Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: Oχι μοτοσυκλετιστικο θέμα..... Να γιατί η ΑΕΚ είναι ιδέα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    μα ακριβώς σε αυτην την λογική που έχετε εκφράσει επανηλλειμένως είναι βασισμένα αυτά που έγραψα πιο πάνω.

δεν τα έγραψα βάση αυτών που πιστεύω εγώ αλλά βάση αυτών που πιστεύετε εσείς.Γι'αυτο και είμαι σίγουρος ότι στην περίπτωση σας σας εκφράζουν κατα 99,99% αυτοί οι 50.Γιατι αυτή είναι η νοοτροπία σας
    φιλε μου la-villa δεν ξεχναμε φυσικα οτι ειναι το διαμαχες εδω..

αναμεσα σε ανθρωπους που συμφωνουν μεταξυ τους δεν υπαρχει λογος να δημιουργηθει διαμαχη

αλλα στην παρατηρηση σου θα διαφωνησω πληρως

απο οτι βλεπεις αν διαβασες ολα τα ποστς ειναι πιο πολυ καταθεση ψυχης μερικων συνλιστιανων εδω μεσα που εκτος της μοτοσυκλετας εχουν και κοινο την αγαπη τους προς την ΑΕΚ παρα διαμαχη η κοντρα.

απο οτι καταλαβαινω ομως καποιος μπηκε να μας σηκωσει στον αερα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και να αγριεψουμε λιγακι ε???

μηπως ???

μηπως λεω εισαι.......
    απο αυτους που εχουν καπαρωσει τα πρωταθληματα εδω και μια 10ετια στην ελλαδα????

και θεωρουν εαυτους μεγαλη ομαδα ???

zaharakis dimitris
    ολοι μας αγαπαμε αυτο που κανουμε....
    ας κοιταμε να το κανουμε με ασφαλεια..
    παντα καποιος μας περιμενει να γυρισουμε πισω ακεραιοι...οχι αλλες απωλειες....
    http://www.youtube.com/user/zaharakis?feature=mhum

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    μα ακριβώς σε αυτην την λογική που έχετε εκφράσει επανηλλειμένως είναι βασισμένα αυτά που έγραψα πιο πάνω.

δεν τα έγραψα βάση αυτών που πιστεύω εγώ αλλά βάση αυτών που πιστεύετε εσείς.Γι'αυτο και είμαι σίγουρος ότι στην περίπτωση σας σας εκφράζουν κατα 99,99% αυτοί οι 50.Γιατι αυτή είναι η νοοτροπία σας
    ρε ξερεις κανενα ΑΕΚτζη????
    την αλλη φορα δεν μας ελεγες οτι δεν υπαρχουμε πουθενα και δεν εχεις κανενα γνωστο κτλ κτλ???

ΠΩΣ ΞΕΡΕΙς ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΣ????

εχεις ακουσει το "ειμαι ΑΕΚ στα ευκολα και ΑΕΚΑΡΑ στα ΔΥΣΚΟΛΑ??

ε αυτη ειναι η νοοτροπια μας...

Αντε στο θειο Κροκους τωρα να σε βαλει και εσενα στην Ιντρακομ, να σε παει τσαμπα εκδρομη να τσεπωνεις και κανα φραγκο απο το παμε στοιχημα

Και δε μιλαω με ΜΗ ΜΕΛΗ!!!! πεσ τον αριθμο σου!

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ρε ξερεις κανενα ΑΕΚτζη????
    την αλλη φορα δεν μας ελεγες οτι δεν υπαρχουμε πουθενα και δεν εχεις κανενα γνωστο κτλ κτλ???

ΠΩΣ ΞΕΡΕΙς ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΣ????

φυσικά και έχω γνωστό αεκτζή

τον δέρνω καθημερινά μπας και βάλει μυαλό

κατα τ'αλλα αυτην την νοοτροπία σχετικά με μεμονωμένους και το σύνολο και αν και ποιους εκπροσωπούν περίμενα τουλάχιστον εσύ να το καταλάβεις που την κατάλαβα.΄Τα έχεις γράψει πολλές φορές.

Απο την άλλη περίμενα να τους δικαιολογήσεις όλους αυτούς και να υποστηρίξεις ότι ξαφνικά έφυγε το κεφάλι του καημενου του Ντέμη και χτύπησε καταλάθος την γροθιά του αγαπημένου σας παληκαριού.

ιδωμεν.....
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	piss.gif 
Προβολές:	63 
Μέγεθος:	19,5 KB 
ID:	44267
    zaharakis dimitris

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ετσι οπως τα λες ειναι φιλε μου+ εμας δε μας χαρίστηκαν ποτε οι ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ της Θεσσαλονίκης..... που κανανε αποχες... οι ξευτίλες, οι ρομπες, τα λαμογια, οι άχρηστοι! αντε καντε κανα συλλαλητήριο στην έκθεση τωρα πιονάκια!
    τεσπα.... εχει ο καιρος γυρίσματα και παντα μονοι μας ήμασταν! θα μας βρουν μπροστα τους ομως καποτε! να δω αν θα χασουμε στην εδρα μας τοτε να περασουν ΟΥΕΦΑ τα λαμογια οι ΚΥΡΙΕΣ

ΚΟΤΕΣ! τα εχω παρει πολυ απο την αρχη της χρονιας με αυτους! αντε να ερθει και η αλλη η αδελφο ο ξεκωλιΑΡΗΣ να γινουν 3ο οι LOSER!

εμεις δε μασαμε - παμε μπροστα!

demis keep walking

Ρε idi πολυ βαρεως το πειρες. Πως λες οτι επαιζες με αχρηστους με ξευτιλες και ρομπες αλλα στο τελος εχασες? Θα μου πεις ο διαιτητης χμ χμ χμ Αληθεια ο Παοκ εχει τοσο χρημα που λαδωνει και διαιτητες? Ρε ουτε για πασατεμπο δεν φτανουν.Ακομα και τα δικα σας οικονομικα ειναι καλυτερα Α και κατι αλλο τα "πιονακια" που λες φετος ηταν οι μονοι που εφεραν διπλο στο Γ. Καραισκακης, για να μην ξεχνιωμαστε:smilea: Παντος μην στεναχωριεσαι σας βλεπω για CL φετος μην ξεχνας οτι οι βαζελοι εχουν τον Μαλεζανη :rotflmao:
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Για την ιστορία ο Διαιτητής Κουκουλάκης , όπως και ο 4ος Διαιτητής , μπήκαν σε διαθεσιμότητα.... λόγω της απόδοσης τους στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ....

Τώρα μένει να ζητήσει και τον Σεπτέμβρη , συγνώμη ο Γκαγκάτσης , για να έχουμε ενα replay της περισυνής χρονιάς...

Παρόλα αυτά, όπως είπα όμως... αν έχεις ομάδα... στο πρώτο ημίχρονο , απλά ισοπεδώνεις τον ΠΑΟΚ, που ναι μεν έχει καλή ομάδα... αλλά δεν είναι υπερ-ομάδα...
    Και αν έχεις βλέψεις CH.L, όπως έχουμε δηλώσει...καλό είναι τέτοια παιχνίδια, να τα καθαρίζουμε ακόμα και με 60% εναντίον διατησία... Γιατί αν πάμε έξω και παίξουμε με Τότεναμ , Δυναμό Μόσχας, Ίντερ κτλ .. στα προκριματικά με 55% εναντίον , μας βλέπω για σακκούλα προς τοποθέτηση τεμμαχίων...
    ΑΠο το παιχνίδι μου έμεινε μια επίθεση του ΠΑΟΚ , με Σικαμπάλα, που ήρθε με αλλαγές πάσας (με την μία) και ταχύτητες CH.L. , όπου και κάποιοι αμυντικοί μας, δοκίμαζαν τις καινούριες ψηφιακές φωτογραφικές τους μηχανές.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    στα προκριματικα μπαινουμε στουσ δυνατους 16 (εστω οριακα) μολις προχθες το διαβασα

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    καλό αυτό αλλά οχι και τόσο....

Γιατί στους φαινομενικά αδύνατους , μπορεί άνετα να υπάρξουν ομάδες που να μας κάνουν να μην μπορούμε να σταθούμε στο γήπεδο...

τέλος πάντων ... είναι πόλύ νωρίς ακόμα να μιλάμε για κάτι...

Α και ενα τελευταίο.. προς τους φίλους κόκκινους... σιγο-ψυθιρίζεται οτι αντίπαλος της ΑΕΚ στον τελικό κυπέλου, πιθανόν να είναι Βυσσινί χρώματος , μιας και θέλουν να την σπρώξουν να πάει στο UEFA και να επενδυθούν ακόμα περισσότερα χρήματα εκεί...
    Δεν ξέρω αν αληθεύει αλλά είναι μια πολύ ρεαλιστική ιδέα... ειδικα΄απο την στιγμή που το σκορ δεν είναι και αδύνατον να ανατραπεί , απο την στιγμή που πάτε και ελλιπείς , εκεί...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Gandalf dr685sm
    Τώρα μένει να ζητήσει και τον Σεπτέμβρη , συγνώμη ο Γκαγκάτσης , για να έχουμε ενα replay της περισυνής χρονιάς...
    Ti στα διαλα πια !

Οταν το +9 μια ομαδα το κανει το κανει μεσα σε λιγες εβδομαδες.. -1 Δεν φταιει κανεις αλλος εκτος απο τους διαιτητες πια

Gandalf dr685sm

Παρόλα αυτά, όπως είπα όμως... αν έχεις ομάδα... στο πρώτο ημίχρονο , απλά ισοπεδώνεις τον ΠΑΟΚ, που ναι μεν έχει καλή ομάδα..
    ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ !!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Gandalf dr685sm

Ti στα διαλα πια !

Οταν το +9 μια ομαδα το κανει το κανει μεσα σε λιγες εβδομαδες.. -1

οσο και αν μας ποναει εμας τους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ δυστυχως αυτη ειναι και η πραγματικοτητα....

οταν πετυχαινεις κατι τετοιο...μονο να ψαχνεις φαντασματα δεν πρεπει......
    zaharakis dimitris

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. H ΑΕΚ είναι ιδέα.
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 76
    Τελευταίο μήνυμα: 16/04/2007, 17:07
  2. Να γιατί οι άντρες είναι υπέρ των παρελάσεων.
    από villy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2006, 13:29
  3. Να γιατί οι γυναίκες είναι υπέρ των παρελάσεων.
    από villy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2006, 14:53
  4. Να γιατί η ΑΕΚ έχει μέλλον ευοίωνο....
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2005, 18:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF