετσι συμβολικα?
Αλλος για να παρει 30 ευρω παει δυο μερες στη δουλεια κανονικα και του βγαινει ο κωλος!
Δεν ειδα κανενα να δουλευει συμβολικα και αν τον πληρωνουνε!
:a57: :a57: :a57: :a57: :a57: :a57:
ela re pedia poy exete kai parapona edo h pinakida exei diastasis simatodotisis kai einai kai kitrini gia na min tin parablepsis.(20x17)
Φανταζεσαι???Ειχαμε ξυσιμο πινακιδας με σουζα,τοτε θα εχουμε και με endo!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από koutroulis
περίμενε λίγο ακόμα
σε λίγο θα μας πουν να βάλουμε πινακίδα και μπροστά
οπότε πας τα νερά με αυτή
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Φανταζεσαι???Ειχαμε ξυσιμο πινακιδας με σουζα,τοτε θα εχουμε και με endo!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σκέφτομαι να πάρω μηχανή μέσα στον ιούνιο, θα μου βάλουν τις τεράστιες πινακίδες ή τις καινούριες τις πιο μικρές?![]()
Πάλι βρήκαν τρόπο να καλύψουν το έλλειμα του Δημοσίου....30 να είναι οι ώρες τους
Εχει παρει μηπως κανεις τις νεες πινακιδες;Γιατι πηρε μια το ματι μου προχθες που πρεπει να ειναι απο τις καινουργιες.
Εαν ναι ας μας πει please λεπτομερειες.
Oops!!
Μολις τωρα ειδα το update για αυτο το θεμα σε νεο topic.
Sorry o κλασσικος μ... Ελληνας...
Τουλαχιστον δεν ανοιξα και νεο!!
Εχω συνηθησα την μεγαλη πινακιδα μου, δεν εχω προβλημα τωρα, ισα ισα, κοβει πολυ καλα τα νερα, δεν χρειαζομαι aftermarket λασπωτηρα, και επιπλεον την νυχτα φαινομαι πολυ καλα στα αυτοκινητα. Εγω θα την κρατησω, ειναι μια χαρα! Θεμα συνηθειας ειναι, και αφου προσφερει καλη ασφαλεια, ολα ειναι μια χαρα!
ΠΑΙΔΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΠΙΟ ΜΙΚΡΕΣ..........
![]()
λασπωτήρας τζάμπα, ούτε φτεράκια ούτε undertray ουτε τίποτα. Μια προσφωρά του Υπ.Συγκ/ων.