Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: pirelli diablo??????

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Ύστερα και απο μια όμορφη βόλτα στον Αγιάννη τον Ρώσο, κατάλαβα ότι πλέον μπορώ να πέρνω κλίσεις και να μην φοβάμαι, όπως έκανα με τα Dunlop,
    είναι πιο απότομα στην κλίση τους, αλλά μου δίνουν καλύτερη αίσθηση, και μπορώ να είμαι πιο όρθιος και να το ρίξω και άλλο το μηχανάκι ανα πάσα στιγμή χρειαστεί...
    Σε αλλαγές διεύθυνσης απο κλιση είναι αμεσότατα... γενικά μου αρέσαν πολύ...
    σε δρόμο με λιγότερη πρόσφηση (εκεί δεν πρέπει να μας φταίει το λάστιχο αλλά ο δρόμος) τότε κάποια φορά είναι προοδευτικά και σε προειδεάζουν που γλυστράει το λάστιχο, χωρίς όμως να φεύγει, αλλά σαν να κλείνει και άλλο και να σε μπάζει περισσότερο στην στροφή...

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    Pirelli Corsa ποτέ δέν μου είχε κάνει το παραμικρό το μηχανάκι και ορισμένες φορές που πήγαινα αρκετά γρήγορα και με μεγάλες κλίσεις.

Το μείον είναι ότι σε 8000km έχουν βγεί τα σίδερα.

Τα απλά diablo τα φορούσε ο katsai αλλά δέν τον είδα να πτοήται πουθενά με το R1 ούτε είχε γλυστρίματα απο ότι ξέρω.
    Τα απλά τα diablo είναι μια χαρά για χιλιάρια, για 600 όμως εγώ δεν θα τα προτιμούσα. Εμένα τα Corsa μου κράτησαν 10000χλμ (με προϋπόθεση το ελαφρύ χέρι στις εκκινήσεις)
    Triple 1050

μπροστά corsa και πίσω απλά είναι μια λύση που έχουν κάνει αρκετοί

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

ΕΓΩ

ΕΧΩ ΤΑ ΝΤΙΑΜΠΛΟ ΤΑ ΑΠΛΑ...ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΤΣΟ.

ΠΑΩ ΓΛΙΣΤΡΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ..

ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝΕ ΚΑΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ...

ΣΤΑ 8500 χιλ παρεδωσαν πνευμα..δηλαδη τωρα παω για λαστιχα...

μαπα το καρπουζι...

εχω μαθει σε πιο μαλακα λαστιχα και με χαλασαν αυτα.
    το κτμ τα σιχαθηκε και προσπαθει να τα βγαλει απο πανω μονο του..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kinhsh
    Προς Χλιτο : εχεις τα 209gp για πες εχουν καθολου ανεση; H το μετανοιωνει κανεις, στις κλισεις ειναι προβλεψιμα; Γενικα αναμεσα 208ρρ και 209gp ποιο ειναι καλυτερο για σπορ οδηγηση στο δημοσιο. (Τα κουνηματα στο τιμονι δεν πειραζει ας κουναει).
    Άνεση όχι...κοπαναει στις λακούβες και μετά τα 200-220 στην Αττ.Οδο κουνάει λίγο το τιμόνι.Στις κλίσεις πέφτει ποοοολύ γρήγορα και κρατάει σαν τρένο.και πως να γινόταν διαφορετικά με τόσο τριγωνική κορώνα και μαλακή γόμα!(για την ακρίβεια:σκληρή πίσω...μεσαία μπροστα).Για δρόμο καλύτερα τα 208RR που έχουν σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά(είναι εξίσου ''γρήγορα'') αλλά μάλλον αντέχουν πιο πολύ.Με τα GP μόνο στην πίστα θα δεις διαφορά..Προσωπικά δεν ξαναλλάζω μάρκα,ακόμα και τα πρώτης τοποθέτησης D207 που είχα παρ όλο που ήταν παγοδρόμιο είχαν τον τρόπο τους να σε προειδοποιούν ακόμα και σε κατάσταση όπιου να ναι βγαίνουν τα λινά.Τα Diablo τα απλά ήταν τελείως αψυχολόγητα,ειδικά μετα απο 3-4000 χιλιόμετρα.Να σου πω ιστορίες με δαυτα να ξύνεις το κεφάλι σου και να απορείς!Α πα πα..μακρυα,μακρυα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kinhsh
    Ευχαριστω Χλιτο για τις πληροφοριες.

-Ενταξει παρηγγειλα 002 medium-τι λενε να ξερει κανεις; Γιατι στα 365 ευρω ηταν το φθηνοτερο λαστιχο που βρηκα εδω Πρεβεζα σε γομμες.

Re: ΕΓΩ

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ΕΧΩ ΤΑ ΝΤΙΑΜΠΛΟ ΤΑ ΑΠΛΑ...ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΤΣΟ.

ΠΑΩ ΓΛΙΣΤΡΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ..

ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝΕ ΚΑΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ...

ΣΤΑ 8500 χιλ παρεδωσαν πνευμα..δηλαδη τωρα παω για λαστιχα...

μαπα το καρπουζι...

εχω μαθει σε πιο μαλακα λαστιχα και με χαλασαν αυτα.
    το κτμ τα σιχαθηκε και προσπαθει να τα βγαλει απο πανω μονο του..

Τα diablo για το φουστο? Ξερω πολλους που διαφωνουν! Απο πιεσεις τι βαζεις?
    Εχω πλεον τετοια εμπιστοσυνη στα diablo 'τα απλα' που πλεον δεν τα στρωνω σωστα αλλα και παλι δεν εχω προβληματα! Εχω zx6r '03 ψιλοκουτσουρο απο αναρτησεις και πιεσεις ελαστικων απο 34-36 (μπροστα-πισω) το χειμωνα σε 36-38 το καλοκαιρι.

www.bikepics.com/members/rizofis

σαρδελες με μελι.... Το avatar του/της tassosrr

Re: Re: ΕΓΩ

Αρχικά δημιουργήθηκε από rizofis
    Εχω πλεον τετοια εμπιστοσυνη στα diablo 'τα απλα' που πλεον δεν τα στρωνω σωστα αλλα και παλι δεν εχω προβληματα! Εχω zx6r '03 ψιλοκουτσουρο απο αναρτησεις και πιεσεις ελαστικων απο 34-36 (μπροστα-πισω) το χειμωνα σε 36-38 το καλοκαιρι.

nai alla ta lastixa prepei na sou empneoun empistosini se kathe idos dromou (p.x. batllax) k oxi kathe fora pou o dromos den einai kalos na sou tremei i kardia!!me ta diablo gia na eimai sigouros prepei o dromos na einai agrios allios....!!...kasi ego tis idies pieseis exo!!

Re: Re: ΕΓΩ

Αρχικά δημιουργήθηκε από rizofis

απλά λεω οτι σε σχεση με πιο μαλακ λαστιχα που εχω μαθει..ειναι για το φουτσο.
    αν θεσ πολλα χιλιομετρα και να εχεις και λιγο αγχος για το αν θα κρατησει σε κανα αποτομο φρεναρισμα ...ειναι καλα...

Τσεκαρετε λιγο την διαδρομη:http://www.bikepics.com/videos/000440/
    Δεν νομιζω οτι ο δρομος ειναι παντου αγριος. Και οι δυο φοραμε diablo!

Ωραιο

βιντεο.
    ζεστα λαστιχα κρατανε ολα και παντου.

μιλησα για μενα με αλλα πιο μαλακα λαστιχα που ειχα μαθει..με μαλακες γομες και φυσικα για το δικο μου το μηχανακι.

και εγω ειχα ακουσει παρα πολυ καλες γνωμες..αλλα βλεπεις ειχα την τυχη να εχω τα dragon super corsa τα Pro και μαλλον η συγρκιση με τα ντιαμπλο ειναι αδικη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της katsai
    απλα πισω, corsa μπροστα ουτε το παραμικρο προβλημα.
    για εμενα πολυ καλυτερα απο τα pilot, δεν εχουν βεβαια την κορωνα τους, αλλα στην εξοδο της στροφης τα pilot θελουν συνεση στο γκαζι ενω τα diablo "χουφτωμα" στο γκαζι.
    η μονη αλλαγη που θα εκανα ειναι corsa και πισω για να ερχεται στην ιδανικη θερμοκρασια πιο γρηγορα, ή ακομα καλυτερα
    super corsa

σαρδελες με μελι.... Το avatar του/της tassosrr
    to mono sigouro einai oti tha anteksoun mexri tin panelinia kai ekei tha tous poio to aima se burn out..!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. pirelli diablo Vs brigeston bt012 Vs michelin
    από GTZ750 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 102
    Τελευταίο μήνυμα: 05/07/2006, 16:04
  2. pirelli diablo strada
    από ruyjin στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2005, 15:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα